Съботен бис: Гущерови на медиен припек и нелепа еротика от Гала

Какво ни грабна вниманието в родния шоубизнес?
24 мар 2018 20:09, Александър Попов
48

Лео твърди, че Жана отново пие и друса. снимка: сп. Love Style

Виж други галерии »

В седмицата, в която настъпва пролетта се оказа снежна като в навечерието на Коледа. Но пък температурите в родния шоубизнес си остават горещи.

Семейство Гущерови отново са на припек в медиите, след като най-сетне фолкпевицата Мария и Християн сложиха официален край на брака си. След като над две години настоящата г-жа Кирова ни убеждаваше какъв "невероятен човек е Хриси" сега отсече, че повече не иска да чува за този човек. В Big Brother публиката бе запозната какъв банкомат е, но вече на безлимитните му карти се радва плеймейтката Светлана Василева.

"От днес вече съм Кирова. Официално! За да сложа край на спекулациите, появили се през последните дни в различни медии по темата с развода ми, ще уточня няколко неща. Първо, не съм си тръгнала - нито по – богата, нито по - бедна от брака ми с Гущеров. Второ, никога не сме имали предбрачен договор. И последно - не искам да си спомням за този брак и този човек!", заяви Мария.

Но този път новината от милионерската фамилия дойде от Острова. Доведената дъщеря на милионера Добромир Гущеров - Мартина, е готова да дари с дете футболиста на "Нотингам" Димитър Евтимов. Двамата са вече заедно три години, а майката на красавицата Диана обожава кандидат-зетя.

През изминалите седем дни една от най-обсъжданите звезди е Гери-Никол. Младата изпълнителка е част от риалити, където се представя на приливи и отливи. Според светските хроникьори обаче тя е далеч по-убедителна на любовния фронт и само за няколко дни е успяла да омае Коцето и зарязания от съпругата си Благой Георгиева. Джизъса определи авантюрата си "като две капки любов".

Забравеният вече победител от последния Big Brother Джино Бианкалана си лепна нов татус с надпис "King". На какво е крал само той си знае, но видимо няма зад себе си кралство и постепенно угасва като фактор в родния шоубизнес.

С напредването на годините тв водещата Гала започва да става все по-дръзка на тема еротика. И тук не говорим за нейните гости, а за изявите й извън студиото. След като наскоро ни запозна с извивките си по време на снежна баня с гаджето си Стефан в планината, двамата решиха да напомнят за себе си със снимка от гримьорната. Защо смятат, че полуголи зад паравана са любопитна гледка - остава загадка.

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова пък се похвали с годежен пръстен, но за сватба с приятеля й - футболистът Александър Любенов, засега не се говори. Ние сме в очакване дали ще се окаже верен слуха, че Цвети е бременна.

За брак се натиска и Гринго, който искал да чуе Менделсон със Софи Маринова, когато излезе от затвора. Очаква се той да напусне зандана лятото, но самата Софи като че ли не е готова да се види като булка. Според приближени до певицата обаче, едно тържество ще подобри финансовото й състояние като приходите й като булка можели да достигнат и до половин милион - сума, която да покрие голяма част от задълженията й.

И докато сме на тема годежи и бракове, да припомним, че в началото на седмицата и Русата Златка каза "да" на ММА боеца Георги Валентинов. Тя получи предложение в национален ефир, което е повече от логично, защото Русата е известна единствено и само заради телевизията. В медиите обаче веднага се завъртя кадър, който показва, че Райкова крие таен брак със сегашния любовник на Преслава - Павел. През 2011 г. двамата се врекли пред Бог в много тесен кръг, но двамата не издържаха като двойка дори и година. От цялото им съжителство на преден план излязоха махленските скандали между Русата Златка и съпругата на Павел, както и заканите, че плеймейтката ще бъде залята с киселина.

Самочувствието на Джулинана Гани пък расте пропорционално с всеки безсмислен конкурс за красота, в който има участие. Тя продължава да се хвали как хората я мислели за куха лейка, но след участието й в Big Brother нещата се преобърнали. Явно заради факта, че отговори на 5 въпроса за четвъртокласници, на които други звезди се затрудниха. То затова и шоубизнесът ни е на нивото на незавършили четвъртокласници.

Гани ни запозна с опита си и заяви в национален ефир, че българите не са джентълмени, масово отношенията им към жените е доста просташко.

Напомпаната силиконка пък е водеща на "Мис Сексапил на България", като забележете - конкурсът е на турне до края на май и имало огромен интерес към него. Ако наистина има голям интерес то не си ли заслужаваме всички звезди като Гани?

Житието и бититето на Жана Бергендорф отново излезе на преден план, за съжаление без никаква връзка с участието й на Евровизия. Нейното бивше гадже даде интервю, в което хвърли тежки обвинения към певицата. Тя искала да се върне пак при него, но по думите му след като станало ясно, че е част от групата, която ще ни представи на Евровизия - пак се првеърнала в изрод! Танцьорът от "Максимус" твърди, че Жана отново се завърнала към дрогата.

