Съботен бис: Секссимволи и кой политик е предложил на Гани?

Най-любопитното от седмицата в родния шоубизнес
23

Мария е сексимвол на десетилетието. Вижте я в няколко кадъра. Снимка: Facebook

От няколко месеца холивуд се тресе от секс скандали. Темата е повече от сериозна, но се намери и у нас мацка, която реши да си прави реклама. Неизвестната актриса Рейчъл Грант обвини Стивън Сегал в секс тормоз, като случката се разиграла в София. Известната с известността си Гери Дончева, която се изявява и като тв водеща напоследък, реши и тя да си направи малко реклама на гърба на Сегал. Била негова асистентка, а той поискал от нея да й направи масаж на ходилата и гърба. Естествено, Гери не е холивудска звезда, но самата тя се похвали, че била известна и Сегал явно се е уплашил, че ще стане скандал.

У нас от години идват големи имена на киното и около тях винаги се навъртат неканени девойки, които са готови на чудеса от храброст, за да се отъркат до някое светило. И после да си правят реклама, че едва ли не очакват обаждане от Спилбърг и Скорсезе, за да стегнат куфарите за Холивуд. Но Дончева не е от тях - само като чула предложението на Сегал и напуснала, дори и парите за асистирането не си взела.

Браво, Гери! Гордеем се, че българките в шоубизнеса са твърди като камък и дори от пари се отказват заради принципите си.

Но да се върнем у нас, където не минава седмица без някой безсмислен конкурс. Нали ги знаете - тези, които се провеждат в някой клуб, събират се на едно място хиляди кубици силикон, раздават се ленти, статуетки, с които се създават биографии. Не е нещо значимо, не са написали книга, но разни девойки се прочуват сред бизнесмените с прякори.

Сега станахме свидетели на Нощта на секссимволите. Единственото хубаво на тези сексимволи е, че те са възприемани за такива единствено през нощта, когато осветлението е приглушено.

Фолкпевицата Мария бе избрана за Сексимвол на десетилетието. На каква база не е ясно. Тя естествено благодари за признанието, но и тя е наясно, че тази гръмка статуетка е съшита с бели конци. Като 90% от наградите у нас.

Актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова пък бе определена за "Секссимвол - Плеймейт". Тук напълно одобряваме. Нора трябва да вземе някой измислен приз, защото вече започнаха кастингите за нова реколта плеймейтки и след няколко месеца няма да е актуална. А ако не й харесва факта, че бързо ще бъде забравена - може да се присъедини към "милиардите българи в чужбина", както сама се изрази. На нас няма да ни липсва, все ще има някоя напомпана мома, която ще бъде актуалната Мис Плеймейт.

Една новина би трябвало да развълнува всички девойки, които през 2017 г. прекратиха селскостопанския труд и нарамиха бохчички, за да стават известни в София. Джино Бианкалана остава в България и ще си търси си булка! За тези, които познават Джино само като победител в Big Brother, да припомня, че всички в българи в Чикаго му дишат прахта. Представя се с фамилията на бившата си жена - Бианкалана, което само идва да покаже, че е готов да вземе фамилията и на някоя родна бръмчалка. За тези, които ще прочетат офертата - Джино ще ви осигури кола, но ако се разделите недейте да таите надежда, че тя ще остане за вас. 

Че шоубизнесът ни е измислен говори и фактът, че Динко е част от него. Но пък и той се вписва из ниските етажи на известността, там където са и носителките на награди от конкурси като този по-горе. Тази седмица Господин Вълев отпразнува рождения си ден както подобава - с гаджето, с гьобеци и пачки за певицата. Че и попя на приятелите си. Цялата тази рамка за рожден ден бе популярна в средата на 90-те години на миналия век, но мнозина жадни за слава така или иначе си мислят, че са "яки и готини" именно с похвати и поведение, което би трябвало отдавна да е заровено дълбоко в земята.

Вече е новина, когато Фънки отиде на чалготека. След като си станаха приятели с Коцето той все повече се отбива в Студентски град, а при последния ергенски запой на показ е било деколтето на Алисия.

В плеймейтските среди плъзнаха слухове, че Черната Златка зарязала мъжа си. Закъсали с парите и започнали скандалите, които продължили месеци и накрая Златка се завърнала при майка си. Дали е истина си знаят само двамата. Но пък когато си вземате за жена плеймейтка трябва да имате ясен бизнес план и пари за черни дни. Те са свикнали на охолен живот.

