Съботен бис: Медийната история на Плевнелиеви а.к.а. Банови

Плеймейтки си мерят пръстените, задава ли се сватба с принц?
Обновена: 31 мар 2018 21:51 | 31 мар 2018 21:26, Александър Попов
94

Годеникът й видимо е щедър на... цветя. Снимка: Facebook

Започваме седмичния обзор с позаглъхналата двойка Росен Плевнелиев и Деси Банова. Блондинката се похвали с годежен пръстен, а скоро предстояло и сватба - с приятели, далеч от медиите. Всъщност двамата постоянно обясняват как искат личният им живот да бъде далеч от медиите, но в момента, в който нищо не се говори за тях - хоп и в национален ефир. Това е някаква звездна шизофрения. Хем не искат, хем не им стиска да са далеч от прожекторите.

Видимо на Банова не й хареса статута говорителка на времето и Плевнелиев се оказа ракетата-носител да започне да води предаване. Но явно това не е достатъчно и Деси гостува през определено време при Гала, за да разкаже как вървят отношенията й с Плевнелиев.

Сега отново ще последва затишие, за да се стигне до сватбата, която бъдете сигурно - ще попадне в медиите. С тяхна помощ.

Но да оставим щенията на Плевнелиев-Банова да бъдат част от булевардните колонки и да преминем към една плеймейтка, която също се чуди как да привлече вниманието към себе си. Позабравената плеймейтка Моника Валериева и тя щяла да се жени. И тя не за кого да е, ами катарски принц. Естествено, няма как да е обикновен катарец, а задължително член на кралското семейство. И пак естествено - имена не се споменават, недай си Боже някой да провери съществува ли такъв принц въобще. Но пък и тя имала пръстен за 100 000 долара. Нали си спомняте как преди седмица друга плеймейтка - Светлана Василева, също се похвали с бижу с подобна цена. Очакваме наддаването да продължи, но ни прави лошо впечатление как бижутерите са доста скучни - всички годежни пръстени все около тази цена. Няма значение дали го купува Гущеров или катарски принц.

И за да не е недовършена историята да ви осведомя - принцът паднал на колене, както подобава, и поискал ръката на любимата си. Браво! Досега си мислех, че обикновено плеймейтките падат на колене... Сега чакаме сватбата, предполага се, че катарските телевизии ще я излъчат пряко, все пак техен принц ще се жени. Сватбата щяла да бъде в Дубай, което пък ни навежда на мисълта, че принцът може и да не е катарец, но да не задълбочаваме. Важното е, че тържеството ще е в Меката на плеймейтките. Завиждайте или по-скоро записвайте се за предстоящия конкурс Мис Плеймейт - той със сигурност води до Дубай.

И докато сме на романтична вълна да обърнем внимание на Русата Златка и ММА боеца Георги Валентинов, които се сгодиха тривиално - по телевизията. Всъщност и Георги искал да предложи на Златка в Дубай, в клетката, където имал двубой. Но взели, че го ступали и нещата се провалили. Вече тръгнаха слухове, че сватбата на двойката не е толкова сигурна, независимо, че пред камерите го играят на щастливо семейство. "Не се е променило нищо. Изживяхме един хубав момент просто", заяви силиконката. Нищо, че този момент би трябвало да продължи до края на живота им.

Иначе Валентинов прекарва доста време с Благо Джизъса, който няма късмет със семейния живот. Той обиколи медиите да поясни, че е в процес на развод със съпругата си Есмер и повече няма да се жени. Ликуйте плеймейтки, модели и невръстни певици! Ходещият иконостас е на ваше разположение, вече няма ревнива жена до себе си.

Мис Силикон Джулина Гани пък разтръби поредната своя корекция по тялото си, този път си кръцна носа в Германия. Но за да е завършено нейното задгранично посещение - пусна кадри от банята, в която са голи със съпруга си. Ей така, просто да не забравяме колко силикон има по нея.

Иначе искала носът й да стане по-кукленски. Каквото и да означава това.

Преслава пък потвърди ширещите се слухове и потвърди, че ще става майка. Според медийни публикации, с гаджето си Павел очакват момиченце. Става интересно, след като покрай годеща на Русата Златка стана ясно, че той има църковен брак с плеймейтката, с която имаше врзка през 2011 г.

Една миска пък разбуни средите, включително и на силиконовите гърли, които незнайно защо се определят като модели. Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова заяви, че у нас конкурсите се печелят с пари и секс и директно обвини участничките в "Мис Силикон", че дефилират там само за да си вдигнат цената на повикване. Глупостта на Николета е, че едва ли ще представи доказателства и най-вероятно ще я осъдят. Поне така се закани организаторката на силиконовия конкурс Мариана Маринова.

"Крайно време е вече някой да понесе последиците от думите, които необмислено хвърля в публичното пространство. Аз държа правата на въпросния конкурс и няма да позволя на някой да си прави пиар на мой гръб или на която и да е от участничките. Това се отнася за всеки, който се опита да урони престижа на конкурса. Този конкурс е мой бизнес, това е работата ми. Десет години работя да развивам марката "Мис Силикон" и то съвсем законно", отсече Маринова.

Взимаме пуканките и ще следим ще се пръсне ли силиконовата действителност.

Актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова, която сътвори куп простотии само за няколко месеца, пък щяла да яде бой в столичен клуб. Тя демонстрирала надменност прес местните танцьорки, но набързо й свили сърмите с определения като "страшна селянка". На Недкова хич не й върви, откакто са я коронясали - нищо смислено с нея не се случва, което да породи някакви похвали. Но следващото издание на Мис Плеймейт наближава и скоро никой няма да си спомня за нея.

Завършваме с един неприятен случай - катастрофата, която причини Дивна. При инцидента пострада моделът Кристин Илиева, а нейната леля Изабела Господинова отправи емоционален призив към певицата. От него става ясно, че Дивна досега не е посетила приятелката си, а роднините на Кристин пък не смятат да я съдят за постъпката й.

"Не искам и няма да те съдя за това, което направи. Но не мога да не търся отговор за това, което не правиш. Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два телефонни разговора на родителите ти, един есемес до приятел и няколко лични въпроса към лекуващият лекар. В каквото и състояние да се намираш заради стореното, състоянието на твоята „приятелка“ е много по тежко. Но тя се бори и няма да се предаде. Колко по-леко щеше да бъде и за двете ако не ѝ беше обърнала гръб и беше до нея в този момент. Каквото и да се е случило тя е жива, а вие бяхте приятелки. Приятелите са заедно и в добро и в зло. И точно в нещастието, което ти ѝ причини това приятелство щеше да бъде истинско. Ти трябваше и трябва да си до нея, да лекуваш душата ѝ да не я предаваш!", написа Господинова и допълни - не е важно кой какво ще ѝ каже, важното е Кристин какво ще ѝ каже!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
6
 
! Отговори
АУУУУУУУУУУ преди 6 години
КОЙ ЛИ ЩЕ ШЛЯПА СИНОПППП..Т..ИЧКАТА-НАШИО Е ДОКАЗАНО НЕФЕЛА....ЧЕСТИТО--КАКЪВ БЛАГОРОДЕН ЕЛЕН ЩЕ СТАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
64
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аууу, че е противна тая на първата снимка. Тънки устнички, стиснати злобно, и лукав блясък в очичките...
63
0
 
12
 
! Отговори
Папит Кольо преди 6 години
Това ли са ни ВИП-овете, дето живеят в телевизора? някой друг комплексар и много хурви.
62
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този,няма ли да изчезне напълно,най- сетне?Да вземем да го сложим на север,като плащило да плаши руснаците с мъжественият си вид
61
0
 
24
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Скрийте ги тези поне на празника!То бива безочие,ама трябва и малко почивка.
60
0
 
6
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 6 години
До Джон Ленин.като в българия в пазарджик в махала три кебабчета и 20пв.герб спечелив другите градове 30лв герб спечели аз съм в москва знаете ли колко чужденци от началото на март се появиха да наблюдават за изборите знаете не знаете и вие като мей обвинявате за да ви се провретри устата
59
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пухльо,медийна звезда?Ха,Ха,Ха....
58
0
 
49
 
! Отговори
Медийна шизофрения преди 6 години
Нали не искаха медийни изяви?! Защо се показват навсякъде? Никой не го интересува нито къде й е предлагал, нито как, нито какъв пръстен й е дал, нито каква сватба ще правят. С това си лицемерие връзката им скоро няма да я бъде - щастието обича тишината, а те май хич не искат да пазят личният си живот както изглежда. Важното е за Деска да се говори, да се чувства важна и значима. Ама иначе "медиите да ги били оставели на мира". Да бе да... дрън та пляс...
57
38
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Джон ЛенинЯсно, явно тогава платените руски *** са се активизирали и са започнали пропагандата срещу него, а разни други им пригласят като папагали. Когато им зададеш въпроса - какво е направил Плевнелиев, мълчат и цъкат минуси :))
56
52
 
12
 
! Отговори
Джон Ленин преди 6 години
До Анонимен 48...Президента Плевнелиев единствен излезе и заяви директно , че Русия не е наш съюзник ... Там просто няма Демокрация и никога няма да има , докато Путин провежда избори по този начин ...Бабите бутат фалшиви бюлетини без да подозират , че ги гледа цял Свят .Смешни , та смешни Те още си живеят в Великата им 1944-45 година и не са мръднали и сантиметър оттогава ...
55
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно истинският му любовник ще е кум на сватбата !
54
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неделя пак го показаха на бис този..... НОВА ТВ стана комедиен канал !
53
27
 
9
 
! Отговори
Жо преди 6 години
СВЕТСКИЯТ КЛЮКАР е пропуснал да напише нещо за "Първата дама" Радева и новата и рокля.
52
4
 
63
 
! Отговори
Митев преди 6 години
Днес любимият ни президент П се появи по Нова и веднага започна да обяснява колко се обичали и как не искали да ги разнасят по телевизиите. По нататък не издържах на лицемерието и наглостта и смених канала.
51
4
 
2
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
Абе то и ти си доста противен за другите, ама не си показваш лицето.
50
5
 
52
 
! Отговори
ined преди 6 години
Банов пак ли ще е под чехъл или тоя път ще го играе "мъж"?
49
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати бълвоча!
48
3
 
32
 
! Отговори
ни са знай преди 6 години
Нужно ли бе да разваляте настроението на хората?
47
2
 
27
 
! Отговори
Защо се срамиш от св преди 6 години
В българският език няма "а.к.а."!
46
3
 
51
 
! Отговори
Плювналиев преди 6 години
Росен получил годежен пръстен от Деси.

Спонсорирани публикации