Робърт Де Ниро: Майната му на Тръмп!

Речта му на наградите "Тони" вдигна публиката на крака
Обновена: 11 юни 2018 16:29 | 11 юни 2018 15:30,
109
Робърт Де Ниро: Майната му на Тръмп!
Снимка: cincinnati
Снощните награди "Тони" за принос към театралното изкуство на Бродуей, по-точно шокиращата реч на носителя на Оскар Робърт Де Ниро, изуми публиката на бляскавата церемония. 
 
"Искам да кажа само едно нещо: "Майната му на Тръмп! Вече не е "Долу Тръмп!", а майната му на Тръмп!!", започна Де Ниро от сцената преди да обяви изпълнението на певеца Брус Спрингстийн.
 
Вулгарната реч на актьора беше цензурирана от телевизия CBS, която излъчваше събитието. Това предизвика още по-остра обществена реакция, която заля социалните мрежи с коментари и видео от речта.
 
Въпреки че неприличните думи не се чуха от ефира на телевизията, присъстващите в залата много ясно показаха какво точно е съдържала речта на Де Ниро. 
 
Актьорът се обърна и към изпълнителя на сцената: 
 
"В опасните времена, в които живеем, ти непрекъснато се бориш за истината, прозрачността и цялостта на правителството. Боже, колко имаме нужда от това в момента..."
 
Речта му предизвика бурни реакции в залата и вдигна публиката на крака. 
 
"Страната ни се управлява от президент, който искрено вярва, че може да измисли своя истина... Ако си Доналд Тръмп истината не означава абсолютно нищо!!", каза още американският актьор. 
 
Де Ниро е един от най-изявените критици на Тръмп още по време на президентската му кампания през 2016 година.
 
Във видеоклип от октомври той се опита да окуражи избирателите да не гласуват за него на предстоящите тогава избори. В рамките на 60 секунди Тръмп беше наречен прасе, куче и мошеник. 
 
В друга агресивна реч на Де Ниро през януари пък, американският президент бе наречен "нашето бебе бос".
 
"Този шибан идиот е нашият президент. Това е като: "Новите дрехи на царя“. Този е пълен глупак!" 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обама като не налагаше икономически диктат - Меркел наложи икономически диктат.Обама като заряза ЕВропа на путин - Путин вез крим. Сега Тръмп превоъръжаав САЩ. ТРъмп нарита мюсюламните, а Обама и меркел ги пуснаха, хилъри създаде кризата в Арабският свят. Струва ми се че предпочитам Тръмп.
18
16
 
7
 
! Отговори
ДО 15 преди 5 години
До АнонименАбе, трябва да си наистина ии.диот, за да не осъзнаваш, че Тръм също е такъв.А, вие с вашите грантове, можете да ходите някъде и да се гръмнете.Само грантове и сорос са ви в главите.
17
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обявяват Тръмп за президент...след 10 минути майли Сайърс и лейди Гага са на протест, събличат се голи реват .....аааааааа ....искаме си Хилъри, не признаваме вота....още няма окончателни резултати - те вече протести правят. Добер че окончателните резлутати отнеха ОЩЕ гласове от Хилъри. Оттогаав досега - само рев колко хубаав била Хилъри. мечтая да я осъдят, че всичките артисти начело с Мерил СТрийп, сюзън сарандън и Де ниро да замлъкнат.
16
23
 
14
 
! Отговори
La France преди 5 години
Хаха, евала на Де Ниро. Легенда! Само реднеците са фенове на Тръмпи! И безродниците. Защото Тръмп иска да удари Европа и да й наложи икономически диктат за да са добре САЩ. Та всеки европеец с чувство на патриотичен дълг е длъжен да подкрепи Де Ниро и да каже: м@#% ти, Тръмп!
15
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"интересно защо тези хора са в САЩ днес?"Защото никъде другаде няма да печелят милиони с това което правят.
14
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грантовете, грантовете.... Тръмп оряза с една трета, грантовете отпускани от Държавния департамент чрез НПО-та за пропаганда, включителон за кино и медии....затоав е този рев.
13
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
....Де ниро, ако беше злословил за Обама по същия начин - щях да те уважавам като опозицинер...___Какъв опозиционер,какви пет лева.Жената на Де Ниро е от боята на Обама затова е този жалък рев срещу Тръмп.
12
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майли сайъръс, Тейлър Суифт, лейди гага и т.н. се знае че правят протести, защото Килъри им дава пари. А на Килъри пари й дава Сорос. килъри даваше много пари за артистите, с цел пропагнада, а сега Тръмп спря финансирането на куп проект и всичик ревнаха.....
11
6
 
15
 
! Отговори
Мюмюн преди 5 години
Маjната му на де-било. Не давайте и стотинка за амери4ko кино!
10
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самюъл джексън се кле че спечели ли Тръмп ще закара задн. си части в Африка. де Ниро се готвеше да ходи в Италия, Шер - на луната, Брус Спрингстийн, Майли Сайър и мерил СТрийп - вк канада, както и целия отбор на Отмъстителите. Джорд Клуни щеше да напусак САЩ.Сюзън Сарандън излезе най-голяма противничак на Тръмп след М.Стрийп. интересно защо тези хора са в САЩ днес?
9
7
 
2
 
! Отговори
do 5 преди 5 години
5 ела в Америка и ти прави. Де Ниро да не би да прави пари защото Тръмп е президент?
8
6
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
абе,на некой станаха ли му ясни МОИТИВИТЕ на де Ниро да нарича Тръмпича така?Мен лично не ме засяга дали Тръмпа е "глу_пак",или "мъдрец",но тоя го категоризира...АРГУМЕНТИТЕ обаче къде са?!
7
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този се готви за президентския пост. И ние си имаме тук един такъв шумен (Слави Трифонов), който си мисли че с шоу ще се настани в парламента.
6
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Де ниро, ако беше злословил за Обама по същия начин - щях да те уважавам като опозицинер. Сега когато си мълач, как Килъри извършва геноцид в Либия и Египет и получаваше милиади от Саудитска Арабия и скочи на Тръмп се смятам за жалка мижитурка - подкупен си с много пари.
5
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Теглете по една *** на Тръмп и елате в България като сте толкова големи звезди. Само че тук Бойко няма да ви плаща парите, които печелите в "гаднатта тръмпска" Америка.
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оооооо, политическиет имигранти!
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
то че е вярно.вярно е .че Тръмп е неадекватен.ама и този е изкукал напълно.дементна работа...
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брус СПрингстийн и той се бе заклел че ще напуска САЩ при побеад на Тръмп, даже си бе купил билета...какво става защосе отказа?
1
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Де Ниро не усещаш ли че става смешен и жалък. Беше се заклел, че ако Тръмп спечели ще си отидеш в Италия и няма да стъпиш в САЩ. Вместо това стоиш в Холувид и вместо да се извиниш злословиш за законно избран американски президент. Винаги може да те осъдят за клевета и обида. Какво стана - свършиха ли паричките от чичо Сорос?

Спонсорирани публикации