Рецептата Dnes: Паста с гъби, сметана и див лук

Вкусна и богата
2 мар 2018 09:50, Илияна Николова
2
Рецептата Dnes: Паста с гъби, сметана и див лук
Снимка: личен архив

 Продукти:

400 г паста
150 г гъби
400 мл течна сметана
1 глава бял лук
150 г пушена шунка/ бекон
1 щипка сол
1 щипка риган
1 щипка черен пипер
1 супена лъжица зехтин
 
Приготвяне:
 
Сварете пастата в подсолена вода. Междувременно в сгорещения зехтин запържете ситно нарязания лук и гъбите, нарязани на четвъртинки. Добавете подправките. Разбъркайте за 5-6 минути. След това добавете и нарязаната на кубчета шунка или бекон, в зависимост от това какво сте избрали. Отново разбъркайте, докато колбасът се запържи леко заедно със зеленчуците.
 
В тигана добавете и сметаната. Разбъркайте я, за да полепне добре по зеленчуците. Накрая прибавете в тигана и сварената и отцедена паста. Разбъркайте я заедно с всички останали продукти в тигана и сервирайте веднага.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: рецепталукпастагъби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
5
 
! Отговори
Някаква Миска преди 6 години
Макарони с майонеза е за простолюдието!
1
2
 
6
 
! Отговори
11 преди 6 години
Пробвах с паста за зъби, но нещо не стана вкусно. Доста пяна излезе, таман се почисти ...

Спонсорирани публикации