Бил Козби е поставен под домашен арест

Присъдата му ще бъде произнесена до 90 дни
28 апр 2018 13:12, Елка Василева
9
Бил Козби е поставен под домашен арест
Бил Козби. Снимка: Reuters

Съд в Нористаун, Пенсилвания, постанови да бъде поставен под домашен арест чернокожият актьор и телевизионен водещ Бил Козби, който бе признат за виновен в сексуално насилие, съобщи Асошиейтед прес.

Козби не трябва да напуска дома си в предградията на Филаделфия до обявяване на присъдата му. Освен това актьорът ще трябва да носи датчик, проследяващ придвижванията му.

Още по темата

Козби може да излиза от дома си единствено за срещи с адвокатите си и за посещения при лекари, след като е получил разрешение за това. Очаква се присъдата му да бъде оповестена до 60 или 90 дни.

Междувременно стана ясно, че университетът Темпъл във Филаделфия е лишил комика Козби от почетната степен, която му присъди през 1991 г., съобщи БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този и Харви удариха Митьо Пищова в земята. И на външен вид естествено.
7
1
 
4
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
човек вече не може да топне питона вече в таз "демокрация" аре мерци ви за "ценностите" една радост имахме нормалните хетеросексуални мъже и новите световни *** и нея ни я взеха пфуууу
6
0
 
7
 
! Отговори
Гнидю преди 5 години
Ай стига с тези НиЕгАри де
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То стана мода да се сещат преди 30 години кой ги е еб...
4
0
 
20
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Интересна система за втора пенсия. Като ти увисне бюста и я закъсаш, се сещаш че преди 20 години някой те е таковал и го подкарваш :)
3
0
 
19
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 5 години
Въпрос!?!?!?!!Защо чак сега се дава зелена светлина на такива злодеяния ,ако е имало такива разбира се!Как след толкова години ще докажат ,че станало такова нещо!И ако е имало чадър ,то защо не съдят този ,който е държал чадъра!И така нататък!!!!!
2
1
 
12
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 5 години
В САЩ системата е такава -на хиени!Всеки ,който има пари еподложен на такива шантажи!И всички змаят кои стоят зад тези хиени!Тези крадени пари отиват във фондове като на Сорос и подобни!Това е един от стотици начини за събиране на средства .Няма нито един милиардер или известна личност ,който да не е изнудван от системата.Вижте първите най-богати хора в САЩ.Всичките бяха издоени .Даже трудно ще се намери някой ,който да се е спасил ,дори и сбягство!
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Бг щяха да му целуват краката щото е някой си и има пари.

Спонсорирани публикации