Рецептата Dnes: Хрупкави пресни картофи с пармезан

Свежи, вкусни, сладки
19 апр 2018 08:30, Илияна Николова
1
Рецептата Dnes: Хрупкави пресни картофи с пармезан
Снимка: pixabay

Продукти:

1 кг картофи
5 скилидки чесън
1 чаена лъжичка суха мащерка
1/2 чаена лъжичка сух риган
1/2 чаена лъжичка сух босилек
1/3 чаша прясно настърган пармезан
2 супени лъжици масло
сол и черен пипер
 
Приготвяне:
 
Измийте картофите и ги нарежете на малки парчета или ги оставете цели (ако са малки). Сложете ги в тавичка за печене, която е предварително леко намазнена с олио или зехтин. Добавете към тях сол, черен пипер, нарязания чесън, сухите подправки и маслото.
 
Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса. Когато картофите са почти готови, може да ги поръсите с настъргания пармезан и да запечете за още няколко минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
5
 
! Отговори
Софиянецът преди 6 години
Пресни картофи поне след месец, сега са пълни с ГМО!!!

Спонсорирани публикации