Съботен бис: Тита, Гала, Нора, Гани - възходът на късоимениците

Най-любопитното от последната седмица в шоубизнеса
30 юни 2018 21:40, Александър Попов
43

Джулиана Гани смени цвета на косата. Иначе силиконът и фотошопът са си същите... Снимка: Facebook

Виж други галерии »

Няма как да не започнем седмичния обзор с един ШОК! Стигнахме до момента да се шокираме, когато Тита е без изкуствена руса грива, грим, мигли и най-вече филтри при обработката на дадена снимка. Антилопата спокойно може да кандидатства за рубриката "Пълна промяна", можете да я видите в галерията ни.

Но клюките за Тита не спират дотук. Певицата паднала в плен на бивш участник от риалити формата "Фермата". Естествено, че новината е фейк, но пък така разбрахме, че лежалият в затвора Варсамов се хвърля в развлекателния бизнес. Щял да стопанисва дискотека в морския Лозенец. Преди 8 години той бе арестуван и обвинен в ръководенето на престъпна група, заради което лежа три години в Централния софийски затвор. Името му бе свързано с това на Любо Чука и други подземни босове. Към днешна дата обаче имиджът е лъснат и вече минава в графа "бос на заведение".

И докато Тита я пращат под чужди чаршафи, Черната Златка изпра своите от следите на вече бившия си мъж Миро. Видимо той е аут от ложето на плеймейтката, където според слуховете се е настанил бургаският бизнесмен Галин Гочев, който тепърва ще става оперативно интересен на таблоидите. Двамата заживели в ергенска квартира. Познавали се отдавна, но искрата между тях пламнала докато Златка била в Бургас, а Миро бил в София. Предстои да видим дали обявената през 2016-та за "Майка на годината" ще вземе и титлата "Жена на годината".

Николета и Ники Михайлов уверено вървят към следващ етап на връзката си. Двамата поляха рождения ден на футболиста в Париж, а плеймейтката не пропусна да се похвали с кадри от френската столица.

"Имало едно време, преди цели 13 години, двама влюбени в живота... 13 години по-късно тези двама души се обичат по-силно от всичко! Е, има и такива красиви и щастливи приказки в нашето съвремие! Честит рожден ден, любов! Благодаря ти, че всеки ден заедно пишем нашата любовна история и покоряваме света! Бъди здрав, богатството си ти самият - заради потенциала ти и човечността ти!", написа Лозанова.

Няма как да не подчертаем, че Николета има нелеката задача да бъде знаме на титулуващите се за модели, които никога няма да помиришат моден подиум. Освен ако не е постлан с мокет. Брюнетката е пример затова как една плеймейтка може да се превърне във фактор в светския живот. И дори да грейне от национален ефир. И как за 13 години е претърпяла пълна трансформация - за нея е важен потенциала и човечността на мъжа до нея. Парите изобщо не са никакъв фактор, за което - хвала, Николета. На останалите напомпани и нереализирани моми - учете се!

Както всяко лято, вече започнаха догадките кой ще влезе в къщата на VIP Brother. И веднага сред опциите изникнаха Николета и Алисия. Сигурно и двете не знаят, но пък ако се случи - това ще е една от най-безинтересните двойки. Двете толкова често си сменяха мъжете, че се познават до болка и интрига няма да има.

Една от най-скучните Мис Плеймейт си остава Нора Недкова, която се чуди как да "хване ръка" в медиите. Като е гушнала Христо Сираков, познат като Ицо Стоте манекенки, няма да стане - под негова опека са били всички участнички в еротичния конкурс. И сами може да се досетим, че блондинката не му е гадже, най-малкото Сираков не е сред тези, които между слепоочията имат въздух. Та Норчето си върти една плоча и се хванала като удавник за сламка за никого неинтересуващият го въпрос дали е гадже на Слави Трифонов. Но Властелинът на диалекта Нора Недкова си повтаря всяка седмица, че двамата нямат нищо общо и не били ходили в Сен Тропе.  

"Откакто сложих короната съм много търсена. Звънят ми отвсякъде", разкрила Нора. Въпросът е за какво е търсена и дали вече към визитката си е добавила "модел в Instagram". Единствено се моля, някой шеф на телевизия да не се излъже да й даде предаване, защото каруцарския й език трудно се връзва със силиконовата й визия.

Покрай щерка си Славея, през последните дни особено активна е Илиана Раева. Шефката на гимнастиката пише в социалните мрежи постове, които могат да засенчат всяка лекция на Кобилкина. То не е популярна психология, то не е чудо. Хубаво е да се знае, че на подобни невчесани и захаросани мисли за живота, само хората, които са прочели до две книги в живота си, пишат в коментари: "Велика си", "Каза ли им го" и други едносрични възклицания. Аплодирам обаче идеята й да ги онагледява със снимки по бански. Един вид - 55 са новите 40 години!

