За всеки влак – пътници, за всяка личност – хейтър!

Доста хора удариха дъното с коментарите си за Боян Петров
15 май 2018 17:30,
103

Докато по-голямата част от българите обединиха молитвите си Боян Петров да бъде открит жив, други засипаха личността му с негативни коментари.

Текат последните часове от спасителната операция на Боян Петров. Китайски алпинисти и шерпи издирват изчезналия ни алпинист в ниските части на Шиша Пангма.

Покрай търсенето на българина, обаче, излязоха редица фалшиви новини и се намериха не само журналисти, но и граждани, които отново да ударят моралното дъно.

Как да се борим с дребните души е темата, която дискутираха в предаването "Околосветско" по Bulgaria On Air близкия приятел на българския алпинист и изследовател Павел Стоев и музикантът Тодор Георгиев-Тоши. Повод за разговора стана жълтата новина за Боян Петров, че той е намерен жив.

"Попаднах на наистина потресаващи и гадни коментари за Боян. Омръзнало ми е. Гледаме по телевизията супер герои, възхищаваме се... И в същото време има един българин, който преборва рака, изправя се след катастрофа от кома и който с диабет изкачва 10 осемхилядника" - откровен е Тоши.

"Има криза в моралните разбирания и етичните норми. Тя се задълбочава през последните години", сподели Павел Стоев относно нечий стремеж да смачка примера, от който се нуждаем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
2
 
3
 
! Отговори
Анонимна преди 5 години
Преди 11 години четох хейтърски коментари по повод на три момчета алпинисти, загинали в Швейцария /на Матерхорн/ - светла им памет. Работех с техен приятел по това време. Търсех някаква логика в хейтърите - интернет оптимизация, рейтиг на сайтовете и дрън, дрън. Щото ми се струва доста налудничаво да инвестираш време от собствения си живот, за да четеш и да коментираш нещо, което не те интересува. Но няма смисъл да се разсъждава върху смисъла на едноклетъчните. Поклон, Бояне!
82
2
 
2
 
! Отговори
Милен преди 5 години
До (-_-)Ти си пълен ***... Направо услуга на всички нормални хора и емигрирай нанякъде. Как спите от злоба бе, хора?
81
13
 
17
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
E, как точно да се възхищавам на разни такива, на които Шерпите им разнасят багажа по цялата планина, а те весело попръдват нагоре и после видите ли АЗ изкачих Еверест! Цялата планина е осеяна с техните ***, които поради ниските температури стоят там вовеки, както и стотици трупове на знайни и незнайни баир-будали.. Егати личностите безполезни.
80
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо постоянно триете коментари, колите не ви харесват ?И мен ми писна да слушам за Боян и да гледам щастливата вдовица която ще ходи на почивка там дето е умрялСигурно събира даренияАма не спирате да ги даватеКато *** трийте цялата новинаМерси
79
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалки опити за привличане на интерес, понеже новини за Боян няма...
78
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 83Ангеле, батка, осъзнай че когато ползваш тая адска машина фейсклюк, допринасяш единствено и само за размирици, гордост, завист и всякаква гадост, проумей го!
77
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 83Англеле, спри да ползваш гадния фейсклюкарник, защото създаваш смут с него ок? ***! Спри да го ползваш!
76
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ама чакайте бе,какво си въобразявате,че се явява някой "готин" и ни посочва друг някой за "готин" и всички сме длъжни да го приемем?!ай,сиктир.прочетете малко история-винаги в историята на човечеството,повтарям на човечеството е имало полюсно отношение към известни,велики ,разпознаваеми,познати личности.да не говорим за съперничествата,скандалите и коментарите между самите такива.просто не става да ни обявявате за мизерни идиотиусамо защото така имаме критично отношение и задаваме въпроси.
75
14
 
9
 
! Отговори
Фред преди 5 години
Абе хора, вас всичко ви дразни, че пишело за него в сайтовете, че бил се катерел, че явно е имал пари за да ходи там...Хубаво...а, сега замислете се кой не ви дразни? Няма такъв нали?! Жалки сте!
74
3
 
4
 
! Отговори
Софиянеца преди 5 години
За съжаление, Шоши, не мога да ти отговоря така искрено, както бих желал. Защото "свободата на словото ти" да бъде "за" нещо, всъщност играе срещу мен, който няма правото да съм дори несъгласен. С неуважение ще ти кажа, че не си дорасал да слагаш хората под общ знаменател. Не си и прав да го правиш. Дано го разбереш някой ден.
73
9
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Излиза че завиждаме на един глу.пак който толкова "заможен" и "известен" че няма някой заделен лев да финансира собственото си спасение ,че трябва друг да му плаща мастрафа! На такъв ли да завиждаме!!! Боже Опази!!! Във фейса много повече се изказвам по темата ,дори и по критични и заставам със лицето и имената си! Питайте Музикантите от БНР за мен??Как на протеста им ги направих на 2 стотинки!!!Анонимник съм бил после!
72
5
 
13
 
! Отговори
Име преди 5 години
заглавието ви е тенденциозно, меко казано и преди всичко далеч не представя истината, а има цел да манипулира. но най-първо научете и значението на думичката "хейтър", преди да я лепите, като обобщение. аз не съм чел хейтърски коментари. някой каза ли колко струва една такава доброволна експедиция? знаете ли, колко хора населяващи "територията" могат да си позволят подобни суми... за лечение? когато в "територията" поне 80% от всичко е наред, хейтърите ще изчезнат от самосебе си.
71
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие медиите направихте така, че хората да си кажат мнението. Нали това търсехте? Не може само хубави коментари да има и вие го знаете. Никой не мисли злото на човека, но когато човек отвори медиите и види едно и също за 2193912391-и път и как някой бил вече легенда само защото е изчезнал по чукарите, идва малко в повече.
70
5
 
9
 
! Отговори
недко преди 5 години
на българите мотото е съединението прави силата..ама маи само на приказки сме...по скоро не е злоба амного сме завистливи ама много и от там идва и злобата
69
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че някакъв псевдоелит си мисли, че всички трябва да сме суперзаинтересувани от алпиниста, не значи, на по-голямата част от нас се интересува от него.
68
2
 
3
 
! Отговори
бравос преди 5 години
писах мо,де ра т,ор, ама нещо стана грешка! тук не цензурират!
67
3
 
8
 
! Отговори
бравос преди 5 години
искам да поздравя сайта и *** за свободата на словото и личното мнение! евала!
66
4
 
8
 
! Отговори
Martin преди 5 години
Тая Надежда е много *** индивид да не говориме за информационния поток и екип с който стои зад тоя *** сайт. Следващият път Наде като решиш да изкажеш личното си мнение, което реално се състои в 3 *** изречения и 2 цитата го направи го във Фейсбук профила си а не там където трябва да се четат новини т.е факти. Разкарайте я тая овца!!!
65
4
 
10
 
! Отговори
от 69 до 71 преди 5 години
Може да запазиш клетвите за майка си! Аз за когото трябва съм плакал, но да ме карат да плача на чужди гробове, аре няма нужда!!!А ти със здраве си остани и все така съпричастен бъди в интернет към чуждото нещастие.
64
4
 
25
 
! Отговори
ПВ преди 5 години
Хейтърите ги създавате Вие с тези псевдо новини през 10 минути в търсене на рейтинг.

Спонсорирани публикации