Нейната колежка Гентиана Халити пък демонстрира своя социален усет и захапа всички знайни и незнайни дами, които се снимат с огромни букети в социалните мрежи. "100 рози са 400 лева, кОвро", написа тя към неизвестна за широката публика жена и допълни, че тези пари можели да се инвестират в нещо по-смислено. Само за сведение на Гентиана, за да не хаби нерви - повечето букети са откраднати от други профили, а това е просто прикриван комплекс и несбъднато желание на "коврите" и те да покажат, че не са бедни. И друг път сме споменавали - най-голямата обида в родния шоубизнес е да те нарочат за беден.

Гущеров и Светлана се сгодиха. Церемонията е била тайна, независимо, че я разтръбиха навсякъде. Сватбата през лятото, но все пак Християн да види няколко реда по-нагоре за Черната Златка.

Завършваме подобаващо с най-титулуваната силиконка, пазителката на три дипломи за висше образование, пианистката Джулиана Гани. Тя се оплака, че интересът към личния й живот често поражда слухове и фалшиви новини. Но тя не им обръщала внимание. И ние се дразним от фалшивите звезди, ама това е друга тема.

Но тези фалшиви новини излизат с нейното желание, за да може после да ги опровергава. Този похват в родния шоубизнес е измислен доста години преди Джулиана дори да си помисли да си сложи силикон.

И в интервю пусна поредната фалшива новина - получавала предложения за секс от политици. Защото в шоубизнеса всяка хубава жена имала такива предложения. Но пък не се стигнало до конкретни суми. Не че Гани ще ги приеме, защото съм сигурен, че и тя като Дончева си има принципи. И сексът е само по любов. И все пак - ако е истина, язък ни за политиците...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
12
 
! Отговори
123 преди 6 години
На втора снимка марчето наистина изглежда добре. Ама чак пък сексимвол.... з*****.
15
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Някой Това, което се случва в БГ го има навсякъде по света. Онази Ким Кардашиян с огромния ***, например и цялото й семейство да не са по- различни от нашите "Звезди" и по-зле са даже:))))
14
1
 
38
 
! Отговори
Жорж преди 6 години
Жената явно е същество с комплекс за малоценност (като цииганите) - докато не си покаже циците, дупето и целия сервиз - не може да се почувства щастлива!
13
1
 
42
 
! Отговори
zara преди 6 години
какъв секссимвол може да е едно джудже?
12
1
 
37
 
! Отговори
Дедо мъди преди 6 години
Нищо не става от чалга пръчките! По мое време тези ги наричаха с обидни епитети които пресъздават нещо сръдливо (желето от свински ушички с чесън) дето се тресе яко!
11
0
 
45
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Харесва ми тази рубрика. Жалко, че надали "звездите" я четат. Много истина има тук. Наистина си задавам въпроса, с каква идея може да се седи в БГ? Говорим, че можело да станем Швейцария на Балканите и подобни глупости. Интелекта е загубен, жалкото е че колкото повече се лансират такъв тип хора в общественото пространство, толкова по нормално и прието става. Жалко, наистина.
10
0
 
15
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
До БобчоХилайф,бе бате ! Хи,хи,хи...
9
1
 
33
 
! Отговори
Алабала преди 6 години
Тая лъжи много яко, тя се е натискаЛа на сегал, оня не ѝ обърнал внимание и тя сега злобен с клевети!!!
8
0
 
44
 
! Отговори
Бобчо преди 6 години
Българския хайлайф....
7
0
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не виждате ли че им се подиграват бе тъпации
6
0
 
42
 
! Отговори
уланбатор преди 6 години
наи древните професии си се подкрепят през милионите години съществуване и до ден днешен те тва е вечност както вселената
5
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Влизам само за да ви съобщя, че от години подминавам съботният бис. Не че нещо, ама ми е писнало от рекламиране на простотията. Това е последният път, в който отварям подобен тип статия, отнася се и за кардашианските изпълнения.
4
0
 
58
 
! Отговори
Я да уточните моля преди 6 години
Не му е масажирала ходилата , а друго дали му е масажирала ?Щото имам едни 50 кинта дето съм ги приготвил за масажистка. Нещо телефонче, ако може да дадете?
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Само минавамЕ виж в кой сайт си !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
1
 
41
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Осмислихте ми деня!Добре, че имаше малко ирония в текста, че щеше да е тотална щета :(
1
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера Гари ми масажира ......, но каза , че иска пари и прави интриги само с милионери и световно известни звезди като Стивън Сегал. Така , че аз даже и не платих за масажа .

Спонсорирани публикации