Съботен бис: Ганкиното с Джулиана Гани и "обноските" на Мария

Най-интересното от седмицата в родния шоубизнес
24

Джулиана Гани била в развод и побърза да представи новия си избраник. Снимка: Facebook

Тази седмица светска новина №1 била, че Джулиана Гани се развела и дори има нов любовник. Кое е светското при Гани остава загадка, но явно трябва да се примирим, че силиконът е задушил родния шоубизнес.

Най-силиконовата победителка в конкурса Мис Силикон обяви, че се развежда със Станимир Ташев, а няколко часа по-късно показа и новата си изгора - фитнес инструктора Илиян Найденов. После, за да бъде цялостен светския блясък с марка "Джулиана Гани" тя се пусна гола, за да ни обясни, че и "разведените сме хора".

Какво по-нагледно обяснение? Все пак, ако още не схващате цялата нишка на Ганка - вижте я в галерията. Тя си е човек отвсякъде...

Актуалната Мис Силикон Виктория Петрова пък така и не можа да "хване ръка" и да стане част от светския живот. Да се чудиш защо - и тя си има силиконови цици, щедро ги "развява" в социалните мрежи, според слуховете има си женен любовник... Всички предпоставки да попада в новините, още повече, че била рекордьорка - най-дълго носила титлата (година и половина - б.р.) в историята на конкурса. Не й липсва и самочувствие: "Сигурна съм, че за разлика от много миски през годините, аз ще остана актуална и няма да потъна в нафталина, както се случи с тях". Въпросът е къде е актуална и дали въобще е изплувала от нафталина.

Преминаваме към братовчедките на Мис Силикон - Мис Плеймейт. Конкурсът наближава, а Черната Златка хвърли няколко отровни стрели по претендентките.

"В годините много често ме питат дали не съжалявам за началото на пътя към славата. Винаги отговарям с гордост, че титлата "Плеймейт" е най-хубавият комплимент, който съм получавала като жена, но не тя ми придаде стойност като човек. Конкурсът те изстрелва в Космоса, но не бива да забравяш, че хората живеят на Земята. Важно е да знаеш къде се намираш. За да няма повече спекулации по темата, не харесвам и не следя новите плеймейтки. Може би сред тях има достойни, но аз не мога да ги откроя. Продължавам да казвам, че в България със златни букви в историята на "Плеймейт" са записани само три имена – Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова". Николета Лозанова хареса това, а за аудиторията остава надеждата, че всички плеймейтки могат да бъдат изстреляни към Космоса. С еднопосочен билет.

Думите на Златка Блек обаче станаха повод на сочената за новата Мис Плеймейт Вероника Никифорова да ни се престави в светлина с просташки проблясъци. Не че публиката очаква нещо различно. Свикнали сме техните интелектуални върхове да достигнат до някоя мисъл на Паулу Коелю, която дори не е негова, а на едноименна страница във Facebook. Ето нейната лееща се мисъл:

"Тази ку..а ако беше толко свястна, свекърва й щеше да я уважава хахаха и щеше да забременее и роди без проблем, ако нямаше 10 аборта. Не сме "вървежни", защото е минал сезона и няма кой да я е.е".

Какъв език, каква мисъл, каква сила лъха от тези две изречения. Дано Никифорова наистина победи, защото все някъде ще й се наложи да даде няколко интервюта. И ще ни забавлява с IQ-то си.

Някоя си Деси, която била известна с прякора Фотосесията, също изпаднала в шок от грозотата на кандидатките за нова Мис Плеймейт. Думите й останаха без коментар, защото самата тя едва ли може да бъде дадена за пример за красота, а и нейната известност граничи с тази на Никифорова. Но пък вижте какво изпрати до медиите чрез нейния PR:

"Хубавите момичета спряха да участват в подобни конкурси, защото не практикуват най-древната професия като мен, аз се подлъгах преди време. Не казвам всички, има изключения, разбира се, но е обществена тайна, че голяма част от тях дават нощни смени. Всъщност може и дневни, не им светя. Хейтърите са моите най-огромни фенове. Благодарение на тях аз съм сред най-търсените модели за реклама".

Ще си призная, че не съм видял нито една реклама с Фотосесията, не съм и търсил. Но ако тази е сред най-търсените модели - да гасим тока. Не я хейтя, просто споделям, защото има опасност да ме причисли към феновете си. А те сигурно са цяла армия.

Една от голямата тройка плеймейтки - Златка Райкова, пък щяла да емигрира в Лондон. Намерила си богато гадже, който щял да й осигури всичко. Дано не се окаже слух. Да, не е Космоса, но пък и Лондон не е зле.

Попаднах на следното заглавие през седмицата - "Плачете, българи, Марта Вачкова се закани: Вече ще се пека гола само в Италия!". Всички, които следят кариерата и живота на Марта знаят, че е нудистка. Но защо трябва да плачем? Заради гледката или заради факта, че Вачкова ще си харчи парите в чужда държава? Отварям статията да видя какво е казала Марта, а то - нито един цитат. Наистина плачевно, но предлагам да не роним сълзи по голото тяло на актрисата, което жадувало за "галещите лъчи на слънцето". И без това ни предстои седмица, в която достатъчно ще ни се напекат мозъците...

Ако се съди по тена, доста напечена е и Николета Лозанова. Плеймейтката за месец ни разкри почти цялата си анатомия. Единственото, за което феновете проверяват е курортът, в който е направила кадъра. Но ето, че Лозанова изненада с креативност. На снимките й обикновено единствената изненада е, ако отнякъде се подаде татуираната ръка на Николай Михайлов. Да, ама не! Този път тя позира със сестра си, като двете извадиха на показ задния си изглед. Чист бонус, снимката - в галерията.

Папараците на "България днес" пък разконспирираха обноските на фолкпевицата Мария. Същата, която с повод и без повод обяснява, че е дама. И като истинска дама тръска цигарата си докато шофира през прозореца си. Маниери за пример...

Тази седмица се оказа богата на тема "бъдещи бебета", като правя уговорката, че всичко е в сферата на слуховете. Но да си знаете - "тризначката" Любов била бременна в шестия месец, а таткото бил турчин. Националността защо трябва да е важна - не е ясно, но да допълним, че двамата живеели над година заедно в Лондон. Нали си спомняте - не е Космоса, но пак върши работа...

Антония Петрова също била бременна, а според медийните публикации заченала по чудо. Естествено, намесена е баба Ванга, за да стане наистина чудо, опс... чудесна новина.

Алекс Богданска — Петканова и Дани Петканов също щели да станат родители. При тях няма чудо, но пък бебето се очаква да проплаче около Коледа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гани това женският вариант на Бай *** ли е, няма ли жени със истинки цици и ни покaзвате тая със фалшивите цици и разхлопания ***. Ако целта на Боко Тиквата и патреотарите е да направят хората гейове покзвайте туй плашило още или да се забрани на хората със фалшиви цици да бъдат излъчвани по медиите. Траябва да пазим семейството и семейните ценности, а не да борим шума с популистки методи.
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко добре, но колко по кух трябва да си от тризначка, за да и направиш дете и да си с нея???

Спонсорирани публикации