"Извън пътя" - любовният филм на Николай Волев

При липса на любов се явяват всички бели, убеден е режисьорът
2 апр 2018 12:55, Анисия Иванова
7

5252 гледания   |  Още видео
На 28 март в кино "Люмиер" в столицата се състоя официалната премиера на филма "Извън пътя" - новата прожекция на режисьора Николай Волев. След 16 години прекъсване бащата на култовите ленти като "Маргарит и Маргарита", "Да обичаш на инат" и "Господин за един ден" се завръща с въздействащ разказ за любовта и различните ѝ превъплъщения.

"За мен над всичко е любовта и при липсата ѝ се появяват всички бели. Още първите ми съзнателни спомени за това красиво чувство стават част от "Извън пътя", уточни Волев в "България сутрин".

По думите му в прожекцията не става въпрос само за сексуалната любов, а за любовта към красивото, за любовта към човешките отношения.

"Хората без любов са ужасяващо бедни, дори да имат милиони. Във филма няма да видите пищна плът. Става въпрос за дълбоката същност на това чувство любов. Разкриваме какво всъщност е любовта", споделя още режисьорът пред Bulgaria ON AIR.

Той отбеляза, че е избрал непрофесионална актриса за главната роля, а именно Сали Ибрахим.
 


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Добре си живееха при соца културтрегерите.Кьорсофри и привилегии.Е-трябваше да се отплащат с послушание и изпълнение на поръчки. И въпреки това създаваха/парадоксално/и по нещо наистина стойностно. В демокрацията настана такава нравствена криза, че за 30 години например не създадохме и един запомнящ се филм. Изтекоха някакви бози и до тук...Няма актьори, няма сценаристи, няма режисьори, няма оператори, бе нищо няма....Дори музика за филми няма...
5
0
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 месеца
Познавам Волев лично. Пушеше цигара от цигара, около него се въртяха рояк пеперудки и бе навремето "господин за един ден". Нашумял и моден в гнусните времена на социалистическия модернизъм. Груби лъжи ръси, че носталгията го върнала в родината. Че бил измамил и ДС и ТЖ. Само наивници могат да вярват на думите му. А жената, от която отърва Кирил Маричков е толкова художничка, колкото аз съм космонавт. Всички велики "интелектуалци" тичаха презглава да се "топят" един друг. Сметката идва, Николайчо
4
1
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 месеца
Не е ли бил Николайчо доброволен сътрудник на 6-то?
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бугарски филм?! WTF?!

Благодаря, НЕ ПУША!!
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Отклонение"?
1
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Без любов в сърцето към ДС нищо не става др. Волев! Ако не беше тя, нищо нямаше да създадете....

Спонсорирани публикации