Близост и след раздялата: Как да останем приятели с бившия?

Дискусия по темата в студиото на "Околосветско"
16 мар 2018 16:37,
5


Какво следва, когато пътищата на двама души се разделят? Дали е възможно да бъдем приятели с бившите си половинки или това е мираж обсъдиха специалисти в "Околосветско".

"Нещата са много относителни, защото това зависи от много неща – колко е била дълга и емоционална връзката, има ли деца и бил ли е наранен един от партньорите“. Това коментира в студиото на „Околосветско“ психологът Дани Колева.

Запазването на добрите отношения се крие в това да не пожелаваме нещастие на другите, посочи още специалистът.

Какво споделиха Еленко Ангелов и Дани Колева в предаването вижте във видеото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво сега? Лошо било да се държиш добре. Като е лошо, да вземем да се държим грубиянски, криво, поливащо вода ли? Ако човек е имал специални чувства към някой, там е част от него. Лошо държание, и след раздяла, е обида към самия себе си, приемане, че личните ти чувства, стремежи са лоши, фалшиви, излишни. Каквито и да са, те са наше стъпало. Което води или нагоре, или надолу.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приятелство между мъж и жена НЯМА. Винаги единия ще иска нещо повече.
3
0
 
10
 
! Отговори
Най-голямата преди 6 години
заблуда или мит!Няма такова "животно"!При една раздяла или развод,винаги единият от двамата се чувства по-малко или повече засегнат!Така,че всичко остава в миналото,а в настоящето времето лекува!И за какво да си оставаме приятели,много правилно го е казал Анонимен 1:"Ами не искам такива приятели" или по-скоро предатели!?!?Преди няколко дни имах рожден ден,навърших кръгла годишнина,и знаетели колко от бившите ми приятелки се сетиха да ми се обадят,да ми честитят????Точно 0!Това е истината!?!?
2
0
 
12
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
Приятели, само ако са секс приятели, иначе, няма никакво приятелство )
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Любимата"ми женска фраза-"Нека си останем приятели".Ами не искам такива приятели . Има и гръцка песен, която се казва така.

Спонсорирани публикации