Съботен бис: Ричи диша прахта на Божигол сред котетата

Най-интересното от родния шоубизнес през седмицата
39

Златка и Благо Георгиев предизвикаха интереса като двойка. Снимка: Instagram

Започваме обзора на седмицата с момъка, който копнее да бъде известен. Мистър София от Мадан - Ричард Величков. Явно си е мислел, че участието му във VIP Brother е го постави на пистата на милионерите, но засега привлича повече иронични усмивки, отколкото вяра в думите му, че скоро ще бъде в клуба на богатите.

Започнаха сравненията между Валери Божинов и Ричи, но фитнес инструкторът направи неприятна засечка, с която само диша прахта на Повелителя на малките котета.

По сценарий маданският левент попадна в леглото с Розмари, получи достъп до гърбината на моделката, но последва фиаско. Така сексът в къщата остана мираж, а имиджът на мачо на Ричард се срина до нивото на интелигентност на Нора Недкова. Заради провала си в леглото, Мистър София се озлоби срещу моделката.

"Не харесвам жени като Роузи, но тук е различно. Например не харесвам вафли, но тук се налага да ям", заяви Ричи в изповедалнята. В мрежата са категорични, че няма как да си пада по вафли, а по-скоро подозренията са, че предпочита близалки.

Най-хубавото е, че Величков се някога ще излезе от къщата и ще осъзнае, че има комплекси. Но не като милионер, а просто човешки.

В един от най-безсмислените сезони на шоуто има възможност за сюжет с още по-нелепа двойка - Мира Добрева и Наско. Певецът видимо си пада по каки и няма нищо против да замени Мария Илиева с водещата на БНТ. Самата Мира видимо проявява афинитет към "агнешкото", а и открито заяви, че е хващала в "крачка" своя съпруг. Едва ли обаче ще се реши да му го върне пред камерите.

Но да ги оставим риалити героите и да преминем към една звезда с поизвехтяла слава. Зорница Линдарева проплака, че лятото й минало само по партита, но била сама. Не била и гадже с рапъра Dee, както се спекулирало. Жалко, и двамата можеха да си вдигнат малко медийните акции, които са замръзнали на кота нула.

Алисия също май го раздава сингъл. Нейният колега Коцето намекна, че вече не е с Жоро Бирмата, ама засега - тишина. То и Бирмата няма как да сподели нещо, тъй като е издирван от полицията. Отношенията на двамата били на принципа "бий ме, обичам те", след като стана ясно, че Георги Станоев понатупал малко певицата в дискотека в Благоевград. Всъщност и двамата не са коментирали този слух, а Алисия обясни в интервю, че е паднала по стълбите. Битовото й оправдание обаче не хвана вяра.

Една от големите въпросителни сред ниските нива на шоубизнеса е дали Златка Райкова е бременна от Благо Георгиев. Двамата изненадващо откриха любовта, а слуховете в медиите са доста противоречиви - обичат се, не се обичат, заедно са, разделени са, а за капак - предрекоха и две черти за Русата Златка. Времето ще покаже дали една плеймейтка може да бъде партия на най-нашарения с православни татуровки българин.

Трябва да аплодираме пълния катарзис, който е преживяла Мария. Фолкпевицата сменя любовници през последните месеци в опит да подобри финансовото си положение. Но тя вече нямала нужда от маркови дрехи и аксесоари - влагала всичко в образованието на дъщеря си. "Марая има всичко онова, което аз в първата половина на живота си не съм имала", смята миньончето.

След като Антония Петрова се омъжи, тя определено се кротна и се радва на семейното си щастие. Намали драстично и провокативните снимки в социалните мрежи. Но пък на преден план излезе майка й, която видимо има самочувствие за трима. Майката на миската вече е в "златната възраст", но пък с охота демонстрира силиконовите си форми, украсени и с татус. Можете да оцените състоянието на гръдната й обиколка в галерията ни.

Често поставяме под съмнение качествата и визията на силиконките, но ето, че започваме да изнасяме Мис Силикон и зад граница. Засега в Румъния, скоро и в други държави.

Неделина Цанева, която едва ли е позната извън роднинския си кръг, подписала договор с един от най-баровските клубове в Букурещ. Тя впечатлила шефовете на заведението заведението със собственото си шоу Silicone dolls. Да живей изкуственото... опс - изкуството!

Джино Бианкалана трудно преживява смъртта на баща си, но призна, че в трудната ситуация го спасява приятелката му. След неуспешни опити с фолкпевици и мацки, които са го смятали за богаташ, явно Джино се е кротнал с новата си любов - лекарка в клиника, където ходи на рехабилитация.

"Приятелката ми много ми помага. Бях се отчаял, но тя ме избута нагоре. Много различна е от жените, с които съм бил. Много начетено момиче от страхотно, здраво семейство. Запознах се с родителите й, не е вярно, че те не ме одобряват. Жълтите медии си измислят, но не мога да ги спра. Тя е на 24, аз съм почти на 35. Не сме сгодени, но имаме сериозни намерения", твърди Бианкалана.

И от позабравените герои минаваме към сферата на красотата. Мис България 2017 - Тамара, спечели титлата "Miss Planet", на конкурс, който се проведе в Грузия. Същата Тамара, чийто нос, а и корона, се превърна в национален проблем. Тогава организаторите обвиниха фотографите, че я снимали лошо, без да съзнават, че "каквото застане пред обектива - това излиза и на снимката". Но пък трябва да признаем, че въпреки неодобрението - Мис България прибави още една лента в колекцията си.

Завършваме с един неприятен случай, който обаче има и комичен елемент. Певицата Прея е подложена на атаки от расист в социалните мрежи, който според нея и други потребители е ром от Бургас. Уникален случай, който би затруднил и най-печения активист на Български Хелзински комитет чия страна да вземе... Искрено се надявам Прея да бъде оставена на мира и да прави това, което умее най-добре - да пее...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тоя Гошко не спира да изумява откакто се появи в тоя сайт. Как успя в едно изречение да каже, какво като Диона е римлянка и да каже думата "негърки" което е супер расистко.Хем няма против и не е расист, хем обижда по най-расистки начин. Приятелю, и ти май само говориш колко да не заспиш, иначе си пълна нуличка...
23
0
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
Почнах да чето, но .... повърнах
22
1
 
5
 
! Отговори
ЕВО преди 5 години
ДЪЛБОКИ РАЗМИСЛИ ПО НЕЩА ДЪЛБОКО НЕНУЖНИ,ГЛУПАВИ И ПРЕДИЗВЕСТЕНИ ОТ ЗАСТОЯ НА ДНЕШНОТО ЦАРУВАНЕ.ЦАРУВАНЕ КОЕТО НЯКОИ ОТЪЖДЕСТВЯВАТ С ДЕМОКРАЦИЯ.
21
2
 
20
 
! Отговори
Дo 30 поздрави от Ав преди 5 години
Австралийский! Гледам си писал преди 4 часа, та каква дъждовна австралийска сутрин бре, диър! По това време там е било следобед... Та що ми се чини, че си нейде от голЕмо неизвестно село и си мислиш местния гьол за океан, а за джунгла - къра с магаренцата и кравичките?
20
18
 
7
 
! Отговори
поздрави от Австрали преди 5 години
Дъждовна сутрин в Сидни. Решавам да видя какво става от другата страна на Планетата. Отварям и гледам заглавие което ми прави предизвикателство да схвана какво умотворение може да е. Отварям статията, гледам снимките оставам безсилен да чета текста. Скролвам на коментарите и виждам с какво се храни народа и се чудя що за среда за живее.Поглеждам пак дъждовното време навън разбирам колко прекрасно е наоколо, благодаря на Бог за красотата, нищо че днес няма да се гмуркам или обикалям из джунглите
19
1
 
