Жени Живкова открива "Sofia Fashion Week"

Дизайнерката вдига завесата за новите пролетно-летни колекции
Обновена: 27 мар 2018 18:23 | 26 мар 2018 12:00,
23

От 27 до 30 март на едно място ще се съберат най-добрите дизайнери и модели за седмицата на модата в София. И тази година на най-бляскавото модно събитие "Sofia Fashion Week" дизайнерите ще покажат своите творчески идеи за настъпващия пролетно-летен сезон.

Още от първата вечер от седмицата на модата ще станем свидетели на много красота, стил и изящество. Евгения Живкова ще открие "Sofia Fashion Week" с пролетно-лятната си колекция.

"Надявам се колекцията ми да се хареса на дамите и да се приеме добре. Използвам различни флорални мотиви и пеперуди. Използвам тънко букле. Манта с рокли или манта с панталони са доста модерни. Тази колекция ще има много панталони“, сподели дизайнерката в студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

По повод протоколните облекла на дамите и коментарите напоследък за визията на Десислава Радева - съпруга на президента Радев, Жени Живкова казва, че е изключително трудно на официални събития хем да се спази протокола, хем да се изпъкне.

Още по темата

"Отговорниците за визията на държавниците ни трябва да се обръщат по-често към дизайнерите. Ако някой има пропуски в облеклото си, то критиката би могла да го насочи към правилния път", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Боклуци преди 6 години
Модата и е за слепци.Гола вода е!Кой и купува буламачите?
17
0
 
3
 
! Отговори
Тодор Живков преди 6 години
Измислена дизайнерка с гадно комунистическо потекло.Докато такива гадове се взимат за велики а ние им ръкопляска е-България ще е в калта!
16
1
 
9
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Тая пък какъв дизайнер може да бъде?!?! С нагласени конкурси да шие облекла на банки и на заводи и аз щях да бъда дизайнер...
15
5
 
1
 
! Отговори
minuvach преди 6 години
Красавица.
14
1
 
4
 
! Отговори
До интелект преди 6 години
И голямата ви грешка е това че с мозъка и мисленето на много хора като 12 /Интелект/ще я докараме до под крушата.Все от някъде трябва да се тръгне бе интелекте.Не може да се появи от небето ангела-спасител на нацията.Това със ,,всички са маскари" е принципа на бай ***.Е не всички сме такива и разбираме че в дъното на всичко все още е ДС. Нещо което 50 години се е ,,градяло"/с братска помощ/ ще трябва поне толкова да се демонтира.Няма как да стане изведнъж с кристално чисти хора..
13
1
 
10
 
! Отговори
Стар човек преди 6 години
А професор Владимир Живков ,няма ли да открие нещо,както баща му на времето откри,,гримьорната" в мазето на Московска 5. Бая ,,дефилета имаше дълги години от към входа на ул.М.Търново.Като деца ходехме да гледаме как ги сваляха от камионетките ,да ги,,гримират".Как са ги връщали и кога никой не е видял.И преди си живееха тези и сега си живеят,безочливи и нагли а вие търсете вината у другиго и се дърляйте.А те отстрани само ни се смеят.
12
1
 
5
 
! Отговори
Интелект преди 6 години
До пред Трибунала Трябва и още как но всички родни партии: СДС, БСП, ГЕРБ, ДПС, и т.н. са рожби на БКП /КПСС . НДСВ също ... само тьзи на ЮЛ е ражба на Ердоган. какво повече за се каже?
11
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като си поддържате комплексите чрез писане на глупости против Жени Живкова, наистина ли си вярвате, че тя би се повлияла от писанията ви? Или че демонстрирате класа, вкус, изисканост и маниери?Радактиращите уж модни снимки в този сайт много се съмнявам да знаят какво е "бие" например.
10
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз да бях внучка на бай Тодор,и аз можеше да стана дизайнерка.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жени Живкова открива "Sofia Fashion Week" Доста хора у нас ги е срам, че са българи и не искат да четат и пишат на български.
8
2
 
10
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 6 години
Абе туй момиче е унука на бай Тодор и онуй момче Тошко-също, ама при момичето си личи другата семка на по-голямата интелигенция, защото нейния баща не е като бащата на малък Тошко лаладжия...Инак, дедо и Тошо взе, че я осинови, та да са чудиш сега дедо ли и е, пастрок ли и е, какво ли...малко като ония сериали стана ама то е всичко за наследството бе-дедо ви Тошка си беше дърта лисица и каруцата в калта нивга нема я остави...
7
1
 
9
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Мое ли да напишете на бугарски шо е то "Sofia Fashion Week". Ба си джурналята ! Направихме хубавият български език на нищо !!!
6
8
 
15
 
! Отговори
пред Трибунала преди 6 години
Тази жена не трябва ли да е на съд пред Трибунла в Хага за деянита на дядо си имам предвид заради Геноцида през 1986 г
5
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Внучката на диктаторът виновен за страданията на милиони БЪЛГАРИ откривала нещо си
4
4
 
16
 
! Отговори
трафалгар преди 6 години
малко са и недодялани костюмчетата...но като за тука стават..но то с пачките от комунизма и аз мога да съм дизайнер.
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо никой от отрочетата на Тодор Живков не стана лекар, архитект, инженер , адвокат . Всички гледат тънки работи . Била дизайнер на рокли , и колко рокли продаде в Западна Европа . Нищо нали.
2
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евгения Живкова е пример как да се учим , за да живеем по-добре!
1
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!

Спонсорирани публикации