Кулагин открадна шоуто, но истинският проблем е мачото Ричард

Той е събирателен образ на глупостта, която се шири от години
16 окт 2018 13:15, Александър Попов
140
Кулагин открадна шоуто, но истинският проблем е мачото Ричард
Голият мачо. Кадър: Нова тв

Валентин Кулагин напусна VIP Brother. Изгонен позорно като човек, който посяга на жени. Стратегията му да гради слава върху слабостите и проблемите на другите му осигури подкрепа в началото, но прекали.

Уменията му на гримьор отдавна са подложени на съмнение, в неговата гилдия го недолюбват също толкова, колкото и в къщата. Всъщност за неговия професионализъм се знае малко, редица звезди не бяха чували за него, а Жени Калканджиева директно заяви, че не го познава, а е в модния бизнес над 20 години и е работила с всички топ гримьори у нас. Кулагин ще усети обществения гняв или неглижиране, може дори да си вземе бележка.

Той открадна шоуто на всички останали, а вътре има образи, които заслужават внимание. Такъв е Мистър София, момчето с мечти от Мадан - Ричард Величков. Той е представител на една група, която определено е опасна за обществото. Група, която се води от самозвани гурута, група, която е податлива на ширещата се позитивна психология.

Какво ни показа Ричард? По думите му бил малко глупав, но пък много обичал да чете. Чете книги за личностно развитие. Няма да се учудя, ако ходи и на десетките семинари, които се водят от лайф коучове, които ни учат как да живеем. Ричи мечтае да стане известен, да го разпознават по улиците, а после да стане най-популярния инструктор в страната и съответно милионер. В мечтите няма нищо лошо, но Мистър София мечтае за лесен успех, за бързи пари и мисли, че това ще се получи с нагаждане към всяка ситуация. Хлъзгава работа.

Още по темата

В шоуто Величков разкри, че може да си променя мнението си за секунди, стига то да е в негова изгода. Няма да защити тези, които са го защитавали. Това, че не познава Ваня Костова не е проблем. Не е длъжен да слуша песните й. Макар че ако има грам обща култура, би трябвало да я знае. Но явно ежедневието му е изпълнено предимно с гири, дъмбели и изгорени калории. Проблемът е в арогантното му отношение към по-възрастен човек - ценност, която не познава. Готов е да гази Ваня в името на целта - да грее дивана още някой и друг ден.

Всички излизащи му дават щит с един и същ аргумент - много искал да спечели. Единственото му качество. Желанието за победа на всяка цена.

Отношението му към жените остава без коментар, с две думи - щом осигурява доходите е нормално половинката му да седи зад печката. Неговата овехтяла нагласа може да се дължи на възпитание в семейството, на влиянието на средата, в която е израснал. Няма никакво значение, светът отдавна е отворен и такива тесногръдковци могат да бъдат само аутсайдери.

Да, Ричард има мускули. Те могат да му помогнат за някакво начало пред нежния пол, но нали в една двойка трябва да се общува? А когато най-ценния извод от неговите книжки е в разговор да използваш името на събеседника си - звучи малко страшно. Представяте ли си как водите диалог и срещу вас се цитират мъдри мисли, които показват, че той чете. И толкова е чел, че развива личността си по всички писани правила! И ще ви залее с мисли на Паулу Коелю. Но не на бразилския писател, незаслужено станал настолен автор на родните Instagram модели, а на този от Facebook. А може би е продукт на Кобилкина?

За Ричи е най-важно какво мислят хората. Нямам идея дали го пише в книгите, които чете. И фалшиво преиграва, за да създава добро впечатление. А отстрани изглежда смешно. Но той не го знае, защото животът му се гради на крилати мисли и фрази. Той иска да е богат и известен! И си мисли, че всеки допълнителен ден в шоуто му носи популярност, която ще монетизира като затвори вратата на къщата в Нови хан.

Гледал е възхода на плеймейтки и нищоправци, които телевизията ги е направила известни. Но трябва да има и акъл, за да капитализираш тази известност. А практиката досега показва, че малцина са успели. Едва ли ще успее и той. Защото той иска да се гали егото му като го спираш на улицата за автограф. Мисли си, че всички звезди ще се наредят на опашка при него за режим за тренировки и отслабване. Величков трябва да знае, че известността има и друга страна. За минути може да отреже всичките ти мечти и да те върне в началната точка, в Мадан.

Когато в името на успеха газиш всичко пред себе си, приятелствата нищо не означават, не държиш на думата си, държиш се угоднически, унижаваш жени, нямаш уважение към по-възрастните - падането е сигурно. И това не го пише в позитивната психология, която според истинските психолози често води до депресия.

