Рецептата Dnes: Ябълков чипс с канела и кафява захар

Хрупкав, сладък, вкусен
4 май 2018 08:06, Илияна Николова
2
Рецептата Dnes: Ябълков чипс с канела и кафява захар
Снимка: pixabay

 Продукти:

5 едри ябълки
4-5 супени лъжици кафява захар
2 супени лъжици канела
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на около 90 градуса. Нарежете ябълките на тънки кръгли слайсове без да ги белите. Както са нарязани, отстранете семките. Смесете кафявата захар с канелата, разбъркайте добре. Оваляйте всяко парче ябълка в сместа, за да полепне добре. Подредете ябълките в тава за печене, застлана с пергаментова хартия. Печете в продължение на 2-3 часа, докато ябълките се дехидратират напълно. Внимавайте да не изгорят.

2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 1 година
"тънки кръгли слайсове" ... ИЛИЯНО, ЗАБРАВИ ЛИ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК?????