Пиян поляк "възкръсна" в моргата и продължи да пие

Спасил го случайно охранител, който чул странните звуци
18 сеп 2018 10:45, Елка Василева
19
Пиян поляк "възкръсна" в моргата и продължи да пие
Снимка: архив, Reuters

Пиян мъж от полския град Шемяновице Шльонске бил изпратен в моргата, където обаче дошъл на себе си и продължил да пие. Това съобщава сайтът "Новости из Польши", цитиран от Лента.ру.

Човекът се връщал от купон и изгубил съзнание на улицата. Минувач извикал бърза помощ. Дошлият лекар го сметнал за мъртъв и изпратил тялото в моргата.

Грешката била разкрита от охранителя в моргата. Вниманието му било привлечено от странни звуци, идващи от хладилната камера. Той отворил хладилната камера и видял, че покойникът е "възкръснал", трепери от студ и моли за одеяло.

Въпреки препоръките на лекарите мъжът решил да не остава в болницата. Той се облякъл, извикал си такси и казал да го откарат вкъщи. По пътя обаче премислил и се върнал на купона. По думите му си струва да се пийне за връщането от мъртвите.

Срещу лекаря, който погрешка е констатирал спиране на сърцето, е започнало разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: моргаПолшапиян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
18
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Абе, Днес-а, пуснете малко повече буквички, че човек не може да си изкаже мисълта с толкова малко. Тук да не е Twitter? Та да си продължа разказа. Та този поляк съм го виждал и прясно напикан, с мокри панталони, ама това не му пречеше да е нон-стоп пиян, както и другите от групата му. Аз там и с руснаци и с украинци съм пил, ама такова чудо на чудесата като поляците не бях виждал :))) Руснаците лепят една водна чаша водка и заспиват на масата, ама не се *** и напикават
16
6
 
25
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Поляците са много сериозни играчи в това поле. Като живеех в Мадрид в едно паркче кибичеха група поляци денонощно на две пейки. Не съм ги видял никога да ядат, ама бяха перманентно пияни по всяко време на деня и нощта. Откъде взимаха пари беше голяма мистерия. Вярно, че пиеха вино от 25 цента, ама пак. Имаше един образ, дето не можеш го доближи на по-малко от 10 метра. Не се беше къпал сигурно година. Панталонът му беше отпред с петна от пикня, а отзад му беше кафяв.
15
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лех Валенса?
14
0
 
16
 
! Отговори
Сашо преди 5 години
Тая "Новина" е от поне 6-7 години и е пускана в 24657642 сайта. Днес.бг сега ли чак се сетихте и вие да ни "уведомите"
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен13Е ти бе.Ти си руснака. Сам се обади.
12
11
 
10
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Тая новина я пускат през 7-8 години, аз вече за трети път през живота си я чета. Другата е, че пиян поляк си отрязал главата с моторна резачка. И то за да не остане по-назад от събутилника си, който преди това за майтап си отрязал крака със същата резачка... Такава им е умствената настройка на руснаците и такива новини измислят.
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къв тоя пиян Господ?
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредното доказателство , че пияния Господ го пази!
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ментой охранителят е "трениран"като свършат местата в изртезвителя ги карат в моргата направо, един студен сеанс и си бега
8
0
 
23
 
! Отговори
Беселина преди 5 години
Човека за малко да умре от ишиас, вие се смеете тука!... :-)
7
5
 
8
 
! Отговори
един преди 5 години
А имате ли препратка към полска медия? Че нещо не вярвам на руските медии..
6
1
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Това не е истина поляците не пият аз пиян поляк още не съм виждал те пият ябълков сок и "хербатка"това е безалкохлно питие.
5
1
 
24
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Браво на полския професионален пианист със сериозни успехи в алкохолната подготовка. Заслужава да бъде удостоен с високото звание "Горький пропойца". В Полша има голям брой класни професионалисти майстори на чашката със сериозни постижения на професионално ниво като дисидентът и бивш президент Валенса, удостоен с високото звание "Горький пропойца" и уволнен от корабостроителницата, тъй като не успял да изтрезнее и не се явил на работа.
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Късмет е чзкарал, че не са го намерели заранта замръзнал в хладилника. А доктора, аз бих го спукал от съдене!
3
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, на това му се вика да се напиеш до смърт! Ужас!
2
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обадил се е след като се е насрал защото е станало мигновено.Ситуацията пак е отиваме на купон.Въпросния е бил така спиртосан, че и след милиард години ще възкръсне, а хората от бъдещето ще го вземат за възкръснала египетска мумия.
1
3
 
43
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Охранителя кога се е обадил - преди или след като се е насрал?

Спонсорирани публикации