Съботен бис: Анелия счупи тъпомера, Сузанита се завърна с козче

Най-интересното от шоубизнеса през последната седмица
Обновена: 29 апр 2018 10:53 | 28 апр 2018 21:13, Александър Попов
120

Сузанита се завърна с ново скандално видео, в което пафка марихуана. Кадър: YouTube

Докато англоговорящият свят очакваше и дочака появата на третото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън, у нас шоубизнеса си върви скучно и с до болка отиграни и познати на публиката звездни домогвания за малко повече известност.

Все пак трябва да забележим завръщането в медийната орбита на Сузанита. Тя записа дуета с Ангел "К'во става, брат", който вече е гледан над милион пъти. И коментарите отново не са за качеството на изпълнението, а поведението й в клипа. Мнозина скочиха, че Сузанита отново залага на вулгарността, пушенето на марихуана и секс сцените. Самосезира се дори Агенцията за закрила на детето.

Орхан Мурад обаче заяви, че тези сцени са менте и е категоричен, че декларацията, която изисква агенцията е безсмислена, тъй като придружава Сузанита навсякъде и очевидно е запознат с действията й.

"Въобще не искам да коментирал. Нека всеки, който смята, че трябва да се вземат някакви мерки, да действа. Няма нужда две години да говорим едно и също. Агенцията ако има въпроси да ги зададе към мен", заяви Орхан.

Наистина почва да става досадно. Сузанита печели слава на фона на скандали и само времето ще покаже дали ще се задържи на сцената. За нея се изисква малко повече от имитации на фелацио, но в шоубизнеса понякога се промъкват и изпълнители без особен талант, които са готови да понасят критики, но и известност.

Тази седмица и Анелия трябваше да изтърпи подбив в социалните мрежи, след като счупи тъпомера с изказване за бъдещето на дъщеря си.

"За мен е много по-важно да общувам с дъщеря си за образованието, за нейната ценностна система, предстоят ? тепърва много по-важни неща наркотици, в последствие вече други неща - полов живот". Силно се надяваме, че наркотиците няма да бъдат сред важните неща, няма как една майка да иска това за детето си.

Една от носителките на титлата Мис Силикон - Виктория Петрова, пък осведоми феновете, че е поотслабнала. В сектора на изкуствените и това си е новина, а причината за намалената телесна маса била идващото лято. Като доказателство за новите си форми Петрова пусна и предизвикателен кадър, който бе приет с одобрение сред последователите й.

Продължават слуховете за новата тръпка на Благо Джизъса. Бившият футболист, който заряза съпругата си Есмер, е оплел в мрежите си младата поп изпълнителка Гери-Никол. Светски наблюдатели твърдят, че Джизъса е хлътнал по най-известната дупара и е въпрос на време да я заведе до Колизеума. Ние пък се зареждаме с пуканки и ще очакваме дали ще издълбаят нещо в стените на историческата забележителност.

Любимите ми звезди са тези, които държат на всяка цена да се пише нещо за тях, независимо, че нито има какво да кажат, нито се случва нещо интересно с тях. Типичен пример е Джулиана Гани, която сякаш е на абонамент в някои медии. Тази седмица стана ясно, че Гани била на морето със съпруга си и докато хапвали в Несебър гларус отмъкнал ребърцата от чинията на Станимир. Каква поредна драма в нейния изпъстрен с неочаквани случки живот. "Всичко стана толкова бързо, че в първия момент онемях от ужас, не можах да разбера какво се случва, но след като видях изумената физиономия на Станимир избухнах в луд смях", споделя силиконката. Дано само при избухването й в смях не са избухнали и силиконите й, че наистина е много смешно... Като желанието й за известност.

Това лято ни очакват доста звездни сватби. Очаква се първи под венчило да минат Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова. Новата жена на президента е бременна и двамата ще се радват до края на годината на първото си общо отроче.

Фолкпевицата Емилия и новият й възлюбен Жорж Башур също щели да чуят Менделсон до месец, но пазят приготовленията в тайна. Двамата са заедно от половин година, но Емилия вече определи Жорж като любовта на живота си. Фолкпевицата има две деца - момче и момиче от бившия си спътник в живота Коко Динев.

Плеймейтката Светлана Василева пък ще се врече на Християн Гущеров на 12 май, блондинката заяви готовност да му роди и наследници. Нейната колежка от гвардията "Известни с известността си" - Моника Валериева, също се готви за булка, наскоро тя се похвали с годежен пръстен. Мнозина обаче все още се съмняват, че тя ще пристане на принц от Близкия изток.

