Германският концерн MAN открива нов сервиз в Пловдив

Новият сервиз за обслужване на товарни автомобили отваря на 12 април
Спонсорирано съдържание | 5 апр 2018 13:33,
Германският концерн MAN открива нов сервиз в Пловдив

Новият сервиз за обслужване на товарни автомобили MAN в Пловдивска област, намиращ се в с. Царацово, ще отвори официално вратите си за гости, клиенти и почитатели на марката на 12 април. В рамките на няколко часа те ще имат възможността да разгледат модерния сервизен център, като междувременно организаторите от MVB Truck&Bus Bulgaria са подготвили много изненади и  награди за посетителите. Събитието започва в 16 часа, като по време на официалната част приветствени слова ще изнесат Владислав Атанасов, изпълнителен директор на MVB Truck &Bus Bulgaria -  официален вносител на MAN, както и специален представител от MAN Truck & Bus Germany.

Новият дом на германската марка автомобили в Пловдив е изграден с инвестиция от над 8 млн. лв. и разполага със 7 проходни клетки, в които се помещават сервиз общи ремонти, оборудван с 4 ножични подемници и 1 комплект мобилни подемници, кран, стенд за сходимост, ГТП, подготвителна и бояджийска камера. Той е разположен върху внушителните 11 000 кв. м, като общата застроена площ е 2435,95 кв. м.

Германският концерн MAN открива нов сервиз в Пловдив

Центърът предлага още севризни услуги, сред които диагностика, обслужване и ремонт на автомобилите на марката MAN, текущи и основни ремонти на двигатели и предавателни кутии, оказване на пътна помощ, ремонт на тежкокатастрофирали автомобили и много други, които ще бъдат подробно представени на 12 април.

Освен разходка из цялото съоръжение и сервизната част, от оторизирания вносител на марката MAN в България - MVB Truck&Bus Bulgaria, са се погрижили за доброто настроение на всички гости. Посетителите ще могат да се включат в състезание с радиоуправляеми мини камиони MAN, ще станат и свидетели на зрелищно дърпане на камиони с въже, както и на демонстрация по тунинговане на камион.

Гостите ще имат възможност да станат част и от специалното кулинарно предизвикателство на шеф Таньо Шишков. Специалното събитие по повод представянето на новия сервизен център на MAN  започва точно в 16 часа на 12 април.

Германският концерн MAN открива нов сервиз в Пловдив

 


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации