Съботен бис: Медийната история на Плевнелиеви а.к.а. Банови

Плеймейтки си мерят пръстените, задава ли се сватба с принц?
Обновена: 31 мар 2018 21:51 | 31 мар 2018 21:26, Александър Попов
94

Плевнелиев и Банова искат личния им живот да бъде далеч от медиите, но не им стиска. Снимка: Булфото

Започваме седмичния обзор с позаглъхналата двойка Росен Плевнелиев и Деси Банова. Блондинката се похвали с годежен пръстен, а скоро предстояло и сватба - с приятели, далеч от медиите. Всъщност двамата постоянно обясняват как искат личният им живот да бъде далеч от медиите, но в момента, в който нищо не се говори за тях - хоп и в национален ефир. Това е някаква звездна шизофрения. Хем не искат, хем не им стиска да са далеч от прожекторите.

Видимо на Банова не й хареса статута говорителка на времето и Плевнелиев се оказа ракетата-носител да започне да води предаване. Но явно това не е достатъчно и Деси гостува през определено време при Гала, за да разкаже как вървят отношенията й с Плевнелиев.

Сега отново ще последва затишие, за да се стигне до сватбата, която бъдете сигурно - ще попадне в медиите. С тяхна помощ.

Но да оставим щенията на Плевнелиев-Банова да бъдат част от булевардните колонки и да преминем към една плеймейтка, която също се чуди как да привлече вниманието към себе си. Позабравената плеймейтка Моника Валериева и тя щяла да се жени. И тя не за кого да е, ами катарски принц. Естествено, няма как да е обикновен катарец, а задължително член на кралското семейство. И пак естествено - имена не се споменават, недай си Боже някой да провери съществува ли такъв принц въобще. Но пък и тя имала пръстен за 100 000 долара. Нали си спомняте как преди седмица друга плеймейтка - Светлана Василева, също се похвали с бижу с подобна цена. Очакваме наддаването да продължи, но ни прави лошо впечатление как бижутерите са доста скучни - всички годежни пръстени все около тази цена. Няма значение дали го купува Гущеров или катарски принц.

И за да не е недовършена историята да ви осведомя - принцът паднал на колене, както подобава, и поискал ръката на любимата си. Браво! Досега си мислех, че обикновено плеймейтките падат на колене... Сега чакаме сватбата, предполага се, че катарските телевизии ще я излъчат пряко, все пак техен принц ще се жени. Сватбата щяла да бъде в Дубай, което пък ни навежда на мисълта, че принцът може и да не е катарец, но да не задълбочаваме. Важното е, че тържеството ще е в Меката на плеймейтките. Завиждайте или по-скоро записвайте се за предстоящия конкурс Мис Плеймейт - той със сигурност води до Дубай.

И докато сме на романтична вълна да обърнем внимание на Русата Златка и ММА боеца Георги Валентинов, които се сгодиха тривиално - по телевизията. Всъщност и Георги искал да предложи на Златка в Дубай, в клетката, където имал двубой. Но взели, че го ступали и нещата се провалили. Вече тръгнаха слухове, че сватбата на двойката не е толкова сигурна, независимо, че пред камерите го играят на щастливо семейство. "Не се е променило нищо. Изживяхме един хубав момент просто", заяви силиконката. Нищо, че този момент би трябвало да продължи до края на живота им.

Иначе Валентинов прекарва доста време с Благо Джизъса, който няма късмет със семейния живот. Той обиколи медиите да поясни, че е в процес на развод със съпругата си Есмер и повече няма да се жени. Ликуйте плеймейтки, модели и невръстни певици! Ходещият иконостас е на ваше разположение, вече няма ревнива жена до себе си.

Мис Силикон Джулина Гани пък разтръби поредната своя корекция по тялото си, този път си кръцна носа в Германия. Но за да е завършено нейното задгранично посещение - пусна кадри от банята, в която са голи със съпруга си. Ей така, просто да не забравяме колко силикон има по нея.

