"Забавно лято, грижовна есен" - вълнуващо приключение за малките

Инициативата се провежда за четвърта поредна година
3 авг 2018 14:23,
0

Инициативата "Забавно лято, грижовна есен" се провежда за четвърта поредна година. Тя превръща детската ваканция във вълнуващо приключение със специална академия, в която малчуганите могат да се превърнат в истински научни откриватели и изобретатели.

А наред с това не се пренебрегват и по-възрастните, които ще бъдат насърчавани в предприемачески дух.

"Програмата обхваща четири региона на България - Кърджали, Хасково, Благоевград и Тутракан. Това са тютюнопроизводителни региони. А целта на инициативата е да обслужи нуждите на тези местни общности. Включени са няколко компонента, които отговарят на разширяващите се потребности. Също така се стремим да увеличим обхвата", сподели в студиото на "България сутрин" организаторът Елица Баракова.

Инструкторът Камен Киров, който участва в процеса за втора поредна година и се занимава с най-малките, изрази възхищението си от желанието на децата и техния интерес към инициативата.

"Посредством игра и история децата влизат в един процес на мечтаене. Въображението им се отключва и дори планират собственото си бъдеще. Нещо, което за тях е изключително важно", допълни още той пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации