Ново предизвикателство за Нешка – ансамбълът на Германия

"Не се съгласих лесно", каза тя пред Bulgaria ON AIR
6 мар 2018 12:15,
5

Легендарната Нешка Робева се впусна в нова авантюра, поемайки националния ансамбъл по художествена гимнастика на Германия. Въпреки това, тя увери, че не е разочарована от случващото се в родната гимнастика и скандалите.

"Не се съгласих лесно, дълго ме увещаваха. Не съм авантюрист и цял живот съм се подчинявала на дълга, на отговорността. Поддадох се на увещанията на моя състезателка да направя композиция на този отбор. След това, когато започнаха проблемите в отбора, почнаха увещанията, че вървят зле и ако мога да помогна", разказа Нешка Робева пред Bulgaria ON AIR.

В началото тя е била посрещната в Германия с недоверие и е имало напрежение, но щом си е тръгнала за България е усетила желанието на отбора да се върне по-бързо при него.

"80% от отбора са рускинчета, има едно китайче, разбира се и немски състезателки. Но там на много високо ниво работят руски специалисти. Подготвени са като спортисти. Не съм работила друг път с отбор, който може да работи нонстоп 5 часа", каза още Робева.

Легендарният треньор призна, че отборът на Германия не може по никакъв начин да бъде конкурент на българския ансамбъл по художествена гимнастика.

"Този отбор трябва да се скрие, да работи, и когато се покаже, да напомни за онзи добър отбор, който е подготвила специалистка от Беларус, преди моя руска колежка да го хване и да го провали", каза още Нешка Робева.

"Пълни глупости! Българите сме малко по конспирацията". Така Робева отговори на подозренията на Илиана Раева, че българският ансамбъл е бил шпиониран. Тя похвали българските гимнастички и според нея те са абсолютни претендентки за златните медали на предстоящите състезания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нешка беше отстранена по некоректен начин от художествената гимнастика. Нешка искаше да се подготвят отбори в различни центрове, да има републиканско състезание и за България да играе най-добрият. Обаче Илияна Раева по най-арогантен начин я избута използвайки здрави лакти и наложи да се тренира само един отбор и така силово да си запази поста и влиянието разчиствайки с административни средства всяка възможна конкуренция. Не мога да понасям тази нагла Илияна Раева. На Нешка желая успех!
2
9
 
5
 
! Отговори
Язека преди 6 години
Същото като с Барека, трудно се е дала баба Нешка...+ една шапка с пари, и ето пак - поела го е (националния ансамбъл, пише го в статията...да не ме изтриеш, ей)
1
2
 
4
 
! Отговори
онче бонче преди 6 години
поправка на печатна грешка : Българска колежка , а не руска колежка!

Спонсорирани публикации