Тънкости в грима – съвети от Джулия Ангелова

Майсторката в макиажа с препоръки към бъдещите абитуриентки
Обновена: 13 апр 2018 14:38 | 13 апр 2018 14:35,
3

За изкуството на грима, в навечерието на абитуриентските балове, екипът на предаването "Околосветско" гостува на един от най-известните гримьори у нас - Джулия Ангелова. Тя се грижи за сценичния имидж на много от популярните ни лица.

"Българката е една от най-прекрасните жени в света и умее да се грижи за себе си" - категорична е майсторката в макиажа и дава ценна информация за тенденциите в грима.

Защото е от изключително значение да изглеждаме добре, без да прекаляваме с боичките и да се превърнем в гротеска. Още повече, както твърди Джулия, гримът е черешката на тортата в целия вид на една дама.

Той трябва да се съобрази напълно с прическата и тоалета. Тя не пести и забележките си към младите момичета, които в стремежа си да блеснат на абитуриентския си бал, се провалят с макиажа си.

"Те допускат грешки в преливането на нюансите и избора на мигли. Препоръчвам гримът да не е много силен, защото той състарява излишно. Актуалните цветове в момента са шоколадово-червеникавите нюанси", споделя тя в ефира на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Изненадана съм и то неприятно- Дж.Ангелова е сред най-добрите гримьори, заедно с К.Чалъков, о в случая не промича. Избора за грим на водещата подчертаваше всичките и бръчки, очната линия и тя. Явно под стрес Джулия не е толкова добра.Но, у нас гримьори да искаш, в днешно време, всяка актриса е и гримьор.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е грим, това е маскировка!
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам самата тя как се е наклепала спрях видеото!
1
0
 
7
 
! Отговори
нема нужда преди 6 години
От съвети на жена с патешка визия.

Спонсорирани публикации