Скорпионите и истините и митовете за този знак

Вижте повече за представителите на зодията
26 юни 2018 22:30, Екип на Tialoto.bg
11
Скорпионите и истините и митовете за този знак
Снимка: pexels.com


Тези, които се доверяват на астрологията често може да ги чуете да казват "Да, той е Скорпион, какво да очаквате от него?". Като цяло тяхната слава не е от най-хубавите, но дали всичко за тях е истина? Или пък е поредният мит? Важно е да разберете, че всички отрицателни качества, които традиционно приписват на Скорпионите, са резултат от факта, че тези хора са изключително страстни.

Скорпион - най-лошият знак в зодиака

Това е мит. И ако не мит, тогава просто субективно мнение на някои хора, които нямат общо с астрологията. Защото всеки астролог знае, че няма лоши знаци, както и добри. От друга страна, защо за други зодии не се изписват подобни неща? Скорпионът е труден знак, вярно е. Той работи с ресурсите на другите хора. И под ресурси може да се разбира каквото ни хареса - настроението ви, енергията ви...

Скорпионите са секси

Е, почти е така. Тук, разбира се, става въпрос за вкус и за един е секси, друг може да е на мнение "благодаря, не". Но дори и да вземем предвид личните предпочитания, представителите на тази зодия провокират винаги емоционална реакция. Освен това - тихите романтични срещи не са за него. Ако няма схема "искрица, буря, лудост", няма да го видите в нея.

Скорпионът е агресивен

Това е мит. Външно, Скорпион е съвсем спокоен, даже може да си помислиш, че е извън времето. Всичко се променя, когато ги атакуват. Но дори и в такава ситуация е малко вероятно да кажете за Скорпиона, че той е започнал всичко. По правило той не нанася първия удар. Но ако трябва да отговори - може да ви изгори безмилостно, дори само с думи. Трябва да се знае, че Скорпионите трудно прощават обиди.

Вижте още за скорпиона в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама много ви се моля! Скорпиона си е точно такъв, много точно сте го описали, дори сте пропуснали някои "екстри". Вярно е, че е най-лошия знак в зодиака, агресивен е, потаен е, истински енергиен вампир и провокатор. А, също и е злобен, отмъстителен, завистлив и завършен лъжец и интригант ....
8
3
 
3
 
! Отговори
100% преди 5 години
Тази, която всичките й коментари са само оплюване , жлъч и злоба- написаното говори достатъчно за теб :)) ДЕРЗАЙ. Никога няма да се извисиш и да излезнеш от блатото на мислите си!
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ScorpionessЛеко сте се объркал/а, Скорпионесс(а).Повечето сте обикновени сиви гущери. Пълзите и още как, но нв ви се иска да го осъзнаете. Пълзенето си има варианти (дълбоко се съмнявам, че забелязвате детайлите, когато го правите).
6
5
 
5
 
! Отговори
Scorpioness преди 5 години
До Reality pillНе че желаем, ама все така се случва, скъпа. Алтернативното име на скорпиона е орел и ни описва доста по-точно. Не сме свикнали да пълзим, гледаме света от птичи поглед и това ни тихата смелост/контролирано безразсъдство, плашещо останалите.
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че си е глупост статията - така е. Като всичко на темата в този сайт. Няма нито добри, нито лоши зодии. Въобще понятията за "добро" и "лошо" са толкова общи и имагинерни, че подобни съотнасяния са меко казано лаишки-наивни.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова са сладки везните. Гошо 4беше везна с неутолимо желание да правим секс и да бъде секса на века. Много обичаше порно Гошо4 замина за чужбина и сега клати чужденките зверски без задръжки. Много разкрепостен.
3
6
 
2
 
! Отговори
Важно преди 5 години
Не сме и няма зодии!! Това са фалшиви новини
2
12
 
19
 
! Отговори
@1 преди 5 години
Нека да позная, ти си някоя надута и безполезна везна-жена, която просто не може да възприеме света извън представите й за хубаво. Няма лошо. Някои са родени за разплод, други за по-забавни дела. А за статията - това са пълни глупости. Всеки човек е уникален, зодията е просто лек нюанс в поведението му, не го дефинира. И все пак скорпионите имат едно нещо което мразят - да ги лъжат, и едно нещо което обичат - себе си и света си (в което влиза и близките им). От там нататък всичко е просто.
1
20
 
18
 
! Отговори
Reality pill преди 5 години
Скучни и посредствени до отчаяние, но с нестихващо желание да доминират. Най-надценяваният знак в зодиака.

Спонсорирани публикации