The Telegraph: Слънчев бряг – качество на най-ниска цена!

№1 сме в класация за ваканционни разходи сред 18 топ дестинации
16 апр 2018 07:40,
19
The Telegraph: Слънчев бряг – качество на най-ниска цена!
Снимка: flickr

За пета поредна година Слънчев бряг бе определен за курорта, който предлага най-високо качество на ниски цени в Европа в годишното изследване на "Барометър за ваканционни разходи" сред 18 европейски дестинации, съобщава британският The Telegraph.

Курортите са сравнявани по това колко биха ни стрували следните неща: чаша кафе, бутилка местна бира, бутилка кока-кола, чаша вино, 1,5 литрова бутилка вода, тубичка слънцезащитен крем, шишенце препарат против насекоми, обяд за двама души в ресторант, без питиетата, но плюс вечеря с три блюда и вино за двама.

Тези стоки в родния курорт биха стрували 43,44 паунда, докато същите продукти в Соренто, Италия, която е най-скъпата дестинация, излизат 122,65 паунда, показва изследването, цитирано от "Монитор".

След Слънчев бряг тези артикули са най-евтини в Мармарис, Турция – 56,88 паунда.

В топ 5 попадат още Алгарве, Португалия, малко над 68 паунда, следван от Коста дел Сол в Испания със 71,55 паунда. Пета позиция заема Крит, Гърция, където ще трябва да дадем 81,35 паунда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На шефката на Слънчев Бряг Елена дъщеря й вярно ли е, че е следвала в Лондон? Много секси беше като я познавах интимно.
15
1
 
0
 
! Отговори
Асен преди 6 години
До mdaПринципно Албена е много къса, бързо се влиза в Кранево, което реално си е административно делене. Чисто природно са едно цяло и въпреки това Сл.Бряг е доста по-голям. Ако се гледа географски, най-хубавата и голяма ивица в България е може би тази между Червенка и Созопол, (градина и златна рибка) и тази от Дюни до Св.Тома.
14
0
 
1
 
! Отговори
Кочо преди 6 години
Природно Сл.Бряг е без аналог, не само в България. Реално може да се конкурира с този тип плажове по цял свят. Разнообразна растителност, множество дюни, планина директно до плажа. Нещо невероятно. Само че хората, не само Българите, сме много алчни и гледаме бързо и лесно да изкараме пари. За жалост дюните са безвъзвратно загубени, огромните зелени площи са застроени, абе с 2 думи, нямам думи.
13
2
 
2
 
! Отговори
mda преди 6 години
До Анонимен (с главните букви)Не е необходимо да пишеш с главни букви :) Мисля че плажната ивица (Албена е по-голяма). Септември месец има далеч по привлекателни дестинации от БГ...
12
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЛЪНЧЕВ БРЯГ Е СЪС НОВА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ ПУСНАТА 2015-ТА ГОДИНА!!!АКО ТЪРПИТЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ ИМА ОФЕРТИ ЗА ДВАМА 30 ЛЕВА СЪС ВКЛЮЧЕНА ЗАКУСКА И ТО В РАЗЛИЧНИ ХОТЕЛИ ИМА ГИ В ТРИВАГО!СЛЪНЧЕВ БРЯГ Е СЪС НАЙ-ГОЛЯМАТА ПЛАЖНА ИВИЦА В БЪЛГАРИЯ И ВЪПРЕКИ СУПЕР ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО СИ ПАК ИМА МЯСТО НА ПЛАЖА И БЕЗ ЧАДЪРИ Е НОСЕТЕ СИ ВИЕ КАКТО ГО ПРАВЯ АЗ!------------ВАЖНОТО Е, РУСНАЦИТЕ ДА НЕ СТЪПВАТ ТАМ ДА СИ ХОДЯТ В ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ!!!
11
5
 
12
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Откакто селяните започнаха да наричат Слънчев бряг Слънчака, там вече не става за ваканция.
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слънчев Бряг е сварталише на отпадъци, незаслужено наречени хора.Съвременна версия на Содом и Гомора, управлявана от шайка крадци и подчинените им мутри.Срам ме е, че това "нещо" се намира на територията на страната ми.
9
3
 
12
 
! Отговори
Айде бе ! преди 6 години
В слънчака е по евтино да легнеш върху *** ,отколкото върху шезлонг с чадър !!!
8
2
 
9
 
! Отговори
Турист преди 6 години
В Слънчака пристигам в 01ч. с рендето 1995г 1.4 енерджи с газова.Дърпаме една савойка под звуците на радио веселина в колата и се мятаме в дискотеката.После на плажа на шезлонгите набързо вършим работа и се прибирам на село.Всичко това за 20 лв!
7
3
 
16
 
! Отговори
The Big Щепсел преди 6 години
Особено за британските посе.рковци дето конете са им по-красиви от жените ... И артритни коленца в къси поли като на макронката им се струват секси.. да не говорим нашите кифли като какво им се струват.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както рапираше Спенс - качеството екстра и цената е такава...
5
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога на бг кИнефоморието - скъпо, плащаш за чадър и шезлонг, измами, долнопробна храна, работодателите цакат с трицифрени заплатки клетите си служители, рекет побоища, чуждестранни ***! Ние сме евро клоака!
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Гърция е пи-евтино, качеството е ясно.
3
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Балконинг и ракетомоделизъм (оня с пиратката отзад)!
2
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Бели Вит е още по-евтино! Защо не е в класацията?
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
:)

Спонсорирани публикации