Телецът да пази парите, Лъвът – да кротува

Астрологът Силва Дончева със звездни прогнози за лятото
31 май 2018 17:00,
1

Часове преди първия летен месец да настъпи няма как да не се вълнуваме от положението на звездите, а заедно с това и как то ще се отрази на всеки един от нас.

За какво трябва да внимава всяка една зодия и към какво да насочим енергията и усилията си? Коментар в предаването "Околосветско" по Bulgaria On Air на астролога Силва Дончева.

Марс става ретрограден, а това ще се отрази пряко в отношенията на Телците, Лъвовете, Скорпионите и Водолеите.

"Представителите на тези зодии трябва да внимават, да обмислят. Бързите решения не са опция, защото Марс е лош съветник в момента", предупреждава тя и съветва да пазим статуквото и да се въздържаме.

В периода настроенията може да са по-войнствени. Телците трябва да пазят парите си, но това не бива да се случва агресивно. От своя страна Ллъвовете трябва да са кротки и да не правят излишни резки движения.

Това може да се отрази в любовен и междуличностен план. Може да се разрушат връзки и други взаимоотношения. Скорпионите излизат от комфортната си зона и затова трябва да наблягат на това, което могат. Астрологът съветва да не се реагира първично на провокации. В периода водолеите не бива да опитват нови неща и да проявяват агресия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами ако Лъва е бивш милиционер с много малко акъл??

Спонсорирани публикации