Бис и вълнения в социалките: Отец Иван, блажно и две хубави... гърди

Кръчмарски снимки предизвикаха десетки коментари
Обновена: 8 сеп 2018 11:22 | 8 сеп 2018 11:15, Александър Попов
193

Снимка: Facebook

"Блажиш ли, блажиш ли, дедо попе?", "Цялата ни църква е на тоз хал", "Видимо си пада само по духовни неща". Това са само част от коментарите към две кръчмарски снимки, които повече от денонощие са истински хит в социалните мрежи.

На тях е известния като благодетел отец Иван от Нови Хан, младо момиче с деколте далеч от духовното, а пред двамата масата е затрупана с различни ястия.

Първоначално самият отец Иван коментирал пред "Монитор", че това всъщност е внучката му, с която бил на почивка в Гърция преди около две седмици. Разказа, че са били на вечеря с нея и дъщеря си в ресторант, на брега на морето.

По-късно обаче в изданието се обадила Ина Николова, която пояснила, че е от приюта на отец Иван в село Якимово и фотосите са от рождения й ден през декември. Качила снимките във Facebook, като не предполагала, че ще му навреди.

"Искрено съжалявам. Откакто баща ми почина, отец Иван се грижи за мен и майка ми, той ни е като закрилник. Не мога да повярвам какво недоразумение се е получило. Срамувам се, но съм и тъжна и обидена, не съм очаквала, че ще има хора, които ще изтълкуват това погрешно", коментира момичето.

Тя поясни, че по време на празника е имало е други хора. След тържеството обаче пуснала снимките в социалната мрежа без знанието на отец Иван, като написала: "Все така да ни помагаш".

В същото време отец Иван насочил разговора в посока нуждата от дарения и как изкарал тежко боледуване.

Той уточни, че в момента в приютите в Якимово и в нови Хан има 72 ученика и затова да му необходими средства за облекло и учебни пособия. Дарители са му помогнали да плати едната сметка за ток.

За потребителите пък остава да разширят фолклора на база на кадрите.


193
Още по темата: отец Иван
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
17
 
! Отговори
Питър преди 6 месеца
Да не се изкарвам по-католик от папата, но през декември са Рождествените пости.
А отец Иван замезва яко, май
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Има вероятност внучката му на попето и нейни приятели да са му скроили план с снимките за да могат после да го изнудват за пари! Ццццц
С такива огромни красиви цицки пред дедо си!
7
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На кой са необходими такива статии и под чие диктандо се пишат!? Кои са атеистите в България всички знаем от едно време! А с чуждо вероизповедание пак са много! Не вярвайте на мръсотии!
6
3
 
30
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 6 месеца
А бе той нищо лошо не е направил, ама не е работа на свещеник да се щрака дъвчещ на маса и с разголени жени бе, то благоприличието е на първо място при Отците и трябва строго да се спазва. Хич ли не му дойде на ум на дядо Поп, че тия дето го снимат, ще му подлеят водата и тая мома дето му се умилква, после за смях ще го направи...Ама имала глава да пати бе, то повече тоз човек хаир няма да види, ама и момата покрай него, защото го прелъстява и то с недобри намерения-та и за нея хаир няма да има
5
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тия черги на снимката не са никаква Гърция. Баш си е Нови хан.
4
3
 
24
 
! Отговори
Киро Скалата преди 6 месеца
Пичага..
3
1
 
32
 
! Отговори
конвенционално преди 6 месеца
Ако в гей компания в статията щяха да пищят, че му се нарушават правата
2
11
 
15
 
! Отговори
Шопо преди 6 месеца
Блажиш ли, блажиш,дедо попе?
1
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На почивка в Гърция???

Спонсорирани публикации