28
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Защо не сложихте Ричард и Кулагин в едно легло?
18
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Ричард е олицетворение на поговорката: Голям го вади, ама мек . Голям резил, за младо и уж кораво момче.
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не успя Ричко да го вдигне но как епично го свали с такава висока скорост не е падал и гръмнат сирийски изтребител.От друга страна Божигол или както сега го майтапят в нета Божиавтогол голове да вкарва във врата на футболния стадион не може но между краката на Николета и плеймеитките може.Тоя човек си е сбъркал професията да беше станал издател на порно списание щеше да е милионер днес ехх.
16
14
 
8
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 20Не харесваше, а продължава да ми харесва. Не си ме чел внимателно. Казах, че в къщата харесвам 2 жени - Диона и Роузи, като Диона я намирам за най-красива. И какво като е римлянка, има ли това някакво значение, след като е красива? По същата логика дай да не харесвам красиви азиатки, нeгърkи или всякакви смесени комбинации. И плюс това Диона е джуревка (майка от Рим и баща българин), не е римлянка на 100%, но пак казвам: и 100% да си беше, не променя факта, че е хубава
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ричко не успя да го вдигне:)))
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо няма нищо за Тоца Крокодила?
13
2
 
22
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 17Прав си, според мен е и слабоумен и с говорни дефекти, изискващи намесата на логопед. Поне да си беше взел две опаковки "Виагра" като е влезнал и иска да доказва, че е мъж. А да не ти стане на манекенка и то красива, представи си що за импотентен анаболист става дума. И за какво тренира? Явно мъже да го харесват. А Роузи как изобщо му върза на този *** да я опипва, акъла не ми го побира. А има и гадже отвън. Ами ако беше попаднала на истински мъж, щеше да има секиш, ама як :))))))))))
12
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този Ричард от 23 километра му личи, че е г.е.й и не знам с каква цел тръгна да се ...ца с Роузито...явно, за да се изкара мъжкар...А когато се опитваш да се изкараш нещо, явно не си това нещо.Той е просто крещящо потвърждение на истинста, че мускулите не правят мъжа мъж.
11
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
VIP Brother,....какви випове са са тези пошли и измислени герои!!Какво сте се заподигравали с нормалните хора ? То трябва да си с напълно иваден мозък,че да не виждаш че това е ,,утайката'' на обществото!
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** връз ***.а, мила моя майнольо!
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези млади участнички,толкова ли си нямат ,,женско'' достоинство,та да допускат медиите да ги наричат ,,малки котета''.Какво себеуважение имат тези млади жени ? Коя жена би имала някаква стойност като жена,ако е била наричана в цялото общество,,малко коте''.То бива простотия,ама такава до сега не е била.......,,Малки Котета''.
8
4
 
21
 
! Отговори
??? преди 5 години
Тая Мира е много откачена и грозна. Все едно е на 80 години с тия торби под очите и силиконовата джука. Ваня на 60 изглежда по-добре от нея. Как я издържа Торнев не знам.
7
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обаче видяхте ли Ванко как се спъхна за 2 седмици. Сигурно затова побърза да излезе, за да не видим как ще му се изпарят мускулите като спре да зоби. Тоя Ричо е толкова *** и нахъсан, че няма начин да не взема анаболи
6
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте занимавали хората кой къде си ги слага ....на никой не му пука за тези измислени ,,випове'' ако едното е жигало другото е проститука е това ли е VIP в наши дни.
5
6
 
7
 
! Отговори
Ген и тренировка преди 5 години
Друго което ми каза юнака" е че вдигането на дори 100 кл. всеки ден за 20 години износва прешляните на гръбначния стълп,колената и тазобедрените стави както и кръста..Рони Колман легендарен културист се разпадна след 45 годишна възраст 11 операции сега е на 53 години,тазобедрени стави 2те,колената,гръбняка,лактите,раменете та даже 2018 само вадили червата да му слагат винтове в гръбняка през стомаха понеже е *** на много места по гърба с старите винтове са повредени и пак тренира маняка...

Спонсорирани публикации