"Papi Papi" – новото парче от Deep Zone и 100 Кила

Изпълнителите умело смесват денс ритъм и хип-хоп
Обновена: 19 апр 2018 12:06 | 18 апр 2018 19:45,
14
"Papi Papi" – новото парче от Deep Zone и 100 Кила
Снимка: Личен архив

"Papi Papi" е новият проект на Deep Zone и Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, а страхотното видео към него вече успява да раздвижи интернет пространството и привлича вниманието на феновете.

Песента впечатлява с весело реге настроение, запомнящ се припев и закачливи рими от 5-кратния носител на отличието "Най-добър рапър на годината" – 100 Кила.

Музиката и аранжиментът на песента са на Deep Zone Project, текстът е на 100 Кила, а режисьор на видеото е Добромир Николов. Продукцията е подкрепена от Networx и Martin Audio.

Във видеото групата, която е с новата си певица Ева-Мария, ни телепортира в епохата на Дивия Запад и показва тогавашния начин на забавление и лайвстайл, в типичен каубойски Saloon бар и Мариачи дрехи.

DJ Dian Solo и китаристът Дани Димитров дори са с истински мустаци специално за видеото. Парчето представя за пореден път уменията си в смесването на заразителен денс ритъм с хип-хоп, доверявайки се на нежните и чисти вокали на Ева-Мария и безспорното силно рап присъствие на 100 Кила.

"Papi Papi" е едно невероятно умело преплитане на електронни елементи с бунтарската страст на хитовия рапър, което превръща парчето в един истински и незабавен клубен химн. 

Deep Zone и 100 Кила обединяват сили и за съвместни концертни и клубни участия, където ще изпълняват най-доброто от репертоара си в едно по-различно шоу, което може да гледате в "Арена Армеец" на 22 май. Другите дати ще бъдат обявени скоро във фейсбук страниците на изпълнителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Това ми напомня за преди 5 години
онази песен "Папи, папи. Папи ***..."
4
0
 
4
 
! Отговори
WTF?! преди 5 години
"Пърче".... Боже, прибери си вересиите/джурналистите...
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Буболечкачкачка - ай. Нивото на джуркания лист.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предполагам Надежда е искала да каже "парче" , което идва в българския от английското "piece"". Не е имала предвид малкото мъжко на пръч.Съдба, каквито ни управниците, такива и журналистите.Или обратното.
1
0
 
18
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Какво означава думата "пърче"?

Спонсорирани публикации