Облекло и характер в хармония - тънкостите на мъжката мода

Как да изглеждаме добре?
18 юли 2018 12:07,
1

По дрехите посрещат, по характера изпращат... В идеалният случай нещата вървят ръка за ръка. Казват, че добре изглеждащият мъж се определя по няколко компонента – обувки, часовник и писалка, но не по-малко важен аспект от визията е костюмът. Кои са тънкостите на мъжката мода и как се облича характерът – в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR гостува италианският дизайнер алберто Ведалго.

"Най-важното нещо у човек е личността. Трябва да се разберат изискванията и нуждите на един мъж. Да се вземат физическите мерки е най-лесното нещо. Няма значение дали сме големи, малки, известни или не. Важно е това, което е вътре в нас. Това е химеричната част в това да се обличат хора. Много по-трудно е от това просто да облечеш едно тяло", подчерта модният експерт.

Основната цел е мъжете да започнат да се обличат добре за удоволствие, а не по задължение. Пред Bulgaria ON AIR "маестрото на елегантността" сподели, че ще прекарва по 8-9 седмици в годината в България, тъй като има доста да учи от нашата култура.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: модамъжеоблекло
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Костюма е наложено облекло от илюминатите. Все едно ги подкрепяш носейки тяхната униформа....

Спонсорирани публикации