Съботен бис: Емануела предложи брак, плеймейтка чете книга!

Новините от шоубизнеса през последната седмица
12 май 2018 21:24, Александър Попов
36

Ивайла Бакалова се похвали с пръстен за 60 бона. Доста по-евтин от този на плеймейтките... Снимка: Instagram

С покачването на температурите се покачват и градусите в родния шоубизнес. Поне по отношение на годежи и сватби. През юли Менделсон ще чуе Светлана Василева, очаква се булка да стане и фолкпевицата Емилия. Нейната колежка Емануела също се заигра по темата, но го направи в разрез с обществените нагласи.

Вместо да бъде обратното, тя поиска ръката на половинката си Мартин Николов, известен с прякора Елвиса. Сеирът бе в столична чалготека.

"Преди една година срещнах един човек, който много обичам. Той преди малко ми каза, че това са мъжки работи, и трябва той да ми предложи. Обаче, мисля, че аз трябва да ти предложа. Така че, би ли се оженил за мен и ще ме обичаш ли до края на живота ми?", попита с надежда Емануела. Елвиса не бе особено категоричен, но все пак промълви - "Ще трябва да приема".

Дали ще има сватба остава загадка, тъй като всичко се е случило на няколко чашки. А и фолкпевицата обича да се заиграва на тема женитба. Тя стартира кариерата си с някаква измишльотина как била зарязана пред олтара, после за още малко известност се омъжи в риалити шоу. Така че нищо чудно и този годеж да остане в графа "PR".

Продължаваме с една представителка на лекия жанр, която бленува да изглежда тежко. Галена стана известна с умения във ваната, които любезно бяха споделени с цяла България. Клипчето я изстреля на върха, но постепенно с годините певицата определено избягваше темата. Напоследък пък тя гради имидж на скъпа жена, отдавна си има стилист, набляга на марковите дрехи, клиповете й струват десетки хиляди.

Тази седмица обаче Галена напомни за генезиса си и пусна клип към песента "Give me Love".

Ако не беше цветен, спокойно можеше да мине за трейлър на немско порно от 70-те години на миналия век. Певицата се опипва, разкрачва, дупи в компанията на... два плюшени мечока. Само за няколко дни видеото стигна почти милион гледания, а има дори коментари, че било класа. Не ми се мисли какви коментари щяха да последват, ако заменим Галена със Сузанита.

В модните среди също е актуална темата за сватби. Ивайла Бакалова показа годежен пръстен за 60 бона, поне така твърдят медийните спецове в областта на бижутата. Тя щяла да застане като булка до ресторантьора Веселин Денков, известен с прякора Веско Брадата. Оставало само Ивайла да се обзаведе с подходящата роля. Единственият коментар, който може да се направи тук е, че пръстените на носителките на приза Мис България са по-евтини от тези на плеймейтките.

Плеймейтките си приличат по сложените кубици силикон, по броя пластични операции, по издутите джуки, но и по годежните пръстени - всички се хвалят, че техния струвал 100 000 долара. Или купуват от един магазин, или гледат просто да не са по-евтини от сестрите си по съдба.

Златка също се сгоди, а нейният спътник - ММА боецът Георги Валентинов, дори заяви, че са готови и за общо дете. Засега не е ясно нейният пръстен колко струва, но все пак трябва да сме снизходителни, Георги не е шейх и наскоро отвори заведение за сандвичи. Но пък боецът е сигурен, че неговата годеница може да пробие на музикалната сцена. В началото на шоуто "Като две капки вода" зрителите останаха с впечатлението, че Райкова е някакъв неземен музикален талант, който по някаква случайност не е бил открит. След една имитация на Ваня Костова сякаш Златка засенчи Лили Иванова и едва ли не очаквахме в някое от следващите предавания да пристигне Джей Зи с договор. Или поне Саня Армутлиева и Графа. Но нещо се обърка, целият този патос някак поугасна напоследък, Златка все по-често е в дъното на класацията дори в шоуто.

Заговори се, че Златка е замразила отношенията си с Гери-Никол, тъй като смятала, че младата изпълнителка била бутана от продуцентите за финалната четворка. Ако е така, Златка е права. Защото лимитираните и музикални възможности не са по-малки от тези на Гери-Никол.

И докато Златка най-вероятно си мърмори под носа дали има далавери в шоуто, фолкпевицата Нелина захапа продуцентите на подобни риалитита как използват колегите й за рейтинг.

"Както знаем, Мъгърдич Халваджиян никак не обича нашия жанр, нищо че постоянно го бъзикат, че е направил всичките клипове на Азис и Софи Маринова в началото. Не разбирам какво толкова има против нас, като толкова пари е изкарал от музиката ни", недоволна е изпълнителката.

Отиваме към свежа клюка за вехта звезда. Вдовицата на Илия Павлов - Дарина, влезе в световния фотообмен по време на фестивала в Кан. Където като пъпчива тийнейджърка си прави селфита на червения килим. Но не като гост, а като обикновен присъстващ. От кадрите в социалните мрежи обаче всички остават с впечатлението, че едва ли не Дарина е първа приятелка със звездите.

Само след месец Венци Венц ще влезе в ролята на мениджър на клуб в морския курорт Лозенец. Освен за програмата, певецът явно ще се оглежда и за засукани девойки. Защото скоро става на 30 и видимо се оглежда за сериозна партия. "Аз съм на пазара и си чакам своята мацоранка. Скоро ще стана на 30 години и искам поне едно дете", разправял Венци Венци пред авери.

Ами, мацоранки от всички краища на страната - към морето след месец.

Със сигурност към Лозенец няма да поеме Тита или поне не като мацоранка. Защото вече е оплела в мрежата си младо лъвче, който бил наследник на заможни родители. И хвърчал по родните пътища с кола за 100 бона. Което естествено предизвиква завист сред нейните колежки. Още повече, че въпросният Виктор не е на преклонна възраст и не й се налага да се обръща към него с "Мечо".

Продължаваме с интелектуален изблик на плеймейтката Светлана Василева, която може би за първи път се снима с книга. Четивото е написано от Ваня Червенкова, която е разказала своята история.

"Прочитането на тази книга е едно изживяване! Библия за жени. Познавам Ваня от няколко години и съм щастлива, че всяка млада жена може да се учи от нея. Тя е като учебник, тя е като гуру за всички нас! Книгата й е символ-верую на много жени! Благодаря ти, Ваня", гласи текстът под снимката на Василева.

Аз пък ще посъветвам Светлана да не спира с четенето, току-виж осъзнала, че в опита си да направи реклама на книгата е написала пълна глупост.

Завършваме с Николета Лозанова, която тази седмица показа задни части от... супермаркет. Може да познавате всеки сантиметър от фотошопнатото й тяло, но пък не може да не признаете, че позастаряващата плеймейтка поне се старае да позира на разнообразни места. Иначе от снощи Лозанова влезе официално в ролята си на кръчмарка. С гаджето си Николай Михайлов ще стопанисва чалготека в Студентски град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.

Спонсорирани публикации