Когато не си честен по пътя към върха, накрая оставаш сам. И постигнатият успех няма как да замени всички "трупове" оставени по този път. Ще изкарва много пари, но няма кой да му седи зад печката. Освен някоя девойка, която е зарязала селското стопанство, за да се влее в родния шоубизнес. И ще обсъждат какъв е етикета за разговор в семейна среда според лайфкоуч Х.  

А най-страшното е, че такива като Ричард са опасни за обществото. Или може би безполезни. Във всички случаи губим всички...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
8
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
за съжаление, има много като този, жалка картинка, добра статия, но чак пък "истиския проблем" .... моля ти се
18
87
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой пък на тебе АВТОРЕ ти дава право да казваш че който имал елементарна култура трябвало да познава дъртата МЕЦАНА . По какво ти считаш че някой трябва да е познава? Ти някакъв д.е.бил ли си или какво? Може да не е мой стил може да не ме кефи. Кой си ти че да съдиш и да ни натрапвал мнението си и да блокирват всеки с различно мнение.Б.о.*** долен. Ричард е прав с мнението си за жените. А заради такива като тебе жените в бг са пълни ***.И
17
2
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ричи е на повикване по всяко време на денонощието за оргии със собственика на фитнес Пулс и други мъже. Доста е цинично да ни го изтипосат по телевизията и да го раздава мачо...ше стане милионер *** как ще си седне на гъзо после не се знае...
16
3
 
35
 
! Отговори
Ха Ха преди 5 години
Рушкият *** открадна шоуто от родните джендъриАлелулуя;)
15
3
 
53
 
! Отговори
СофиянецЪ преди 5 години
След акетата: "Приемате ли сeляните в София?"11% отговарят: "Да се махат! Опропастиха столицата ни!"4% - "Има и свестни хора м/у тях"85% - отговориха: "На кого ви пречим БЕ!"а по темата: Абе, какво е туй предаване за което някой горе се напъва да пише?Някой гледал ли е и една минута та да споледи нещо?
14
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бояджията на износени и овехтели женски "фасади" си тръгна, сега да видим на Маданската куухоглава подобърсалка до кога ще и бъде разрешено от овцата да обитава "ямата на помията" Брадър ?
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Da
12
1
 
67
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Истинският проблем, наистина е шоуто! При нормални обстоятелства тези хора почти нямат шанс да се засекат, камо ли да влязат в полезрението на останалите от обществото! Именно шоуто събира такива хора, които никога не бива да бъдат събирани, именно шоуто търси възможно най-големите провокации, скандали, и да си го кажем: простотии, в името на високия рейтинг и гарантираната гледаемост!
11
6
 
52
 
! Отговори
Платена статия преди 5 години
Това 100% е платена статия от Кулагин,за да се премести центъра на внимание от него.Вие два месеца не го ли видяхте Ричард ,та сега се сетихте да пишете за него.Джендъра да хваща самолета и да не се връща в България,а Ричард си е посредствено момче,така става като всеки втори *** гледа София Ден и Нощ и си вика ще ставам милионер и фитнес инструктор у София
10
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тичи дали е завършил ВИФ? Учудвам се как някой може да довери тялото си на знанията на някакви си човечета. Не е нищо по-различно от екстрасенските на канал 2001. Но за българия това същество е мноооогоооо ...
9
1
 
35
 
! Отговори
Лойко Б. преди 5 години
Кулагин гради слава върху слабости,а тоя *** гради слава върху СЛИВА . Тая,с акцента,па си намери супев любовник...
8
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уважавам добре написаните статии на този автор, но е ужасно тъжно, че в тях прдимно става въпрос за деградацията на човешките ценности. Това, че медиите пропагандират такъв тип деградация е направо страшно - опростачаването на електората явно е стратегия на високо ниво и не ми се мисли какво ни очаква в бъдеще. Може и да ми се къса сърцето, но ще изкарам детето си от тази държава, а и за мен не е късно...
7
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали знаете кой избира някой за мистър...
6
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познаваме лично Ричи. Както и да го мисля, той си е посредствен треньор. Има светила над него! Единствен шанс да вземе някой лев е да сваля и зарибява пълнички господа с нетрадиционна сексуална нагласа.
5
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам останалото стадо в къщата, Норчето май се оказа най-умната и с най-много характер.
4
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кулагин - президент!
3
5
 
39
 
! Отговори
Петко Паркинга преди 5 години
Аз пък си епилирам краката два пъти дневно.
2
5
 
57
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Истинския проблем е шоуто.
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Местя.

Спонсорирани публикации