Съботен бис: Най-известните гърди у нас и НиЛо отзад пред "Невски"

Обзор на горещите клюки от седмицата
27 окт 2018 16:56, Александър Попов
55

Шоколадова еротика с най-известните гърди в България. Снимка: PR

В разгара на "циганското лято" и приближаването на студените дни ще започнем седмичния обзор с ударна доза красота. Ей така, да се сгреем още.

Колоната ще поведе Кристин Каменова, за която нейната PR-ка твърди, че притежавала най-известните гърди. И взривила със снимка по... шоколад. Тя била и носителка на титлата "Най-еротичен модел", а комбинацията с шоколад привлече вниманието. И като видиш снимката възкликваш: "Майната му на еротиката, защо е прахосала шоколада?". Това неземно Барби, с още по-неземна и безсмислена титла, се омазала като филия, защото "мъжът й казал, че обича шоколад". И съответно целият сюжет "лети" към медиите със заключението, че всички се питали кой ще "оближи шоколада, изцапал извънгабаритния бюст на Кристин" (правописът е запазен - б.а.). Време е дружно да кажем за подобни напъни - не ни интересува кой ще "оближи" бюста на Кристин. Нито ще разследваме дали е най-известният. Поне еротика да имаше...

Но да продължим на тема естетика. Катрин Вачева се окичи с приз за "Най-добър Модел 2018" от наградите "Знаменитост на България". Ще пропусна всички 93 епитета за нейната хубост - всеки има право на вкус. Но веднага ми изникна въпроса - какво е направила, за да попадне в категорията на знаменитостите. Естествено, веднага се отнесох към Чичо Гугъл и въведох името й. Какво се появи? "Катрин Вачева заснела трупа на Жоро Илиев?", "Годеник заряза Катрин Вачева, била нетърпима", "Катрин Вачева окраде леля си, разобличиха я в Съдебен спор", "Катрин Вачева травестит ли е?", "Катрин Вачева разтърси мрежата с този пост за...". А ето и какво пишат близките до певицата медии: "Изминалата година бе много успешна за манекенката, тя получи 1-во място и златна статуетка на 10-годишният рожден ден на бранда "Мис Силикон Десетилетие", снима корица за известното модно списание "NuDe", участва във всички лятни дефилета на родните ни дизайнери, а през май месец замина за почти месец в Южна Америка, където се яви на световен конкурс и пребори кандидатки от цял свят. И си посипах главата с пепел - как да не е знаменитост? Че тя има по-наситена кариера от Кая Гербер, бре?

Продължаваме на еротична вълна с виетнамката Кристин Нгуен, която е спрягана за гадже на певеца Павел. Брюнетката реши да ни запознае с мерките и теглилките си и се пусна от спалнята си по бельо. Можете да я оцените и вие в галерията ни.

Няма как да не обърнем внимание и на носителки на титли за красота, които вече попадат в рубриката "Порция ретро свежест". Мис България Антония Петрова е на седмото небе след новината, че със съпруга й чакат първия си наследник. Естествено, Петрова поседна на диванчето на предаване, което е любимо на хората в "златна възраст", за да разкрие подробности. Тъкмо от ефира разбрахме, че забременяла "буквално за две седмици" и нямала представа, че "такова нещо може да се случи толкова бързо". И аз буквално се завърнах в 7 клас, в часовете по биология. Но така и не се сетих дали сперматозоидите "пътуват" две седмици до яйцеклетката. Как се случва толкова бързо само Антония може да обясни...

От толкова много красота следва плавния преход и към нещо красиво и при силния пол. Дами и господа, Ричи Фитнеса. Неговите съквартиранти са толкова злобни, че го увековечиха с песента "Супер жалък". Не е жалък, вече ми става жално за маданския Мистър София. Момчето си има цел да стане милионер, да раздава автографи на улицата, да бъде най-известният инструктор. И си чете книжлета за личностно развитие. А вие си мислехте, че е само мускули? Да, смята, че Христо Ботев е автор на "Малкият принц". Но само се замислете - къде в неговия свят се преплита Антоан дьо Сент-Екзюпери? Той живее в 21 век, какво да го занимава книга от 40-те на миналия век. Питайте го за Кобилкина - ще ви говори сигурно с часове за нея.

За негово съжаление едва ли ще му се отвори и парашута с Розмари, която след излизането си от къщата заяви, че годеникът й въобще не се сърди за панаира помежду им. Прав е човека да не се притеснява, то и Ричи си го призна, че не е могъл да "вдигне самолета". Така "вафлата Рози" ще си остане под германски контрол, а за девойките, които искат да напуснат селското стопанство, за да се влеят в шоубизнеса - Ричард е свободен!

Още една връзка с международно участие е застрашена. Според клюката бракът на Мика Стоичкова и Айкут се клател. Даже било още по-сериозно - щерката на легендарния ни футболист Христо Стоичков била изгонила съпруга си от дома им в Маями. За съжаление Мика не е активна и в социалните мрежи и не е коментирала слуховете.

Минаваме към новата Мис Плеймейт Жанета Осипова. При девойката нещо не се получава растеж на популярността, засега е доста скучновата. И медиите в опит все пак да й вдигнат акциите се върнаха към миналото. И направиха сравнение как е изглеждала преди и сега като носителка на престижната титла. Оказва се, че тя е олицетворение на вълната "Известни с известността си" - пластични операции до откат, докато всяка черта на младостта бъде заличена. Все пак да уточним - правила си е ринопластиките заради ревниви жени, които й чупили носа на два пъти. Един вид - жени, пазете си мъжете от този секссимвол!

