Код "Сватба": Тенденциите при булчинските рокли?

Полезни съвети за бъдещите булки от "Околосветско"
29 май 2018 18:12,
1

Лятото е сезонът на сватбите и месеци наред тече трескава подготовка. Не всяка булка е Меган Маркъл, но пък всяка жена може да изглежда също толкова зашеметяващо в най-важния ден от живота си.

Полезни съвети за бъдещите булки - как да изглеждаме елегантно, зашеметяващо и дръзки - в студиото на "Околосветско" гостуват топ дизайнерът Христо Чучев и Мисис "Дама на годината 2018" в категория "Здраве и красота" Дима Атанасова.

На 12 юни в столицата ще се проведе модно събитие, на което известни и успели дизайнери от българската модна сцена, носители на престижната награда "Златна игла", ще покажат новите тенденции в булчинските тоалети.

Изчистени силуети, дължина до коляното... но все пак е трудно да избереш най-подходящата рокля за специалния повод.

Затова и Академията за мода готви "парти фиеста", на която да покаже булчински тоалети за лятото не само от тенденциите на българската модна сцена, но и от световния подиум.

Как да сме зашеметяващи на сватбата си, кои са най-подходящите цветове и кройки?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно каква ли е цената на тези рокли,защото са "дизайнерски" може да се предположи цена на рокля между 2000-4000 лв. Само в България има булчински салони,в които няма рокли за гледане и пробване,а само каталози с модели . ...Изобщо купуването на булчинска рокля в БГ е приключение.....и не от приятните

Спонсорирани публикации