За таланта на Мариус няма граници – разказ за вдъхновението

Той спечели сърцата на хиляди с дарбата си, макар роден без ръце
14 авг 2018 10:15, Елка Василева
2

3243 гледания   |  Още видео

История за вдъхновението, мечтите и силата да се справиш с всяка трудност на пътя и да успееш - Мариус Кедзиерски е художник от Полша. Той спечели сърцата на хиляди с умението си да рисува великолепни портрети, въпреки че е роден без ръце, разказва Bulgaria ON AIR.

Въпреки своето увреждане той е любопитно дете, преливащо от мечти и въображение.

Открива таланта си за рисуване, когато е едва на три, и напълно се отдава на изкуството. Животът му обаче не е лесен.

Когато е на 12, той претърпява тежка операция и в продължение на няколко години се разделя с молива. Започва отново през 2008 година и оттогава не е спирал, а и няма намерение да го прави.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Познавам двама мъже, родени с една ръка само до лакътя. С единия бяхме състуденти, ходеше и на бригада, ожени се за колежка. Другият участваше в театрална трупа. Всички винаги са ги приемали наравно.
Разбира се, с две ръце само до лакътя е качествено по-трудно и заслужава адмирации. Но си мисля, че са възможни и протези.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тъжно, но силно мотивиращо и пример как човек може да се справя с трудностите и да постига мечтите си, дори при непреодолимо изглеждащи препятствия. Поклон пред волята на този човек. Здрав и щастлив да е му пожелавам от сърце!

Спонсорирани публикации