(Пред)Празнична треска – колко солена е трапезата?

Екип на Bulgaria ON AIR провери цените на Женския пазар
5 апр 2018 17:45, Анисия Иванова
4

4075 гледания   |  Още видео
Българинът свързва празника с масата. Настроението се вдига, опашките се увеличават, а цените скачат нагоре. Предпразнична треска – какво ще сложим на Великденската трапеза и колко солено ще ни излезе?

Зелена салата, репички и печено агне са традиционните "гости" на празничната маса. Ще можем ли обаче да си позволим агнешко месо? Тази година агнетата са на доста висока цена. Това се дължи на ранното посрещане на празника, когато все още животните не са пораснали достатъчно.

Какъв е празничният ни бюджет и колко пари ще отделим за празника – екипът на "ОколоСветско" от Bulgaria ON AIR пристига на Женския пазар, където тече трескава подготовка за празника.

 


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
до 2 преди 8 месеца
До Анонимен 2 мдаа,объркан е,***,прост,алчен и мързелив и каквото искаш още можеш да го наречеш народа ,но че е несметно богат не можеш да отречеш,я виж как се нарамили,да плюскат,да се тъпчат,дано им приседне,не се наядоха
3
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
аз от 20 години не сьм стьпвала на женския пазар там пазаруват само
деменции
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Малоумна работа... Ако питаш половината Българи няма да могат да кажат и 3 изречения на кръст какво се празнува на Великден (Възкресение Христово/Пасха както е правилно), но се юрнали да купуват... да има софра, аху-иху и моабетец.... Объркан народ.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За чий ми е тва смъpдeло месо от неpeзан пpъч по 20 кинта? Празник като всеки друг, не е задължително да се освинваме/оягняваме