Diona атакува музикалната сцена с "King Kong"

Изпълнителката - добро момиче, хората я смятали - вулгарна
30 авг 2018 12:23, Анисия Иванова
8

Diona атакува музикалната сцена с новото си парче "King Kong". Това е поредният проект на изпълнителката за 2018 година. "King Kong" се превърна в голям хит в интернет веднага след появата си, а Diona разказа пред Bulgaria ON AIR, че е продуктивна, за да може да се бори с конкуренцията.

"Въпреки че движа нещата си сама, винаги съм искала да се доближават до това, което е трендингът в страната", разкри изпълнителката.

Тя разказа още, че именно това е и причината да направи толкова различна песен като "King Kong", която е далеч по-различна от характерното за нея твърдо хип хоп звучене.

"Това, което аз целя е първо хората да бъдат приятно изненадани от това как изглеждам. Повечето хора си мислят, че съм откачена вулгарна рапърка, а аз съм скромно и добро момиче", каза Diona в студиото на "България сутрин".

Певицата допълни също, че работи и движи всичко в кариерата си сама. Като се започне от текстове на песни, идеи за клипове, събиране на пари за реализацията им и уреждане на участия.

Младата изпълнителка беше категорична, че едва ли колежките ѝ биха успели да се справят в същата ситуация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: музикаBulgaria ON AIRDionaKing Kong
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мазньоч някакъв чалгаджийски, и някаква офца без грам артистизъм.
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди време по радиостанциите не пускаха българска музика. В момента е точно обратното, но поради последните трендове в писането на текстове направо е противно да слушам тази музика. Моментално превключвам станцията. В последно време българската поп музика е отвратителна!
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я си каЖи кой ти е чичкото и стига дрънка глупости ка си била сама правила всичко ? С такава некадърност едва ли можеш да пробиеш ако няма кой да те бута. отдавна в България не се пее, а се врещи и блее и се показват технически данни на "певиците" като на животинския пазар.
4
0
 
9
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Много ниски критерии имат тия млади чапкъни...много....всичко е поза ...будят смях а дори не го разбират...малки кухи кратунки в бостана на ВЕЛИКАТА ТИКВА.....
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали ще е Дона, Мона, Гери, Мери, Тита, Мита - все едно и също - електронно модулирани грозно звучащи гласове, един и същ така наречен ритъм. Абсолютно нищо.
2
0
 
9
 
! Отговори
we преди 5 години
Прилича на чалга песен,а гласа е обработен като на колежката и сузанита.
1
0
 
9
 
! Отговори
Сашовден преди 5 години
Днес се честват трима светци Александровци. Много адаши днес си празнуват именния ден, някои на 23 ноември. Пишете, че е Сашовден днес, що пишете глупоси.

Спонсорирани публикации