Съботен бис: Силиконови войни и кой пристана на Брадъра

Най-интересното от родния шоубизнес през седмицата
11 авг 2018 22:00, Александър Попов
29

Рут ще влиза във VIP Brotner. Снимка: Facebook

И тази седмица не се размина без силиконови войни, които даже могат да намерят място и в съдебните зали. Главна героиня е актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова, която скоро ще сдаде короната и най-вероятно ще бъде забравена също толкова бързо, колкото и стана известна. Името на Норчето обаче беше изтипосано доста нелицеприятно от представяната за нейна приятелка Аниела Милушева. Последната разпространи чат, в който Недкова задава вълнуващия въпрос "Как се прави секс с китаец", защото била закъсала с парите и останала с 10 лева. Милушева поясни защо е пуснала чата за китаеца и допълни пикантерията и с предхождаща случка, в която Мис Плеймейт притеснила нейния приятел в тоалетната.

"Това да влезеш в тоалетната, докато приятелят ми пикае, за да те забележи и да ти обърне внимание, да почнеш да го питаш за мен, при положение че до преди малко сме били с теб двете, е по-смешно дори от това да спиш с китаец. Смятах, че си наивно момиче с разведени родители, което подкрепях, дори психолог ти намерих, за да решиш психичните си проблеми, а ти се оказа дъното!", нападна Аниела.

От своя страна Нора сподели, че не е светица, но не е и платена жрица. По думите на Недкова, чатът е изфабрикуван от доскорошната й приятелка Милушева.

"Живеем в 21-ви век! Все още ли вярвате на това! Жалко е че хора, "приятели", на които сте държали са способни да ви оклеветят! Оттук нататък мисля да си търся правата в съда", написа плеймейтката.

Впоследствие блондинката си направи тест на полиграф, за да докаже, че не е спала с китаец.

За нас остава да си вземем пуканки и да следим тази силиконова война. Но и не се надявайте да се стигне до съд. Ако всички закани в родния шоубизнес ставаха реалност, съдебната ни система ще блокира. Просто на известните с известността им трябва присъствие в булевардните колонки. Те за едното красно име живеят, независимо дали е зацапано. А целият скандал най-вероятно ще отвори на Недкова вратите на VIP Brother за един последен танц с националния ефир. Все пак загатна за просташкото си поведение в кулинарно шоу. И докато до печката то бе стряскащо, в Къщата ще е точно на мястото си.

Вече започнаха да се появяват "сигурните" участници във VIP Brother, което ще стартира след по-малко от месец. От няколко източника и ние научихме кои ще прекрачат вратата в Нови хан. В анонсираното от продуцентите Женско царство ще видим Рут Колева, солистките на Строителни войски от времето на соца - Ева от "Тоника" и Ваня Костова, за сигурна се смята и гореспоменаваната Нора Недкова. За цвят ще влезе и гримьорът Кулагин, за когото не е сигурно дали ще бъде в мъжкия или женския лагер. Надеждите за рейтинг са той отново да влезе в схватка с Недкова. Все още остава загадка дали ще има роля и каква Николета Лозанова. Зрителите най-вероятно ще видят и Сузанита, която нашумя със скандали, но все още не може да убеди, че има талант за певица. С нея обаче щели да влязат и родителите й - фолкпевецът Орхан Мурад и съпругата му Шенай. Голямата атракция тази година се очаква да бъде Черната вдовица Анита Мейзер, която излежа присъда за убийството на мъжа си. Но нейното участие не е в графа "гарантирано".

Категоричен отказ са дали Васил Найденов и Глория, която обяви, че от 6 години я канят за всеки сезон, но тя би участвала единствено в музикални риалитита.

Една бивша участничка в шоуто - дизайнерката Миглена Каканашева, пък бе нападната от бившата мис Силикон Габриела Попова. Мегз пусна пост в защита на истинските ценности и как трябва да се печелят вече конкурсите:

"Без голотии, времето на тези красавици свърши. Този билет за слава вече погуби достатъчно момичета. И най-важното - той вече не дава резултат. Сега е времето на кралиците на Инстаграм. Сами да постигат успех, не да проституират, да са на антидепресанти и да се гаврят с тях".

Попова не остана длъжна и вкара пикантерии от личния живот на шивачката.

"Точно Миглена Каканашева ли е тръгнала да чете морал относно конкурсите! Всички сме наясно за връзките на набедената за дизайнер Мегз с женени мъже и как обича да я водят на каишка! Нужно ли е да си отварям устата за възрастния италианец, който й е помогнал в началото и я извадил от тинята. Благодарение на него стартира бизнеса си, а не да се бие в гърди, че всичко е постигнала сама. Бива-бива нахалство, ама нейното вече минава границата на търпимото. Тъпо е да се правим на светци пред обществото, когато сме натрупали толкова грехове, че дори дяволите ги е срам от нас самите".

