Как се преборва рак? История за живота от първо лице

Ади и Милен Цанови и тяхната битка с болестта – пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 13 апр 2018 18:07 | 13 апр 2018 18:07, Анисия Иванова
7

4957 гледания   |  Още видео

Двама души, които се учат на любов и вяра в живота. Ади и Милен Цанови научават тежката диагноза рак преди години. Точно тогава обаче, вместо да се предадат пред злокачественото заболяване, те започват да живеят.

Да пребориш рака – трогателната история за силата на волята и големия дух в студиото на "ОколоСветско" от първо лице.

След тежката диагноза започват да проучват състоянието си и разбират, че причината за коварната болест е лошото хранене, липсата на режим и отсъствието на почивка. Освен това стресът и различни други вредни навици.

Единственият начин да се справят с (не)излечимата болест е промяната. Двамата заминават за Тайланд и там започват хранителен режим, йога и различни дихателни практики.

"Заболяването е персонална задача. Ракът идва с една единствена мисия – да те промени. Хората, които са готови на тази крачка, успяват. Тези, които не могат да поемат отговорност за собствения си живот и да го променят, за жалост, си отиват", коментира пред Bulgaria ON AIR Милен Цанов.

Сами виждат резултата от тази промяна и започват да помагат и на други хора с различни здравословни проблеми.

"Ние не сме лечители, ние сме вдъхновители", сподели Ади Цанова.
 


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
YK преди 10 месеца
лечебното гладуване е нож с две остриета. Точно пък по време на химео- или лъчетерапие му трябват на организма витамини и други полимери.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
идете им на Фейсбук страницата на тези мошеници, в момента който ги попиташ нещо конкретно и искат пари. В момента който поискаш доказателство, че тоз смешко наистина е имал рак и те блокирват и изтриват...
3
1
 
5
 
! Отговори
учуден преди 10 месеца
Тези ги дават от време на време, явно никой не им вярва вече на лъжите. Този никога не е имал рак, а ми дава съвети как да се пребори рака, що за наглост? За пари какво ли не е готов човек, не се връзвайте, тези са м.ошеници. Я им поискайте скенера и доказателството, че е имал рак и той почва да се гъне
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вие сте ***! Които искат да им се плаща, за да дават съвети! Търгуват с надеждата на хората! Повтарям, ГОЛЕМИ ***!
1
3
 
8
 
! Отговори
Armagedon преди 10 месеца
Здрав дух в здраво тяло.

Спонсорирани публикации