Иначе искала носът й да стане по-кукленски. Каквото и да означава това.

Преслава пък потвърди ширещите се слухове и потвърди, че ще става майка. Според медийни публикации, с гаджето си Павел очакват момиченце. Става интересно, след като покрай годеща на Русата Златка стана ясно, че той има църковен брак с плеймейтката, с която имаше врзка през 2011 г.

Една миска пък разбуни средите, включително и на силиконовите гърли, които незнайно защо се определят като модели. Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова заяви, че у нас конкурсите се печелят с пари и секс и директно обвини участничките в "Мис Силикон", че дефилират там само за да си вдигнат цената на повикване. Глупостта на Николета е, че едва ли ще представи доказателства и най-вероятно ще я осъдят. Поне така се закани организаторката на силиконовия конкурс Мариана Маринова.

"Крайно време е вече някой да понесе последиците от думите, които необмислено хвърля в публичното пространство. Аз държа правата на въпросния конкурс и няма да позволя на някой да си прави пиар на мой гръб или на която и да е от участничките. Това се отнася за всеки, който се опита да урони престижа на конкурса. Този конкурс е мой бизнес, това е работата ми. Десет години работя да развивам марката "Мис Силикон" и то съвсем законно", отсече Маринова.

Взимаме пуканките и ще следим ще се пръсне ли силиконовата действителност.

Актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова, която сътвори куп простотии само за няколко месеца, пък щяла да яде бой в столичен клуб. Тя демонстрирала надменност прес местните танцьорки, но набързо й свили сърмите с определения като "страшна селянка". На Недкова хич не й върви, откакто са я коронясали - нищо смислено с нея не се случва, което да породи някакви похвали. Но следващото издание на Мис Плеймейт наближава и скоро никой няма да си спомня за нея.

Завършваме с един неприятен случай - катастрофата, която причини Дивна. При инцидента пострада моделът Кристин Илиева, а нейната леля Изабела Господинова отправи емоционален призив към певицата. От него става ясно, че Дивна досега не е посетила приятелката си, а роднините на Кристин пък не смятат да я съдят за постъпката й.

"Не искам и няма да те съдя за това, което направи. Но не мога да не търся отговор за това, което не правиш. Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два телефонни разговора на родителите ти, един есемес до приятел и няколко лични въпроса към лекуващият лекар. В каквото и състояние да се намираш заради стореното, състоянието на твоята „приятелка“ е много по тежко. Но тя се бори и няма да се предаде. Колко по-леко щеше да бъде и за двете ако не ѝ беше обърнала гръб и беше до нея в този момент. Каквото и да се е случило тя е жива, а вие бяхте приятелки. Приятелите са заедно и в добро и в зло. И точно в нещастието, което ти ѝ причини това приятелство щеше да бъде истинско. Ти трябваше и трябва да си до нея, да лекуваш душата ѝ да не я предаваш!", написа Господинова и допълни - не е важно кой какво ще ѝ каже, важното е Кристин какво ще ѝ каже!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
42
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Ами аз пак не вярвам че този не е ***!Да си пуснат порно клипче в хамстеро егати стига се влачиха по медиите тези лигняри!
24
2
 
18
 
! Отговори
ДЖЕНДЪР ОТ ГЕРБ преди 6 години
До рубладжийски партииЯ СИ ТРАЙКАЙ И БРОЙ ЗЕЛЕНИТЕ ГУЩЕРИ--КВО ЗАВИЖДАШ..ДА НЕ СИ РЕШИЛ ДА СМЕНИШ ВЛАКА...НЕЩО ТЕ ХВАНА ШУБЕТО ОТ МЕЧКАТА......ХАХАХАХАХАХА
23
3
 
30
 
! Отговори
ДО преди 6 години
КОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЗИ ***....
22
3
 