Продължаваме с друга силиконова бомба - Джулиана Гани. Продължавам да ровя в Google как и защо стана тя известна, но отговорът си остава загадка. Да, стана Мис Силикон преди 5 години, но защо тази високоинтелектуална блондинка, която си даваше за благотворителност износените "предни гърди" е интересна? Няколко месеца ни залива с никого неинтересуващата информация колко е щастлива със съпруга си Ташев. Пускаше голи снимки от солариуми, вани, за да докаже колко се обичат. И когато любовта е в социалните мрежи, бракът се разпада. Двамата се разделили, защото той бил мързелив и харчел парите й. И побърза да го замени с друг инструктор. И пак била готова за сватба. Докато организира следващото си тържество, тя влезе в студио. Ще се пробва като певица. А бре, Джулина, ти поне не следиш ли твоите злополучни колежки-силиконки? На музикалната сцена те са истинско бедствие. припомнете си Николета Лозанова, Катрин Вачева, Светлана Василева, Моника Валериева... Явно у нас трудно се осъзнава, че ако няколко хиляди души ти лайкната голата снимка, не означава, че ще си причинят увреждане на слуха...

Време е обаче да оставим драмите и да преминем към любовта.

Горещата клюка гласи, че певецът Павел сменил Михаела Филева с виетнамка. Девойката се казва Кристина Нгуен, а двамата си гукали на плаж в Лозенец. Двамата не спирали да се целуват, а вечерта изкарали в компанията на дуетната половинка на Павел - Венци Венц, който бил с бременната си приятелка Мелани. За Нгуен се знае, че е модел. Участвала е в клипове на песни, главна геориня е в последния на Искрата "Непознато място".

Светлана Василева пък вече го играе семейна жена и дава битови интервюта. Така гръмна голямата новина, че все още не си е купила прахосмукачка и така замира голямото й желание да чисти у дома. Но за сметка на това върти уникални пържоли на съпруга си Християн Гущеров, който по принцип готвел вкъщи. Но пък плеймейтката си харесала парна машина, която била много хубава за деца, тъй като не използва препарати. С което намекна, че слуховете, че е бременна може да се окажат верни.

Завършваме ударно с "най-оргазмичната" жена. Дами и господа, Наталия Кобилкина! Сексоложката реши да хвали мъжа си и реши да ни запознае, че гърците били номер едно в леглото и можели да разпалят всяка жена.

"С невинни жестове, като шляпане по дупето, спонтанни целувки, да ти каже колко си красива, когато се събуждаш те карат да се чувстваш като най-красивата, най-желаната и най-сексуалната жена в света", цвили от радост Кобилкина.

Наталия вмъква публиката под чаршафите си и с признанието, че е почитателка на тантра секса, който гарантирал по 20-30 оргазма всеки път.

"Тантра сексът помага на жената бързо да свършва, да владее сексуалната си енергия, да прави вълни, да трепери цялата и да получава оргазъм след оргазъм - по 20-30 на вечер".

За нас остава надеждата, че до следващия Съботен бис ще изживеем поне седем оргазма. За жените е по-лесно, винаги могат да отскочат до Гърция...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
4
 
! Отговори
anon преди 5 години
.. тази първата снимка трябва да е някакъв вид подигравка- нали?
18
2
 
4
 
! Отговори
УЛ преди 5 години
Баш, Аниела да говори за платена любов е леко цинично :)
17
3
 
17
 
! Отговори
zzz преди 5 години
Дължината на тази "интересна" статия е умопомрачителна.
16
2
 
7
 
! Отговори
хх преди 5 години
еми те като са били надрусани , какво спане ??? грешно зададен въпрос
15
3
 
28
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
"Недкова пък се подложи на полиграф, за да докаже, че не е спала с китаец" - бил кореец...
14
4
 
28
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Безценна информация за маса никога нечувани личности получих. Особено в първата част от дописката. Фаворит ми е Аниела!?
13
3
 
31
 
! Отговори
65 преди 5 години
Струва ми се,че този брадър ще е най-точен и ще заслужи аплодисменти яки.Всички *** на едно място.Супер.Да се изтрепят дано.
12
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Саше,на висота си, както винаги!Ахахахахаха...спуках се от смях!!
11
4
 
20
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Вип систър е най-*** "реалити" което съществува... Нямам идея кой въобще си губи времето да го гледа....
10
1
 
36
 
! Отговори
Неа преди 5 години
Полиграф че не е спала с китаец , а не че не е спала за пари .... Боже :D
9
3
 
8
 
! Отговори
армениския поп преди 5 години
кой трие коментарите?
8
9
 
18
 
! Отговори
гп преди 5 години
Рутчето само да не се окаже бременна пак в поредното реалити и да трябва да прави още един аборт (кой знае дали е само един досега). Детеубийците като нея нямат работа никъде, където е ВИП и не заслужават поле за изява. Това е едно изчадие, което е убило собственото си дете докато се развива в утробата. Дано тя и такива като нея си понесат последствията някой ден. Убийци! (а за тези, които не си спомнят - в едно реалити тя тръгна с някакъв докато си имаше приятел, от който се оказа бременна)
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аниела и Нора са си караконджули и двете, няма за какво да се карат
6
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бре, журналистите, пак ли ни заливате с пумия?!
5
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И след месец са сдобрени отново и делят надниците от нощния си труд. Поне да си бяха оскубали косите да видим и ние нещо ново, иначе едно и също. Патки.
4
2
 
2
 
! Отговори
до Авторa преди 5 години
Абе ''wichser'' пак ли снимки от интернет , ти само това можеш
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джугании дай 5 пари да си купя буркании!!!
2
4
 
51
 
! Отговори
Димитър преди 5 години
Концентрацията на *** в обществения живот напоследък е твърде висока.
1
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
О майко мила! После нещата в Бг се оправяли...нивга брат.

Спонсорирани публикации