Съботен бис: Анелия счупи тъпомера, Сузанита се завърна с козче

Най-интересното от шоубизнеса през последната седмица
Обновена: 29 апр 2018 10:53 | 28 апр 2018 21:13, Александър Попов
120

Според клюките Благо и Гери вече живеят под един покрив

Докато англоговорящият свят очакваше и дочака появата на третото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън, у нас шоубизнеса си върви скучно и с до болка отиграни и познати на публиката звездни домогвания за малко повече известност.

Все пак трябва да забележим завръщането в медийната орбита на Сузанита. Тя записа дуета с Ангел "К'во става, брат", който вече е гледан над милион пъти. И коментарите отново не са за качеството на изпълнението, а поведението й в клипа. Мнозина скочиха, че Сузанита отново залага на вулгарността, пушенето на марихуана и секс сцените. Самосезира се дори Агенцията за закрила на детето.

Орхан Мурад обаче заяви, че тези сцени са менте и е категоричен, че декларацията, която изисква агенцията е безсмислена, тъй като придружава Сузанита навсякъде и очевидно е запознат с действията й.

"Въобще не искам да коментирал. Нека всеки, който смята, че трябва да се вземат някакви мерки, да действа. Няма нужда две години да говорим едно и също. Агенцията ако има въпроси да ги зададе към мен", заяви Орхан.

Наистина почва да става досадно. Сузанита печели слава на фона на скандали и само времето ще покаже дали ще се задържи на сцената. За нея се изисква малко повече от имитации на фелацио, но в шоубизнеса понякога се промъкват и изпълнители без особен талант, които са готови да понасят критики, но и известност.

Тази седмица и Анелия трябваше да изтърпи подбив в социалните мрежи, след като счупи тъпомера с изказване за бъдещето на дъщеря си.

"За мен е много по-важно да общувам с дъщеря си за образованието, за нейната ценностна система, предстоят ? тепърва много по-важни неща наркотици, в последствие вече други неща - полов живот". Силно се надяваме, че наркотиците няма да бъдат сред важните неща, няма как една майка да иска това за детето си.

Една от носителките на титлата Мис Силикон - Виктория Петрова, пък осведоми феновете, че е поотслабнала. В сектора на изкуствените и това си е новина, а причината за намалената телесна маса била идващото лято. Като доказателство за новите си форми Петрова пусна и предизвикателен кадър, който бе приет с одобрение сред последователите й.

Продължават слуховете за новата тръпка на Благо Джизъса. Бившият футболист, който заряза съпругата си Есмер, е оплел в мрежите си младата поп изпълнителка Гери-Никол. Светски наблюдатели твърдят, че Джизъса е хлътнал по най-известната дупара и е въпрос на време да я заведе до Колизеума. Ние пък се зареждаме с пуканки и ще очакваме дали ще издълбаят нещо в стените на историческата забележителност.

Любимите ми звезди са тези, които държат на всяка цена да се пише нещо за тях, независимо, че нито има какво да кажат, нито се случва нещо интересно с тях. Типичен пример е Джулиана Гани, която сякаш е на абонамент в някои медии. Тази седмица стана ясно, че Гани била на морето със съпруга си и докато хапвали в Несебър гларус отмъкнал ребърцата от чинията на Станимир. Каква поредна драма в нейния изпъстрен с неочаквани случки живот. "Всичко стана толкова бързо, че в първия момент онемях от ужас, не можах да разбера какво се случва, но след като видях изумената физиономия на Станимир избухнах в луд смях", споделя силиконката. Дано само при избухването й в смях не са избухнали и силиконите й, че наистина е много смешно... Като желанието й за известност.

Това лято ни очакват доста звездни сватби. Очаква се първи под венчило да минат Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова. Новата жена на президента е бременна и двамата ще се радват до края на годината на първото си общо отроче.

Фолкпевицата Емилия и новият й възлюбен Жорж Башур също щели да чуят Менделсон до месец, но пазят приготовленията в тайна. Двамата са заедно от половин година, но Емилия вече определи Жорж като любовта на живота си. Фолкпевицата има две деца - момче и момиче от бившия си спътник в живота Коко Динев.

Плеймейтката Светлана Василева пък ще се врече на Християн Гущеров на 12 май, блондинката заяви готовност да му роди и наследници. Нейната колежка от гвардията "Известни с известността си" - Моника Валериева, също се готви за булка, наскоро тя се похвали с годежен пръстен. Мнозина обаче все още се съмняват, че тя ще пристане на принц от Близкия изток.

Друг слух предизвика трусове в театралните и кино средите. Стоян Алексиев бил засечен в "Майчин дом" заедно с младата актриса Ивана Бобойчева, като новината бе пусната от очевидка във форума "БГ мама". Дали 67-годишният актьор очаква бебе от младата си любовница? Той реагирал по познатия си изнервен начин пред колегите от "Галерия" - "Хайде, пишете го и много искам да осъдя вече някого. Мамката ще ви разгоня на всички. Прошка вече няма!", заявил Алексиев. Неговата версия е, че с Ивана са просто колеги, независимо, че се появиха папарашки снимки с еротично поведение в центъра на София. Присъщо повече за тийнейджъри, отколкото на зрели хора...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клозетни истории.
63
4
 
7
 
! Отговори
Lan преди 5 години
Ами да си призная Пернишкото надиграване или детската постановка Пипи дългото чорапче са ми в пъти по-интересни! Със сигурност има и други интересни неща в нашата родина, за които дори и не знам, защото никой не пише за тях. Тези неща се правят от хора, но НЕ тези хора, не са звИздИ и за тях не се пише!
62
4
 
