О-о-о-обичам те, мила, с бели маратонки и... малка черна рокля

"Облечи си тялото" с Криси Табачка - стилните предложения на Томи Хилфигър
Обновена: 29 ное 2018 13:43 | 12 апр 2018 14:52,
2

Гардеробът на една жена е като Нарния – съществува, но вътре можеш да се изгубиш – и буквално, и преносно. Какво да облечем е вечният въпрос, който този път има отговор. И той идва не от кого и да е, а от Томи Хилфигър.

Поредното стилно предложение – тънкостите на ежедневното облекло или как всъщност да сме елегантни, но и да ни бъде удобно, коментира в предаването "Околосветско" по Bulgaria ON Air Криси Табачка - главен редактор на сайта Tialoto.bg:

"За ежедневното облекло е изключително важен подборът на материите. Друг важен момент, който навлиза от висшата мода, е спортната естетика". Ефектът е - модерни, класически и стилни или 3 в 1 (не)очаквано добра комбинация.

И още нещо, свързано с настоящия преломен пролетно-летен сезон, когато през деня температурите се покачват, но вечер става хладно.

Изходът е якето, което пази не само здравето, но и придава завършен вид на визията. Незаменимата малка черна рокля пък се комбинира с... бели маратонки. Вижте повече във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много харесвам дрехите на Томи Хилфигер. Отново прекрасно съчетание от модел и материи са сътворили!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като водия жена с криви крака патрави в рокля потресаващо безсмислието е двузначно и за слабия *** и за лишенията от храна. отвратително! това че си грозно слаба не означава че ти отива пола и рокля.

Спонсорирани публикации