Традиции и родолюбие – как възпитаваме децата си

Народ без минало няма бъдеще, коментира режисьорът Искрен Красимиров
Обновена: 4 апр 2018 22:24 | 4 апр 2018 21:49, Анисия Иванова
9

4932 гледания   |  Още видео
Традиции и родолюбие – как възпитаваме у децата си любов към родното и учат ли родители и учители подрастващите на родова памет? Коментира в предаването "ОколоСветско" режисьорът Искрен Красимиров.

Раждаме ли се с родолюбието или се учим на него?

"Любовта към родината не идва на готово. Тя се възпитава. За съжаление много малко деца имат този пример вкъщи“, сподели в предаването "съвременният Ботев".

Самият Искрен е наследник на четника Никола Вълчев Минков. Именно това пали искрата и интереса към историята, които прерастват в бушуващия пламък на любов към родното.

Има ли нужда от "Уроци по родолюбие"?

"Не познаваме историята си. Няма как да обичаш нещо, което чувстваш далечно. Народ без минало няма бъдеще", каза съвременният възрожденец пред Bulgaria ON AIR.

Забравили ли сме героите си?


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Родолюбието преди 11 месеца
не е политкоректно. Либералното образовани е и възпитание отрича всяка форма на национално възпитани е или образование. Спонсорите на българските учебници следват неотколнно либерална политика.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Как - не ги възпитавате! Последното свястно поколение беше моето, сега като ги гледам за какво стават днешната младеж ми се драйфа
6
6
 
1
 
! Отговори
СатаНАТО преди 11 месеца
До Пред кифлите имаше

Кой ти е казал, че е задължително да се става прав на сирените?
5
0
 
5
 
! Отговори
game1 преди 11 месеца
до4:
някой май не е чел и не е служаш уроците по история.
4
12
 
4
 
! Отговори
Osman преди 11 месеца
За какво родолюбие иде реч? Повечето българи обичат повече Путин от собствената си държава. Те си мислят, че Русия ги е спасила от някакво робство, а тя просто си в била след интереса. А и какво да любиш? От 14 века история, 7 в робство. Няма много поводи за гордост. Турците са дошли в Анадола 1071, а след 500 години чукат на виенските порти. Това е гордост!
3
1
 
8
 
! Отговори
Честен бизнесмен преди 11 месеца
Ба, оставил съм ги сами да се ВАСпитават, кеф им Биг брадър, кеф им планета, но най им харесва да гледат ББ и жадно да поглъщат словата му , за догодина ще ги запиша комсомолци- пардон , членове в младежкия клуб на ГЕРБ. До тогава ще маат филии с мас и ще събират суджуци от мазетата на съседите.
2
2
 
8
 
! Отговори
Пред кифлите имаше преди 11 месеца
бебешка количка. Възмути ме и това, че зад тях стоеше възрастен мъж, на 1-2 крачки стояха младежи, но не направиха забележка на самодоволните смръдли. Тръгнах да пресичам към тях, когато сирените млъкнаха, но преди мен до тях спря жена, сравнително млада и започна строго да им говорим нещо. Дочух "Снимаха ви!", а те "Могат ли да ни направят нещо?" С две думи, отврат!
Тук се възмущаваме от мързеливите ромки, на които плащаме да раждат антибългари, а едната от тези две кифли не стои по-горе от тях
1
3
 
7
 
! Отговори
Давам пример преди 11 месеца
Достатъчно е нарочно да се засилят патрулите, а защо и да няма цивилни полицаи по обяд на 2 юни, за да изловят пешеходци и автомобили, които не отдават почит, когато завият сирените. Мисля, че в законите има алинея, по която могат да бъдат санкционирани.
Защо пиша това? Миналата година наблюдавах на бул"Витоша" - всички спряха, онези, които седяха по кафенетата, станаха прави.Само две кифли на около 20 г. седяха и си приказваха, едната разчекната като на гинекологичен стол. Пред тях (продължава)