"В момента, в който й се обадиха да участва в Евровизия, тя пак стана същата. Започна да пие, да се друса. Превърна се в същия изрод, който беше преди. С мен се държеше грубо, крещеше, налиташе да се бие. А аз съм искал да имам дете от нея. Представях си как я нося на ръце. Вярвах, че можех да я направя най-великата жена, а тя мен – най-великият мъж. Но не се случи", твърди Лео. И допълни, че Бергендорф продължава да го тормози по телефона, дори му заявила, че е бременна от него.

Най-много коментари през седмицата предизвика катастрофата, която причини Дивна. При инцидента пострада нейната приятелка - моделът Кристин Илиева, която според докторите ще се възстановява поне година от фрактурите на краката. Слави Трифонов директно поиска затвор за Дивна, ако се докаже, че се е движила със 120 км/ч при разрешени 60 км/ч. Адвокати пък обясниха, че Дивна може да мине дори без глоба, ако близките на Кристин или самата тя не заведат иск. Такива са законите у нас, а и нека бъдем честни - при катастрофата с Дивна няма загинал. Само си спомнете, че фигуристът Максим Стависки се измъкна с условна присъда при един загинал и инвалидизирано момиче.

И щеше да бъде удачно Слави да се прави на политик, след като мине експертизата. А Дивна тепърва ще си носи последствията - и съдебни, и морални.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
3
 
! Отговори
О,времена.О,нрави. преди 6 години
Когато сме били под ,,турско'',такива са ги убивали с камъни пред цялото село.А днес са пример за бъдещите поколения.Чувал съм че малки момичета казвали ,че като пораснели искали да работят ,,плеймейтка''.О ,времена.О, нрави.
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера защо непрекъснато ни натрапват тази ....
35
2
 
3
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Истината е, че си падам по жени тип снимка номер 10... оригинално качество кви!!!
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази Гала откак реши да прави водещ суингъра си,ми стана още по-противна...добре е да имаш самочувствие,но неговото е над всички граници...Толкова самовлюбен дървен философ е...Веднъж ги гледах точно 4-5 минути и ми беше достатъчно
33
1
 
9
 
! Отговори
Един преди 6 години
Гери гледам вече са я подхванали дежурните е*ачи. До няколко години ще изглежда като използван па*цал.
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АНОНИМНАЗатова има едно нещо, което се нарича "медицинска етика".
31
0
 
14
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 6 години
Вече написах коментар относно страшилището от снимка 10 Гани,но ми е мъчно за момичето.Явно е нямала нито един близък човек,който да и е казал, че тези толкова големи гърди са уродливи, слагам вина и на хирурга.Ако беше лекарят и човек, щеше да и обясни рисковете,които крият подобни импланти.Един път да иде на плаж може да получи инфекция,а ултравиолетовите лъчи като нищо и рак на гърдата. Не и го пожелавам,. Така ли иначе е щял да вземе пари за операцията толкова страшна да я направи. Може ли?
30
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички куп парцалки събрани на едно място
29
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жана да я носи този на ръце... Тя, Жана, е малко едричка.
28
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте какъв ни е елита , който по медиите е всеки ден . Някакъв си гущер, който не работи , а живее с крадените от народа пари на комуниста баща му. Някакви леки жени с бомби като дини, които търсят богаташи , но със слаб ангел и малко акъл в главата. При това положение как да се възпитават децата ни.
27
1
 
37
 
! Отговори
TT преди 6 години
Ако кабеларките не ни задължаваха насила да плащаме за канали които не желаем,тия от снимките да са измрели от глад...
26
0
 
37
 
! Отговори
Пашата преди 6 години
Новият "ЕЛИТ" на нацията...Такъв ви го създадохме, сега му се наслаждавайте!Сред него НЯМА лекари, учители, духовници (не говоря за подчинени на "цигарения поп")...
25
0
 
28
 
! Отговори
УНГ преди 6 години
О боже....гледам и не вярвам на ушите си
24
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са някакви турци, не съм виждал никога толкова изпаднали ориенталци в България.
23
1
 
30
 
! Отговори
Кор Во Ляк преди 6 години
Най-обикновени ***,но префарцунени и кичозно лъснати.Каквато държавата и политиците,такава и обстановката - от всякъде пълен и тотален КИЧ!
22
1
 
42
 
! Отговори
Ужас... преди 6 години
Каква е тази помия, с която ни занимавате?
21
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От любопитство погледнах 10-та снимка.Ужас!!!
20
5
 
7
 
! Отговори
Митьо Пищова преди 6 години
За Вас колеги по перо не знам , ама мен Гани ме въздига. Ще я порна кат агънце по великден, като рибка по никулден ... някой да сподели мобилката и ?!? Че вече не се въздържам ...
19
3
 
12
 
! Отговори
Яна преди 6 години
Крокодил
18
2
 
11
 
! Отговори
Яна преди 6 години
Какъв е тоя *** на 10 снимка?

Спонсорирани публикации