Съботен бис: Силикон в мляко и "Мистър София" срещу гей парада

Най-интересното от родния шоубизнес през седмицата
20

И раздрусала имплантите пред юношите на Левски. Снимка: PR

Отдавна не сме обръщали внимание на Николета Лозанова, чийто изяви в социалните мрежи се изчерпват с рекламиране на извивките на телесата си, смело пипнати с Photoshop.

През тази седмица обаче плеймейтката демонстрира креативност и ни представи една нова смес - силикон в мляко. Нещо като Клеопатра, но в съвременен вариант.

"Дори най-горещите жени имат нужда да защитят кожата си от огненото слънце", демонстрира самочувствие тя. Истината е, че в потока жени "известни с известността си" все още е сред най-горещите, защото клонингите след нея определено прекаляват с посещенията при пластичните хирурзи.

И веднага ще ви дам пример с една гротеска, която се зове Кристин Каменова. Тя имала "най-известните гърди", поне според нея. С какво са известни си знае само тя. Но пък си е наела "PR специалист", който залива медиите с нейните простотии. Така разбрахме, че "Най-известните гърди" били раздрусани от футболисти на Левски. Силиконката разтресла имплантите си на Герена, което било част от поредното изпитание в предаването "Принцеси под прикритие". Какво е това предаване и кой се гаври с Кристин не е ясно, защото ако тя е принцеса - да гасим лампите и към Терминал 2. Иначе наистина е под прикритие - Каменова се мъчи да добие популярност, но е известна само сред роднините си. А иначе общото на напомпаната мома било, че имала две гаджета футболисти. За което може само да ги съжаляваме, но все пак нека не бъдем крайни - ритнитопковците може да са били на изнурителен лагер и да са им паднали критериите.

Съчетанието "футболист-певица" обаче е факт. Защитникът на ЦСКА-София Александър Дюлгеров не блести сред голмайсторите на таблата, но пък е вкарал гол на младия талант Михаела Маринова. Мишето се похвали, че е много щастлива с десния бек на "червените". И може да бъде сигурна - нейните почитатели ще се увеличат сред почитателите в Сектор Г.

Продължаваме на футболна тематика с бившия вратр на националния отбор Николай Михайлов, който пък пази суха "мрежата" на Николета Лозанова. Ники призна в интервю, че се чувства щастлив с плеймейтката и "старата любов ръжда не хваща".

"Най-важното е хората да се обичат, независимо какво е станало през времето, през какви ситуации са преминали. Най-важно е в края на деня, когато седнеш изморен и изтощен, да се чувстваш щастлив", заяви Михайлов, който навремето беше сравнил сегашната си любима с двутактов трабант. Иначе футболистът за пореден път заяви, че е готов за семейство и деца. И е забравил неравностите във взаимоотношенията си с Валери Божинов, с когото през годините си разменяха жените. Разбрали се като джентълмени и пичове.

Така е в България като нямаме традиции като във Великобритания и тук джентълмените са предимно футболисти.

На Деси Цонева пък най-накрая й разрешиха да официализира в социалните мрежи новия си мъж. И разбрахме, че тя отдавна чакала да се похвали, че топли кревата на 54-годишния Явор Стефанов. Мъжът бил собственик на транспортна фирма и глези щерката на Димитър Цонев с екскурзии на Малдивите. Честито на влюбените!

Щерката на Глория пък се оказа фенка на татусите. Загорова качи фотос, на който се е потопила в морето и е с гръб към камерата, а татусите й се подават от кръста и ръцете. Мъжката аудитория обаче бързо пренасочи погледите към нейната майка, която тази година ще навърши 45. Но пък показа перфектни мерки и теглилки от гръцки плаж, на които може да завиди и щерка й. Можете да ги сравните в галерията ни.

Гери-Никол пък вече си има запазена марка - "яката дупара". Това, което виждат нейните почитатели в социалните мрежи, драстично се различава от гледката на живо. Благодарение на вездесъщите програми за обработка на снимки. Но наистина, Гери си има яка дупара и според медийни публикации я поддържала с хамбургери и пържени картофи. Така де, легенда се поддържа с много калории.

Последният сезон на "Гласът на България" вече е в историята, но един гаф на Поли Генова изкара на показ естрадните "динозаври". Поли обърка името на композитора на песента "Остани" в изпълнение на Паша Христова. Неговото име не е Тончо Русев, а Николай Арабаджиев. И веднага своето възмущение изляха Нели Рангелова, Маргарита Хранова, Кичка Бодурова, а най-крайна бе най-слабо известната Румяна Коцева, която също захапа Поли: "Като си некомпетентен, не се изказвай". А аз ще посъветвам безгрешните да хвърлят по един камък.

