"Без будилник": Ярки и красиви - с модата през пролетта!

Комбинирайте смело, с акцент на аксесоарите и нежните материи
0
"Без будилник": Ярки и красиви - с модата през пролетта!
Снимка: flickr

Пролет, лято... Температурите се покачват, настроението също и това неизбежно се отразява и в гардероба ни. Естествен е стремежът да захвърлим по-монотонните тонове, свързвани със зимата и да заложим на свежи и ярки цветове. Кои обаче да са те и какви са модните тенденции за сезона? Вижте днес в "Без будилник" с Криси Табачка, главен редактор на Tialoto.bg и ваш сигурен пътеводител в модната джунгла!

Основната част от ежедневието ни е свързана с работа и това естествено поставя визията в службата на първо място.

Бизнес облеклото се придържа към обичайния дрес код с по-строги линии, изчистен десен и класически цветове - бяло, синьо, сиво. С аксесоарите обаче може да акцентираме и да разчупим цялостната визия. И естествено - да си създадем настроение!

Една ярка чанта например в пролетен цвят като жълтото е прекрасно допълнение към тоалета в офиса.

Не пренебрегвайте и обувките - по-отворени, с цветни акценти, платформи - те могат да бъдат най-забележителната част от иначе по-скучното ежедневно облекло. Все пак не забравяйте удобството, което е важно в натоварения с ангажименти ден.

Класика, която винаги ще бъде модерна и актуална, е ризата с панталон. За нея пък бялото е най-предпочитаният цвят, който може да освежим с по-модерна кройка.

Панталоните са широки, с широка талия, и прекрасно издължават силуета. Акцентът е именно върху талията, а широката кройка позволява удобство през дългите часове работа, обяснява Криси Табачка.

Материите задължително са леки и нежни. Платовете са естествени, като те са за предпочитане не само заради стила и красотата, които създават, но и заради по-топлото време.

И понеже животът не е само работа, трябва да помислим и за визията в свободното време, когато може да сме далеч по-смели.

Актуалните тенденции при вечерните облекла тази година диктуват да залагаме на дръзки и същевременно нежни материи.

Дантела, комбинирана с разнообразни бродерии, винаги е добър избор, съветва модният специалист. В случай, че искате да се въплътите в сексапилна фатална жена, мини дължините на роклите са подходящ избор.

Ако пък предпочитате нещо по-практично и удобно, заложете на ефектен панталон и предизвикателен топ.

Относно обувките, вечерните излизания генерално предполагат високи и сексапилни обувки. Имате достатъчно свобода да изразите своята смелост и да заложите на контрастен цвят, нюанс, дори метален отблясък или ефектен принт.

Отдавна не е задължително правило да се комбинират обувките и чантата, така че вече имате свободата да заложите на различни акценти.

Аксесоарите винаги са били свободна зона, в която можете да откриете най-подходящия начин да изразите себе си и дори своя характер, напомня нашата събеседничка.

Все пак внимавайте и не залагайте едновременно на гривна, колие и обеци. Особено актуални са тенденциите за геометрични форми, които игриво да акцентират на различни части от тялото.

Ако изберете нежна дантелена рокля, комбинирайте с класически черни обувки и заложете на класическите перли – нещо, което е изключително актуално като тенденция в момента и определено е един сигурен избор, без значение как ще протече вечерта ви.

А от нас - наслаждавайте се на цветовете, материите и, разбира се, пролетта!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации