(Пред)Празнична треска – колко солена е трапезата?

Екип на Bulgaria ON AIR провери цените на Женския пазар
5 апр 2018 17:45, Анисия Иванова
4

Българинът свързва празника с масата. Настроението се вдига, опашките се увеличават, а цените скачат нагоре. Предпразнична треска – какво ще сложим на Великденската трапеза и колко солено ще ни излезе?

Зелена салата, репички и печено агне са традиционните "гости" на празничната маса. Ще можем ли обаче да си позволим агнешко месо? Тази година агнетата са на доста висока цена. Това се дължи на ранното посрещане на празника, когато все още животните не са пораснали достатъчно.

Какъв е празничният ни бюджет и колко пари ще отделим за празника – екипът на "ОколоСветско" от Bulgaria ON AIR пристига на Женския пазар, където тече трескава подготовка за празника.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
2
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
До Анонимен 2 мдаа,объркан е,***,***,алчен и мързелив и каквото искаш още можеш да го наречеш народа ,но че е несметно богат не можеш да отречеш,я виж как се нарамили,да плюскат,да се тъпчат,дано им приседне,не се наядоха
3
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
аз от 20 години не сьм стьпвала на женския пазар там пазаруват самодеменции
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** работа... Ако питаш половината Българи няма да могат да кажат и 3 изречения на кръст какво се празнува на Великден (Възкресение Христово/Пасха както е правилно), но се юрнали да купуват... да има софра, аху-иху и моабетец.... Объркан народ.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За чий ми е тва смъpдeло месо от неpeзан пpъч по 20 кинта? Празник като всеки друг, не е задължително да се освинваме/оягняваме

Спонсорирани публикации