(С)Хвани го, ако можеш... перфектният партньор

Книгата на любовният гуру Матю Хъси дава съвети
14 фев 2018 15:23,
2

Навръх Свети Валентин Матю Хъси, любовният гуру, който стои зад успешните връзки на звезди като Ева Лонгория и Кристина Агилера, най-сетне споделя революционния си подход за намирането на перфектния партньор и отговаря на въпросите, които хиляди жени си задават: Къде и как да открия истинската любов? Защо мъжът, когото харесвам, не ме забелязва и как да се случи това? Може ли да се съхрани интригата в една дълга връзка?

"(С) Хвани го, ако можеш" - се нарича книгата, в която известният ментор споделя революционния си подход за намирането на перфектния партньор и отговаря на въпросите, които си задават хиляди.

Матю Хъси посвещава години на изучаването на човешките нагласи и отношенията между половете, провежда стотици семинари и заснема поредица от видеа с практични съвети.

Британската преса дори започва да го нарича "истинския Хич" по аналогия с едноименната романтична комедия, в която Уил Смит играе "доктор по срещите".

Според автора намирането на мъж не е самоцелно занимание. "Смисълът е да водиш пълноценен живот и в резултат на това да си създаваш възможности, които те свързват с много хора."

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
И за Кобилкина и за господин Матю Хъси това е бизнес. (Да продават книги, правят семинари по темата и т.н) Иначе на всички им е ясно че няма магическо хапче или рецепта която да оправи всички проблеми в една връзка. Но някой хора се надяват и им се връзват. (Както има и хора на които им гледат на кафие, разчитат на хороскопи, врачки и д.р)
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бла бла бла..........а кобилкина какво ще се изкаже по случай св. валентин? защото и тя толкова ги разбира нещата,че се разведе,нали?

Спонсорирани публикации