Без рамка: Изповед за живота с вируса на ХИВ

"Искам да дам смелост на хората", сподели Иво Димчев
41

11533 гледания   |  Още видео

Обичащ, безстрашен и... агресивен. Огромната палитра от таланти на българския експресионист Иво Димчев се разгръща пред "Околосветско".

Още по темата

Една изповед за свободата и силата на духа. За нуждата да си откровен.

"Аз съм личност на ръба на нормата. Отнасям се отговорно към изкуството, себе си и занаята си", сподели пред Bulgaria ON AIR Иво Димчев, който представи и новата си книга. 

"Искам да се повдигне несъществуващият дебат и да дам смелост на хората", обясни посланието на книгата си, в която разкрива как се живее с вируса на ХИВ. 


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР
леле в Карлуково ли са пуснали интернет или си започнал самолечение като си разредил дозите без лекърско разрешение? Като не си живял никъде извън Панелистан си развил стокхолмския синдром. Поздрави, след малко излизам да се разходя на север из джунглите до Сидней, ще си зема и дайвинг костюма може да се гмурна в рифа. Другата седмица мисля да направя 2 седмици обиколка из красотите тук, набелязал съм още много места където още не съм ходил
26
0
 
0
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 8 месеца
Този сексуално извратен сидни действаше с добре организирана от него ударна група за кражби! Сменяше визиите си непорекъснато!Виждаш го с прибрана коса с шапка с козирка, с маратонки и т.н. като високо слабо момче, но след малко го виждаш преобразен като силно гримирано и наконтено секси момиче с рокля, със сутиен с цици, с перука. Имаше поне 20 перуки! Това объркваше свидетелите и жертвите на на нощните му нападения. Дясна ръка за всичките му престъпления беше Гюнер
25
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР
аахаха за това ти говоря, на по-зле и по-зле отиваш. Anyway миналата седмица станах още повече финансово красив. И така ще е за напред, за цялата 2018 и нататък. Живота е прекрасен живейте го и вие, ако не можете да ме задминете то поне на половина да ме стигнете! Поздрави от Сидней, квартала срещу Операта след Харбър Бридж в дясно
24
0
 
0
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 8 месеца
синдито не спираше да се фръцка из квартала все едно е ВИП персона, да проси пари или цигари, да предлага секс и ***! Заговаряше всеки!Ако го подминеш с мълчание или откажеш да му дадеш пари, побесняваше и ставаше неконтролируемо агресивен!Хвърляше от ет.4 камъни, буркани,бутилки!Събираше се с др.*** нощем да вандалстват, да блъскат по вратите на хората, да се катерят като маймуни по фасадата на блока и да се опитват групово да "гостуват" на съседите си!Най-пострадали са съседите му от Park Hyat
23
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР
АААахахаха увреден си безвъзратно. И това дето си написал е само началото, чакай само да видиш какви ще ги плещиш когато диагнозата ти се задълбочи. Поздрави от Сидней, Премиер Стрийт на 2км от Операта, където по рано те каних да заповядаш, но като гледам вече няма надежда защото менталното ти заболяване прогресира
22
0
 
11
 
! Отговори
рускиня преди 8 месеца
А този "велик" човек няма ли да каже на младежта ,че по-добре да има един партньорите за секс, да не се друса и да спи с който хрумне.
Ако човек не се зарази от преливането на кръв - то всички останалите случаи от неговото собствено разюздано поведение.
Както се казва г.ъ.з глава затрива
21
0
 
5
 
! Отговори
компетентен/тна преди 8 месеца
Изумен/а съм! Колко глупави и неточни въпроси, колко неверни и предвзети отговори, дори се срамувам!
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Иво, болестта не е срамна- срамно е разпасаното ти поведение и неприятния ти външен вид. Омръзна ми да гледам как някой натрапчиво"изразява" себе си, а всъщност това, което показва е силно отблъскващо.
19
2
 
26
 
! Отговори
Циник преди 8 месеца
Цитат: "Някой като започне да ми обяснява, че е еди каква си личност (разбира се хипер-екстра-мега-гига-архи оригинално екстравагантно наднормена) и гледам повече да не се интересувам от него. Без значение болен ли е здрав ли е какъв е."
Много добре казано!
Откога някакъв тип - става герой , че пиян е преспал с някаква ***..
.и се е заразил със СПИН?
Няма да си купя книгата му!
18
2
 
29
 
! Отговори
Сандо преди 8 месеца
Аха, още един световно неизвестен артист дето за нищо не става
17
5
 
19
 
! Отговори
Пепо преди 8 месеца
То’я к’во ми се прави на умен? Като е толкова знаеш, защо е болен от ХИВ? Аман от дърдорковци, а не се погледнат на какво ниво са в живота . Един първокласник има по-голям шанс в живота, от този умник.
16
0
 
10
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 8 месеца
За проституиращия Сидни и неговия дългогодишен слуга, съпруг, сводник Гюнер Асанов: Често се биеха помежду си за парите от кражбите или от секс услугите! Биеха зверски клиентите си-момченца или подпийнали дъртаци, ограбваха ги, стигна се и до стрелби! Като дойдеше полиция правеха цели театрални постановки да се изкарат жертви!Че и от съседите лъжеха, че са бити! По цял ден се чудеха кой да заприказват, кой да оберат, кой да на***! Гнусни заядливи типове които обикалят около моста Харбър Бридж
15
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ZARAZENITE OT HIV -VEDNAGA V KOMUNA OTDELENI OT NORMALNITE HORA I TAM DOKATO PUKNAT.
14
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всички са станали големи самоанализатори - поживеят по 20-30 години и вече са анализирали всичко за себе си и го разправят на околните без те да са ги питали. А па обикновените несамоанализирани хора си живеят по 100 години и се чудят кво става, какъв е света, защо са родени на него и т.н. Ама те не са самоанализатори като нашичките специалисти и затуй се пулят окумени и недоразбрали.
13
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Някой като започне да ми обяснява, че е еди каква си личност (разбира се хипер-екстра-мега-гига-архи оригинално екстравагантно наднормена) и гледам повече да не се интересувам от него. Без значение болен ли е здрав ли е какъв е.
12
2
 
14
 
! Отговори
ккк преди 8 месеца
Спин е заразна болест...и не се заразяват само хора с нетипична сексуална ориентация. Да не мислите, че в колежите в Европа не правят купони до смърт. Всички са застрашени.
11
4
 
24
 
! Отговори
спинозен джендър преди 8 месеца
Трета статия за тази кожена топка пълна с бацили на сайтчето само тази седмица. Болестта е напреднала и "твореца" има нужда спешно от реклама и пари за лечение??
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дори да те е зарази с птичи въшки. Бази мааааму вярваш му от даваш му се! Обичаш го с душа сърце, повечето хора са обвързани емоционално и сърдечно с човек. И той..., той най-безкруполно ти предава някаква болест, защото докато е бил на кило и 200 водка, уиски е спал с най- голямата държанка в околията от животинския секс, който са правили и алкохола, който са погълна ли не мислят че им трябва душ, презарвативи за вагиналния секс, за аналния секс. Всичко без кондом и е очевидно.От неблагоразумие
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Такива хора живеят и всеки ден са благодарни че са живи. Омразата към човек който им е причинил, това ги съпътства до време. След това те погребват човека от живота си с нежелание да го виждат, чуват и да се докосват до него.Безразличието е най-голямото наказание.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не толкова, че са болни, а толкова че най- съкровенни ти човек ти причинява, това. За някои хора, това е непосилно да го преживеят. Тежи им!