Друг слух предизвика трусове в театралните и кино средите. Стоян Алексиев бил засечен в "Майчин дом" заедно с младата актриса Ивана Бобойчева, като новината бе пусната от очевидка във форума "БГ мама". Дали 67-годишният актьор очаква бебе от младата си любовница? Той реагирал по познатия си изнервен начин пред колегите от "Галерия" - "Хайде, пишете го и много искам да осъдя вече някого. Мамката ще ви разгоня на всички. Прошка вече няма!", заявил Алексиев. Неговата версия е, че с Ивана са просто колеги, независимо, че се появиха папарашки снимки с еротично поведение в центъра на София. Присъщо повече за тийнейджъри, отколкото на зрели хора...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
15
 
! Отговори
за3бИ преди 5 години
Боже .. боже .. прости хора .. прости идеали ! В тая държава, с този манталитет - никога няма да се оправим .. ама за кво да се опрявяме .. важното е да си Батка и Кифла .. пури, ***, силикон, чупки, стойки и всичко е ОК !СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА !!!!
43
3
 
5
 
! Отговори
Педро преди 5 години
Нещата вървят към педофилия. Значи педофилия те прави здрав и млад някъде го четох това и хората експериментират с малки деца и 14г като Сузанита и правят секс с тях.
42
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Анелия е казала, че й предстои да общува с дъщеря си за важни теми като наркотиците и половия живот, какво е счупила ***, като й изопачават думите?
41
4
 
6
 
! Отговори
Опиум преди 5 години
До Анонимен 34Ами,да.....100%!Дори не пробвайте кока,някои много бързо се омотават....С коката се съсредоточаваш бързо и си супер ,но само след година,почваш да халюцинираш,следват други гадости ...и вече си труп..в АДА!.....Хората в Испания са щастливи,защото ходят вечер по заведенията,общуват много помежду си,хапват навсякъде,,tapas,,където някъде даже са безплатни,плаща се само алкохола,и общо взето е това.Марихуана има по прозорците,но това съвсем е е правило и не е масово.Случва се..
40
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми е чудно как Орхан видял че няма нищо нередно
39
3
 
8
 
! Отговори
Дими преди 5 години
Абе това момиче наретлие?
38
3
 
33
 
! Отговори
иво преди 5 години
Сузанита пафка марихуана. А къде е СЕМ , това ли са идолите на нашите деца на които да подръжават и приличат .
37
3
 
23
 
! Отговори
Въпросче преди 5 години
От всичко в статията ме заинтригува само защо е оставил Есмер тоя Джизъса?!..Гери не е по-хубава от нея,напротив...Есмер има изключителна красота,че и дете му роди.. Много тъпо,бе Джизъса...
36
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изродия!
35
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Орхан Мурад е единствения който уважавам от чалгарската идилия. Язък че има такава дъщеря.
34
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая Созомита така се облекла,че изглежда на 35,а май е на 14.Че тя на 30 ще изглежда като баба ми.
33
48
 
5
 
! Отговори
Сузанит преди 5 години
Само хвърлят кал по доброто момиче. Завиждат на таланта му. Тя добре че не ги слуша. Браво, момиче, действай!
32
6
 
6
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Ми не... Не мога да ви разбера вас хората. Храните този и онзи че били такива и такива и защо им обръщали внимание. Ми нали това също е внимание. Един затворен кръг се получава. Негативното внимание пак е внимание от където и да го погледнеш. Когато нещо на истина не те вълнува няма да си направиш труда да го коментираш по какъвто и да било начин. Не е виновен този който яде баницата... А този който му я дава.
31
8
 
16
 
! Отговори
Ами сега преди 5 години
Много тъпо написана статия.Авторът даже не знае какво е писал,после сме били на еди си кое място по свобода на словото!
30
3
 
34
 
! Отговори
Бард преди 5 години
Анелия без да иска, казала истината. И Ивон ли ще следва кака Сузанита? Или само ще е плейтмейтка забавляваща се с дядо Благо Колонозеума? Тея деца имат ли детство?И кога най-сетне ще публикувата стойностна статия.
29
6
 
8
 
! Отговори
Маж преди 5 години
До Коча: Барал, барал... по косата? Дай подробности.
28
7
 
15
 
! Отговори
месара преди 5 години
освен за Президент Плевнелиев, другото е пълна чалгария. кой го интересуват парцалите?!
27
10
 
13
 
! Отговори
Коча преди 5 години
Пак ще го напиша. На Сузанита съм барал майка й 1999г. Много красива!
26
5
 
13
 
! Отговори
Леля Гичка преди 5 години
Благо,искам и аз на Колизеума
25
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
DO 50Защото те карат да пускаш коментари под тяхна статия. Лоша реклама няма.

Спонсорирани публикации