45
 
! Отговори
До Zv преди 6 години
Я па тоя. Ние сме ги оствили на спокойствие. Не искаме да чуваме за тях. Те не ни оставят. Нека си чукат *** черупки. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ. ПИСНА МИ ДА МИ РАЗВАЛЯТ ПОЧИВНИТЕ ДНИ,ЛИГЛЬОВЦИТЕ....
21
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва ли постоянно да ни припомняте тази срамна страница от българската история?
20
1
 
36
 
! Отговори
Иванчо от трети клас преди 6 години
Само не разбрах точно кой къде щял да а.к.а и защо това се съобщава в новинарски сайт?
19
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РОСКО С ТЕЗИ ДВА ЧИФТА ПРЕПЛЕТЕНИ РОГА СКОРО ЩЕ СЕ СДОБИЕ С ТРЕТИ ЧИФТ.ЩЕ ПОЖИВЕЕМ, ЩЕ ВИДИМ.
18
4
 
33
 
! Отговори
Предприемач с 87души преди 6 години
Един *** отдолу пише: "роско се уреди, ама вие?"Еми кво ние бе? Ние и преди да познаваме плевелниев и след това сме си все така добре. Бачкаме, създаваме БВП, гледаме децата си и се борим с живота. При това нито веднъж не ми се е налагало да звъня на оная дърта кобила масларова! Всичко сам - с двете си ръце и главата. А това... нищо роско стана за смях и се обаджани с един куп баджанаци. Да си се *** там и да не се вясват пред очите на хората!
17
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТЕЗИ ДВАМАТА ДА НИ ОСТАВЯТ ВЕЧЕ НА СПОКОЙСТВИЕ, СТИГА ВЕЧЕ ДЕМОНСТРАЦИИ.МАЙ ВЕЧЕ ИЗБИВАТ НЯКАКВИ КОМПЛЕКСИ.
16
29
 
12
 
! Отговори
---::: преди 6 години
Евалата на Роско.Яки мадами е успял да забие. И Юлияна и Банова.За първата му жена не знам.Тука някакви се пеняват ,че не бил мъж.Подозирам ,че и откъм бройка и откъм качество Роско ги изпреварва.
15
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БУДИСТИТЕ ДА МЪЛЧАТ, ЧЕ ОТКРАДНАХА ПЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО Е ОТКРАДНАТО ПРЕЗ ПОСЛЕ3ДНИТЕ 100 ГОДИНИ.
14
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОМРЪЗНАХА МИ ТЕЗИ РОЗОВО-ШЕРБЕТНИ ИСТОРИИ.Не може рекламата да направи от Плевнелиев мъж.
13
43
 
11
 
! Отговори
Машите преди 6 години
Абе, нещо ви бърка отзад геополитически Плевнелие щом не можете да се въздържите да го оплюете пак, макар и откъм личен живот. За *** и неговата кобила разбира се никога няма да напишете и една лоша дума, а има за какво. Например, ако Плевнелиев беше правил изпълнения на лост в някое поделение - щяхте да го разкостите. Не сте медия вие,а маши!
12
4
 
51
 
! Отговори
оф преди 6 години
Мишката Плевнелиев не ме интересува
11
1
 
63
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Добре, като са толкова щастливи, защо всеки ден са при Гала да го изтъкнат? Значи някой от двамата демонстрира нещо, доказва се... Щастието вирее на тихо! Тук сделката ни е ясна...
10
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе щом се харесват младите, да се вземат. Хепили евър афтър, и да не ни занимават повече.
9
1
 
27
 
! Отговори
а преди 6 години
До Анонимен 1Ще му мине и га се опомни ще осъзнае, че е прецакан....
8
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На нелегалния пазар в Орландовци са пуснали *** за роби по два бона. Мисля да си купя една женска за изпразване при кризи и един мъжки да ми работи в строителството за заплата.
7
23
 
8
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
банова - правилното деси. деси на румци може да бръсне орехите на зеления чорап.
6
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе на мен са ми доста противни, па за другите не знам....

Спонсорирани публикации