Тя е! Елица Луканова блесна над 548 абитуриентки

2236 снимки белязаха 12-ото издание на "Най-красивата абитуриентка"
19 юни 2018 19:51,
39

Снимка: dir.bg

Елица Луканова от столичното 118 СУ "Акад. Людмил Стоянов" се окичи с приза "Най-красивата абитуриентка" на 2018 година.

Победителката се открои с визия и поведение сред конкурентките си. А те бяха общо 548 прелестни момичета от страната и чужбина.

Журито на 12-ото издание на конкурса в състав Ивайло Захариев, Дария Симеонова, Калоян Минев и фаворитката от миналогодишния конкурс Мила Слепцова се насладиха на 2236 снимки, на които бяха запечатани най-щастливите и безценни мигове от баловете на зрелостничките.

Елица Луканова е имала двоен празник на бала си. Освен завършването на средното си образование, тя е отпразнувала и 19-ия си рожден ден. Амбицията й е да следва "Банкиране", а през лятото няма да си губи времето, от месец юли започва работа.

Елица спечели СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско", включваща две нощувки в "Студио Лукс", колие от бяло злато, една перла и четири диаманта, което е ръчно изработено, както и парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло като всички участнички в красивата надпревара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Истинските мъже са радват на женската красота, а не я оплюват...
29
6
 
0
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Роднина на Луканов. Ако на още някой не му е ясно кой държи нещата в България и как се става известен.
28
0
 
7
 
! Отговори
123 преди 5 години
Добър избор. Тази година конкуренцията беше голяма. една от другите финалистки я бях видял наживо и докато се заглеждах щях да катастрофирам. Не можех да откъсна очи просто. Тази мацка изглежда мнооого добре. Още като и видях снимките и разбрах, че ще е в челните позиции.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симпатяга. Късмет в живота
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момичето е хубаво, няма спор. Стилни грим и прическа - нищо натрапчиво и "чалгарско", обаче роклята.... моделът и кройката хубаво, ама тая черна дантела - все едно на собственото си погребение е тръгнала. Да беше същият модел в друг цвят, нещо прасковено, розово, екрю - щеше да е приказна. Сега с това черно е просто симпатична.
25
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
изключително грозна рокля
24
2
 
2
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Валерия Миладинова от Хасково трябваше да спечели, но не всеки разбира чак пък толкова от женска красота. Не че Елица не е красива, напротив, много хубаво момиче, но Валерия е просто приказна :)
23
5
 
4
 
! Отговори
смешници преди 5 години
Българките са хубави жени. Тази Елица е образец на славянската финна красота. Русият ген е рецесивен, така че да си вземе мъжле с наличие на този ген, и да им се нараждат три прелестни руси малки госпожици. Да е жива и здрава, а прабугарите от Лудогорието приели турска вера, начело с Ахмед Доган да не злобеят а да си гледат кривокраките прабугарки - ханъми като ханъмите от Волжка България.
22
10
 
2
 
! Отговори
Путин е 193 санта! преди 5 години
Симпатична по-скоро. Тия, които я намират за красива, явно никога не са излизали от домовете си. На улиците се разминавам редовно с далеч по-красиви мацки. Отделно е менте блондинка, тоест - перхидролка. Изобщо доста надценена. Ако тази е най-красивата измежду всички претендентки, не ми се мисли на какво мязат конкурентките й.
21
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко години е повтаряла? Излгежда като да гони трийсетака.
20
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На сн.2 се вижда колко високи са токчетата на обувките й - повече от 10 см. После вижте сн.6 и преценете как ще изглежда силуетът й, ако свали обувките - къси крачета и голямо д/***. Но да е жива и здрава и дано има късмет в живота!
19
9
 
12
 
! Отговори
Едно не разбрах преди 5 години
Обърнете внимание на снимка 4. След като е решила да си боядисва косата, защо го е направила поне три седмици преди абитуриентския бал? Косата е израснала и си личи, че е кестенява, а не тъмноруса. Това напомня "стила" на лелка домошарка, която прекарва времето си в кухнята и излиза от вкъщи най-много веднъж седмично.Девойката е симпатична, без да е красавица. Дали тя е най-хубавата бихме могли да преценим, само ако видим снимките и на останалите конкурентки.
18
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей, намериха се и да й намерят и на нея косури, да я обидят, че била с връзки, не била хубава, хубво че изтриха някои от коментарите...лелелел.....Злобни хора!
17
4
 
10
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
Браво. Хубава е много. Прическата и усмивката ми харесват най- много. Бих я съблякъл няма спор :).
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Херцог ТрънГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО!
15
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Защо всички снимки са в профил! Една няма в анфас!
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, браво! Европейка!Не ***, скулеста и с дебели джуки, каквито ни ги натрапва Пайнер.
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубава е момата.
12
16
 
5
 
! Отговори
пошло преди 5 години
Ако не бе акцентирала на задните части-= едва ли би спечелила. Каква пошлост!
11
13
 
6
 
! Отговори
Питър преди 5 години
"Визия" означава "виждане за нещата, оригинални идеи за бъдещето"! Моля ви, спрете да натрапвате на хората малоумната си неграмотност!Миските имат *** и силикон, но не и визия!

Спонсорирани публикации