Продължаваме с водещата на "Папараци", която не приличала на себе си. Блондинката обича да се хвали, че е една от най-продуктивните писателки, а когато хванела перото - направо забравяла да се храни. И се стопила от мерак да изкара следващата си книга. Истината е, че Райкова наистина е в състояние да изкара три книги за година, но също така е вярно, че читателите трябва да пазят мозъчните си клетки от измиране, ако решат да ги прочетат за същия период.

Според феновете й, Венета описва зад привидно измислените сюжети живота си в светските среди. Ами явно е бил доста скучен...

Трима скучни герои от родния шоубизнес образуваха любовен триъгълник. Носителката на титлата "Мис България 2015" Марина Войкова заби бившия любовник на актрисата Елен Колева - Давид Бонев. Знам, че не е интересно, но пък съм длъжен да ви запозная и с тази безсмислена новина.

Продължаваме с герой от периферията, но пък анонсът звучи гръмко - Мистър София скочи срещу "София Прайд". Носителят на титлата Ричард Величков обяви, че е твърдо против провеждането на парада на еднополови двойки в днешния съботен ден.

"Нямам против всеки да бъде такъв, какъвто реши, но не мога да се съглася да се демонстрира по толкова ярък и вулгарен начин. Това не е просто празник, както казват организаторите. Това е политическа демонстрация, с която се цели промяна в българското законодателство. Като "Мистър София" 2018 година съм категорично против провеждането на "София Прайд" и призовавам всеки буден гражданин да се включи в контра парада", заяви Ричард.„

Явно фитнес инструкторът си е помислил, че е носител на някаква много престижна титла и мнението му е задължително. Призовава за участие в контра парад, с което само налива масло в купичката на организаторите на този парад. Но да го оставим с неговите размисли за пера и кич, следващата година пак може да призовава за нещо си, вече в качеството на бивш носител на титлата "Мистър София". Все пак сме демокрация и всеки има право на мнение.

Продължаваме с Деси Банова, която очаква наследник от президента Росен Плевнелиев. Двойката, която тръби, че не иска медийно внимание, непрекъснато насочва медиите към връзката си. Вече сме наясно как и къде са се запознали, какво мисли дъщерята на Деси за нейния избраник, какъв ще е полът на бебето.

Двамата си направиха самореклама какви невероятни хора са. Всъщност, така и не стана ясно каква е целта на светската двойка - наистина ли иска да сподели личния си живот или спасяват рейтинга на Гала. Е, бившата синоптичка приключи с рубриката си в Нова тв и излезе по майчинство. Но пък щяла да се завърне в ефир след раждането, веднага щом се почувства готова. Най-вероятно вече с фамилията Плевнелиева.

Завършваме с вече позабравената Жаси от "Сделка или не" и то само заради нейните снимки. Блондинката се похвали с перфектни мерки, като трябва да се отбележи, че тя вече е майка на три деца. Защо обаче една улегнала майка пуска снимки по бански в социалните мрежи - остава загадка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
9
 
! Отговори
123 преди 5 години
Абе евтиното си е евтино. Тая колкото и да се прави на принцеса си е просто едно просто девойче (да не кажа селяндурче).
12
0
 
23
 
! Отговори
до 10 преди 5 години
Генетично фотошопът е от много висока класа, и пластичните хирурзи - също. Намери й снимки като 18-годишна, когато още не е имало кой да й плаща пластиките, да получиш уплах. Сега са й останали само късите крака, които хирурзите не могат да оправят, но за тая работа има фотошоп. За мистър София - учудвам се, че не е протеже на Евгени Минчев примерно. Обикновени хубави момчета не могат да се докопат до която и да е подобна титла.
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Халесандре пак ли баламосваш Българксия народ със снимки от интернет , все едно хората нямат интернет , затова ти плашат да баламосваш
10
1
 
18
 
! Отговори
Потентерлик преди 5 години
Като деца много обичахме след като си бръкнал в нослето,да направиш топче и да се целиш.Та докато преглеждам статията...си припомних детството.
9
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Отдавна не сме обръщали внимание на Николета Лозанова"Да, минаха поне 3 дена ...
8
49
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Николета е готина, ама по едно време й правеха само некви пенсионерски прически изглеждаше много зле, сега гледам че е влезнала в час иначе е ясно че генетично е от най-висока класа жена
7
5
 
5
 
! Отговори
срам за бсп преди 5 години
като нашите бсп
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ричард, Ричард...със заешко сърчице
5
0
 
15
 
! Отговори
Пиесата преди 5 години
"Силикон в мляко"И"Силикон в памперси"От Мишо Станчев
4
13
 
24
 
! Отговори
До автора преди 5 години
Плевнелиев е бивш президент. Настоящият е Радев.
3
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простотията българска няма край.
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Силиконки, футболисти ... повърнах. Без извинение.
1
5
 
23
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Отлично, г-н Попов! Много свежо!

Спонсорирани публикации