9
 
! Отговори
Паскова преди 5 години
Аз по-отвратително и гнусно нещо не бях гледала скоро. Този "хит" бие първия клип по тъпотия и пошлост. Чудя си как може да има толкова морално и емоционално деградирало същество като това?????
61
7
 
5
 
! Отговори
С. преди 5 години
Не , той не е ром, той е италианец, ще си оставя дъфчока афтършок на волана, да може да му залепнат крадливите рачички и да ме вози само, а през това време 'ша са наведа и ще ям кремче...
60
5
 
4
 
! Отговори
х преди 5 години
До УчуденТоя комунист :) какво се прави, нали ако ти се наведе над твоя и тия ще гледаш джама с въздишка
59
4
 
5
 
! Отговори
бахахахха преди 5 години
"...Орхан Мурад очевидно е запознат..." АХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА
58
3
 
17
 
! Отговори
aнонимен преди 5 години
Аз пък прочетох Анелия си счупи ТОПЛОМЕРА и умрях от смях. То нали днеска отчитат от Топлофикация... Ама журналисти не знам да съществува дума ,,***". Сузанита дето се е кръстила на ЛООЛИТА просто не я показвайте. А такава драма като на Гани дето някакъв си Гларус отмъкнала ребърца от чинията на мъжа й, чак да онемее от ужас, НОВИНА ли е? Да си купи нови ребърца, да Ви имам драмите.
57
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъвто ни е шоубизнеса такива са ни и коментарите....такива са ни и статиите и журналистите. Неудовлетворени, завистливи и комплексирани хора определят дневния ред и създават нагласи. Всеки избива цялата си простотия и агресия при първия възможен случай...
56
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Медийте насила го натрапват този "шоубизнес",плеймейтки-това са легални прости'Тутки.Ако не бяха медийте да ги пробутват никой нямаше и да ги знае и щяха да са като припикано мушкато и девета Д'упка на к а в а л а-каквито сав действителност.Медийте разпространяват простащината.Понеже знаем на кого са медийте у нас-такова им е нивото,кло'зетно.
55
5
 
19
 
! Отговори
Учуден преди 5 години
Това е съвременната българска МЕЖДУКРАЦИЯ.!!! Превръщаме децата в ***.!!! И ДОРИ не се срамуваме.!!!
54
3
 
27
 
! Отговори
Старото Време преди 5 години
Имам чувството че сме се родили в грешното време. Ще ми липсва старото време. Сякаш старото време обществото е било по дружелюбно тогава хората са нямали достъп до интернет и смартфони. Интернета дойде в началото на 21 век 2000 тогава скоростта беше най слаба модемите се свързваха с домашен телефон и интернета се активираше с специална карта ваучер пишеш кода и модема шуми и вече имаш интернет и тогава бяхме на Уиндоус 98 и игрите бяха с квадратна графика кат драйвера и мортал комбат 4.
53
6
 
11
 
! Отговори
Шефа преди 5 години
Браво на журналята!Поставили са *** точно където му е мястото -сред *** , наркомани и певачки!Това е да си намериш пиар майсторката!
52
3
 
34
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Когато държавата не се интересува младите да са грамотни, или по точно това иска, ще четем за сузанити, криско, килата, чалги и тъпотии. Това със закон не се спира. Чрез поощряване на културни мероприятия, изяви на млади таланти, театри и концерти дотирани от дъжавата ще покаже и другата страна на живота. За простотията не се изисква мислене, затова е предпочитана.
51
2
 
2
 
! Отговори
Мен преди 5 години
А за тези, които биха питали "Е как ще се цензурира, нали виждам, че си написал думата" ще кажа, че думата "триенe" за техният софтуер не е точно това, което изглежда за нас -хората :)
50
2
 
2
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Но ги разбирам. Все пак години наред имат ограничение от 500 символа за текста в постовете... което ограничение се проверява само от код в браузъра... и то само когато се *пише* текст... :)
49
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изброените в материалчето родни "звезди''(без Плевнелиев) участват в порнобизнеса.А медийте го рекламират,СЕМ си затваря очите.
48
3
 
7
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Явно днес.бг здраво са се захванали с триенeто и не забелязват, че когато натисна дясна или лява стрелка (дори когато се пише текст - когато стрелките се използват много), страницата им се презарежда за да покаже следващата (или предната) снимка. Явно няма разбиране кое е важно - цензурирането на думи като "триенe" или правилната функционалност на сайта. Този, който е взел решението със стрелките да се зареждат следващата/предната снимка (както и този, който го е изпълнил), следва да бъдат незабавно отстранени...
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Туърковете на Сузанита.. нещо което не може да се изтрие от паметта и ще докарва кошмари на мнозина до края на живота им.
46
4
 
3
 
! Отговори
Хумор преди 5 години
До Анонимен 17С това малко мозъче на напушена амеба ли измисли това !?....Или и друг напушен ти помагаше,ахаха,LOL!!! А може да си развил психическо заболяване от пафкането и дрънкаш глупости!Мозъка ти е намален на половина и може да се намаже на филия!....Шантави наркоманчета:евтина дрога,чалгичка,смартфонче и т'ва им е върха на сладоледа...
45
3
 
17
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
Сузанити, содомити и напушляци на рояци. До къде се докарахме, народе????

Спонсорирани публикации