Бащата на Майкъл Джексън го подлагал на химическа кастрация

От хормоналните инжекции гласът му нямало да мутира
12 юли 2018 08:08, Елка Василева
16
Бащата на Майкъл Джексън го подлагал на химическа кастрация
Джоузеф Джексън. Снимка: архив, Reuters

Бившият личен лекар на Майкъл Джексън Конрад Мъри заяви, че бащата на поп певеца Джоузеф Джексън подложил сина си на химическа кастрация, за да поддържа високия фалцетен глас на изпълнителя, пише в. "Сън".

По думите на Мъри патриархът Джексън бил изключително жесток към своите деца. "Той е един от най-лошите родители в цялата история", твърди лежалият в затвора доктор, неправилно лекувал Краля на попмузиката.

Мъри припомни тъжните факти. Джоузеф Джексън подлагал сина си на хормонални инжекции, за да не мутира гласът му. По онова време Джако толкова се боял от родителя си, че се разридавал всеки път, когато го виждал.

Джоузеф Джексън беше мениджър на музикалното си потомство. Той почина на 27 юни на 89-годишна възраст. Имаше 10 деца и всички, освен починалото в младенческа възраст, станаха професионални музиканти.

В началото на 60-те години на миналия век Джоузеф Джексън беше мениджър на групата "Джексън 5", състояща се от синовете му. По късно Майкъл довери, че баща им непрекъснато ги е ругаел и пребивал по време на репетициите и непосредствено преди гастролите. Джако винаги е твърдял, че налаганата от баща му строга дисциплина е изиграла определена роля за неговата кариера.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
33
 
! Отговори
Веси преди 5 години
Някои си татуират цели вежди,ти за един мустак ся хахахах
12
0
 
34
 
! Отговори
До анонимен преди 5 години
А хаха анонимен и много глупав човек,вижда се че си *** нелеп и не си наясно. Децата са негово копие,мулати са ,виж Парис ! Поразгледай пък тогава пиши хуморески и свободни съчинения! А Макколи е близък приятел на Майкъл,според теб дали не е възможно да се вижда с децата му,след смъртта му...или и той е робот без чувства?
11
1
 
34
 
! Отговори
Веси преди 5 години
Като не са деца на Майкъл,защо приличат на него? Биология не сте ли учили? Това за фалцета може да е вярно ,но най-вееоятно е било преди концерт ,като е бил около 15 годишен,а не постоянно,самият Майкъл в интервюта е казвал,че баща му е деспот,а и всякакви педофилски истории се оказаха просто от алчни хора,завист и така нищо доказано в съда,а докторчето от яд,че го уби и лежи прави изявления не на място!
10
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
lol
9
0
 
38
 
! Отговори
за втория анонимен преди 5 години
За информация- младенческата възраст (още кърмаческа) обхваща първата година на едно новородено.
8
6
 
35
 
! Отговори
връщал семето преди 5 години
Явно дъртия чесън го е било страх и срам да не забременее от сина си, майна.
7
15
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН ВЗИМА МАТЕРЯЛ ОТ МАКОЛИ КЪЛКИН СЛЕД КАТО ГО УПОЯВА ЕДНА ВЕЧЕР!ТОЙ НЕ Е МОЖЕЛ ДА ПРАВИ СЕКС С МОМЧЕНЦАТА НО Е ОБИЧАЛ ДА ГИ МАСАЖИРА И ДОЙ :D
6
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БАЩАТА НА ДЕЦАТА НА МАЙКЪЛ Е МАКОЛИ КЪЛКИН!! САМО МАКОЛИ КЪЛКИН СЕ ВИЖДА НЕПРЕКЪСНАТО С ДЕЦАТА НА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН В МОМЕНТА!!А И МАЙКЪЛ И ДА МОЖЕШЕ НЯМАШЕ ДА ИСКА ДА Е БАЩАТА ТОЙ ИСКАШЕ БЕЛИ ДЕЦА!
5
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
баща му си е татуирал мустаци !
4
7
 
49
 
! Отговори
fdg преди 5 години
И ДВАМАТА МЯЗАТ НА ПЕДОФИЛИ
3
7
 
40
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Той затва ли е почнал да се избелва ДжакотУ? Ужас
2
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
младенческа, интересна дума :)
1
5
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това означава, че двете деца не са на Майкъл.

Спонсорирани публикации