И докато панаирите с дъщеря й Славея очаквано заглъхнаха на третия ден, други две дами се хванаха за косите. Може би дами само в техните очи. Луна и Мариела Нордел разменят медийни реплики как щели да се съдят. Както можете да се досетите - едва ли някоя ще отиде до съда, освен ако не им трябва удостоверение за съдимост. Махленското им поведение в различни риалити предавания, медийната им неадекватност и желанието за евтина слава докараха дотам нещата, че хората да не помнят вече, че Луна някога е пяла, а Нордел - готвила.

Дамата, която най-често дава думата на двете дами - Гала, пък се похвали с ремонт в областта на бюста. Блондинката, която прехвърли 50-те, реши да позира по време на морска почивка по потниче. Да натърти, че силиконът не е само за 20-годишните, които са зарязали нивите, за да се влеят в шоубизнеса. Вижте новата гръдна обиколка на Гала в галерията.

Свършиха риалитита, свършиха и поканите към Джулиана Гани. Ще кажеш, че шоу без нея не е шоу. Гани не е в национален ефир, защото развлекателно-силиконовите предавания са излезли в летен отпуск. Но пък тя не се забави да ни се представи в нова светлина. Всъщност новото е, че е с черна коса, което у нас се смята за новина. Иначе - същата гръд, същият потенциал.

Завършваме с нещо весело и с ритъм - Мария Илиева сподели видео от дискотека, което ще оставим без коментар. Все пак наскоро стана майка...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Цица преди 5 години
а аз?
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най ми е любимо като минджите им миришат на консерва копърка. Ай какъв екстаз.
34
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Догодина вече ще са на почит ...трибуквени имена!И тогава що ще чините зимъска,като няма да сте...ммм ...актуални?
33
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 5 години
До AlexИзвинявам се за правописните грешки.
32
0
 
1
 
! Отговори
Alex преди 5 години
До Xa xaДа е,става за шиене и какво? Те много стават.ЗАщо обаче ни занимават с тия,при положение,че са известни само с това,че стават за шиене? Те много други стават.... дай нещо за духовното,за онова дето те прави човек,а не изтривалка.Онова дето ни отличава от животните,отвът основните жизнени функции и инстинкти. Айде и на инстинкта да се отдаваха - да раждат деца,а то... То пък като се замислиш,добре че не се размножават.
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето и една тема, за която журналистите трябва да осведомят читателите си, а аз чак се чудя как са пропуснали: Мис Тигрова вече се изявява на нов фронт! Момата публикува свои мpъcни клипове в пopнxъб, където се изявява я сама, я в компанията на някакъв мъж. Някои от клиповете са платени - 25$-30$.Но... И в това не я бива.
30
2
 
1
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...falshivia shoubiznes na teritoriata s falshivite I poshli geroi I sashto taka falshivi upravnitsi ,dovely sdna tsvetushta drajava do takova unizitelno ,jalko sastoianie !!!
29
3
 
3
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
...Бойку...
28
3
 
14
 
! Отговори
САН4О ПАНСА преди 5 години
ТАС БАБИ4КА ИЛИАНА РАЕВА И ТЯ СА НАРЕДИЛА ТАМ ,*** МУМИАТА
27
4
 
37
 
! Отговори
Ина преди 5 години
Много добра статия, смях се от сърце. Трябва да има повече критика по медиите за тези въздухари, че съвсем са се забравили :)
26
17
 
2
 
! Отговори
Xa xa преди 5 години
Дислайкове ще има върху истината докато има завистливи-злобни хейтърчета... Но е ясно щом и жените си падат по нея..Много е яка! ;)
25
22
 
6
 
! Отговори
Ммм преди 5 години
Тита си е красива сега и преди...какво точно сравнявате..
24
4
 
23
 
! Отговори
no name преди 5 години
Мария Илиева дали е яко друсана на тоя клип? Само и вижте погледа. Не знае къде се намира.....
23
3
 
45
 
! Отговори
@@@ преди 5 години
Триумф на посредствеността и пошлостта!
22
4
 
25
 
! Отговори
До Сузанита преди 5 години
Много ти е дълго името мо, иначе коментарите важат и за теб
21
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не зная защо продължавате да ни ги навирате е лицето. Ако не се говори за тях толкова може би ще осъзнаят, че съществуването им е безсмислено и ще поизчезнат малко. Плийс мислете в перспектива. Те живеят на принципа няма лоша реклама
20
4
 
28
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
В Древния Рим имало една работеща политико-икономическа теза,реализирана като метод на управление на широките народни маси,а именно "Хляб и зрелища".Нашите "родни" управляващи ,отдавна са осигурили зрелищата ,а за хляба ще трябва да се почака,освен ,ако не го откраднат преди това.
19
3
 
17
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
До Анонимен22/// Каквито дъщерите ,такива и родителите
18
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съчувствам на родителите на тези странни създания. Радвали са се на малки сладки момиченца, а сега сигурно умират от срам...
17
4
 
12
 
! Отговори
Ники преди 5 години
Това в Галерията ви не е Джулиана Гани . Съжалявам че го знам , но съм прав

Спонсорирани публикации