Новият "Терминатор" ще се забави с 4 месеца

Филмът трябваше да излезе по екраните през юли 2019 г.
22
Новият "Терминатор" ще се забави с 4 месеца
Снимка: БТА, архив

Появата на новия филм от поредицата "Терминатор" по екраните бе отложена с 4 месеца през 2019 г., съобщи Контактмюзик.

Очакваният с голям интерес нов филм с участието на Линда Хамилтън и Арнолд Шварценегер трябваше да излезе по екраните на 26 юли 2019 г., но сега става ясно, че датата на появата му в киносалоните ще е 22 ноември същата година.

Режисьор на филма е Тим Милър, но за пръв път от излизането на "Терминатор 2: Денят на страшния съд" по екраните през 1991 г. Джеймс Камерън също е замесен в създаването на филм от поредицата.

Камерън бе режисьор на първия филм от поредицата и на продължението му "Терминатор 2: Денят на страшния съд", но не е участвал в заснемането на "Терминатор 3: Бунтът на машините" (2003), "Терминатор: Спасение" (2009) и "Терминатор: Генезис" (2015).

Седемдесетгодишният Шварценегер наскоро заяви, че новият филм ще е своеобразно завръщане към разказаното в първия филм от поредицата, излязъл по екраните през 1984 г. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А руският "Терминатор-2" вече се представя в Сирия, и то много добре!
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Т2 си има завършек. Дават старата Сара Конър как гледа внука си на детска площадка, а Джон Конър е станал сенатор. Има и кратка версия на филма където това май липсва.
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше един филм "Лоши старчета" 1 и 2 , после смениха актьорите и го кръстиха "Наемниците" 1,2 и 3, и продължението ще е "Терминатор 5"-
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Събрали се въш карите - да се подиграва с гиганта....
15
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРЕДИ БЕШЕ СТАРЧЕТО :DСЕГА ВЕЧЕ ТЕРМИНАТОРА ЩЕ Е ПРА ДЯДОТО :D
14
0
 
18
 
! Отговори
от Ра$$ово Ломско преди 6 години
Аз лично, не съм чул за друг от син на полицай в бедно планинско село, до губернатор на Калифорния да е стигнал!! Отделно спорта и киното!!
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Терминатор трябваше да завърши с втората част. Тя беше логичен завършек на цялата история (както и много добър филм). Ама не, нали Холивуд трябва да печели пари, дайте да направим още 50 бoзaви филма, които да са "продължение" на нещо, което няма как да има логично продължение. Превърнаха го в сапунен сериал.
12
0
 
6
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Прав си за стероидите и останалите химии, но не и за сърцето на Арнолд. Той има две операции на сърцето (втората беше преди десетина дни), но и двете нямат връзка със стероидите. Арнолд има наследствена сърдечна малформация на сърцето, майка му е имала същата и е починала заради нея.
11
3
 
1
 
! Отговори
до 9 преди 6 години
Освен, че си некомпетентен, си и неграмотен.
10
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не глеам филми
9
10
 
7
 
! Отговори
преди 6 години
Черният дроб,винаги може да пречисти кръвта,но ако са амортизирани жлезите,и похабени си до там.След 40годишна възраст,не се препоръчват силови спортове.А тези които ги продължават,го правят защото са станали зависими от спорта,на ментално ниво.С една дума,спортът се е превърнал в нездравословен порок.Да не говориме пък за усложненията на сърцето,като раздуди аорти и предкамерни предсърдия.От чиито аритмии,без лекарства и химии е невъзможно съществуването.Няма нито един 100-летник,силов спортист
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да вдигаш 200 кила ще вдигаш 100 няма да тренираш по 5 часа а по 1 няма да тренираш всеки ден а 3-4 дни в седмицата,няма да използваш стероиди а ще наблягаш на месото и билките като бабини зъби,който освем че покачват тестостерона повишават и добрия холестерол за сметка на лошия също добри билки са мечия корен и мурсалския чай.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО-3-По принцип използването на стеройди е вредно факт!-но вдигането на големи тежести също е вредно да но да си тракторист също е вредно за бъбреците и кръста да пиеш и пушиш е доста вредно да използваш наркотици,виагра,и дори марихуана също не е полезно та мисълта ми е че много неща са вредни защо тибетските монаси и йогите живеят дълго ами защото те не правят нищо освем да медитират така де морни вода не пият да ядеш ШОКОЛАД НУЦИЛА СЪЩО Е ВРЕДНО НО ДЕЦАТА ГО ЯДЪТ!
6
2
 
14
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 3Завиждаш нещо.Повечето 70годишни приличат на торби с.....а Арни си е доста запазен.
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чакай бе мен Номер 3- Защо да са вредни големите мускули ти за генетика не си ли чувал??
4
3
 
23
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Най-великият фантастичен филм в историята на киното Терминатор 2 ще бъде пак окепазен.Това ще стане. А трябваше поредицата да си завърши с Терминатор 2.
3
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
T.ъ.п.а.к.ъ.т Арни бе умело използван от фармацефтичната мафия и използван за модел като налагане на нов тип мъж - тромав с огромни мускули трупани истествено с химия. Тоя на снимката е само на 70 години, а е инвалид въпреки огромното богатство - множество сърдечни операции, трансплантации на какво ли не, които се крият. Големите мускули са вредни - боксьорът Уайлдър се смееше на мускулите на Джошуа и се оказа прав. Скапвайте си здравето, животът си е ваш.
2
14
 
6
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Дядо арни ще го гледаме с проходилка
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клонирането е успешно, но клонингът трябва да понатрупа мускул.

Спонсорирани публикации