Продължаваме с фолкпевицата Галена, която държи да покаже, че вече е на друго ниво. Клиповете й струват десетки хиляди левове, тоалетите й маркови, храната й златна. Снобарията й стигна дотам, че да се хвали пред последователите си, че е хапнала телешко със злато. Естествено в Дубай, сготвено от шеф готвача Нурсет Гьокче. Отделяме внимание на изпълнителката, защото е пример за успех - как от една чугунена вана може да стигнеш до златния стек.

Този обзор, посветен на красотата, завършва по най-логичния начин - с Николета Лозанова. Плеймейтката се похвали с горещи кадри, на които изпъкват задните й части на фона на храм-паметника "Александър Невски". Някои казват провокация, други - простотия. За да не ни обвиняват в хейтърство - просто я вижте!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
14
 
! Отговори
Нерез преди 5 години
5-та снимка. Боже, какви са тия нокти?! И във филмите на brazzers нямат такива ...
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шкарт.Умни като премиера.
20
5
 
0
 
! Отговори
Име преди 5 години
защо путин прави коалиция с милицията на форумите в ес? аз си казвам, че унижението си заслужава "поканата" на предизвикалите "революцията" в сирия...
19
9
 
2
 
! Отговори
Име преди 5 години
цензурата на сорос и прокопиев, съсредоточете се за дълго пребиваване в затвора! така и меркел!
18
6
 
0
 
! Отговори
Име преди 5 години
само два минуса от *** тролската цензура на прокопиев? та това е направо награда за свободата на словото, което не банва от името на габриел по форумите!
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И3МЕТ
16
9
 
1
 
! Отговори
Име преди 5 години
но все пак питанието бе: забавлявате ли се колеги на убитата в русе, с изнасилените от джендърските медии, като дойче веле на сорос? или пак ще ме цензурирате по ип, за "неприлично" изказване, а за изнасилванията ще се провъгласи еспч на погазването на законите от евреите- масони и ***, забърсващи си задниците с деца от "простолюдието", а масони?
15
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телешко със злато...В Бг продават водка със злато за 180 лв литъра или нещо подобно.Не че сме баровци но всички можем да си я позволим.Нгуен е машина сигурно Павел я разцепва поне по 2 пъти дневно то на такова прощава ли се?А НиЛо или поне задникът и стана вече класика.Смисъл всички са го виждали харесва им и някак си естествено човек като и чуе името си представя мyргавка с големи бомби и готин ***.
14
7
 
0
 
! Отговори
Име преди 5 години
двата минуса ме убеждават, че сред троловете на джендърите, тролската маса на "инвестор" няма и един читав, който да защити жените от насилието на евреите и техните братя по оръжия - уахабитска арабия!
13
6
 
0
 
! Отговори
Име преди 5 години
джедъра, който цензурира по форумите се оказа половин *** на марешки, половин на розовобузкото и цял за шорош опиатите по медиите, които без неговите пари не биха съществували, освен, ако дс служителите на "инвестор", не са решили да станат честни ченгета... :-))) това не виц. няма честни ченгета!
12
1
 
17
 
! Отговори
Готино преди 5 години
гНило
11
3
 
2
 
! Отговори
до някой по-долу преди 5 години
Щото е изнасилена и УБИТА от " звездички" дето ги докарват разни НПО-та платени от "звездички", как искаш да ти споменат такава полит НЕ коректна новина.
10
9
 
1
 
! Отговори
Име преди 5 години
не бе, искам да кажа честно, не ви ли присяда малко съботния, радостен бис, напълнен със силикон при толкова жертви на сексуално насилие от "интегриращите се" засрамете се габриел за цензурата на сорос, меркел, макрон и ако щете на де ниро! аз не пращам бонби, а послания? а моите послания в нета са по-силни от вашия вот, ***! !
9
1
 
20
 
! Отговори
Ddd преди 5 години
Две думи - СИЛИКОН И ПРОСТОТИЯ.
8
5
 
0
 
! Отговори
Име преди 5 години
пърдон. розовобузкото, шефкинята на дневник. чак се изчервих от срам за тази фатална грешка!
7
10
 
2
 
! Отговори
Име преди 5 години
не беснейте джендърни *** и цензури от днес.бг на "инвестор" в който инвестират само шорош на дойче веле! исках само да позная колко сте по минусите, които ми плякате и цензуритрате денонощо.... е, не сте нищо повече от троловете на розовонузкото от "дневник"!
6
1
 
16
 
! Отговори
Saki преди 5 години
Ако ги съберете всички от снимките и им кажете да съчинят едно изречение,след два часа ще имате резултат : "Аз иска ям".
5
6
 
15
 
! Отговори
Име преди 5 години
абе джедърите и цензурата от "инвестор", в които инвестира шорош, толкова ли не можахте да намерите новините за изнасилените момичета. едното в италия, а другото в германия, а ни занимавате с подобни "личности"? честно.
4
3
 
14
 
! Отговори
Ша ва плющя преди 5 години
Какъв коркозъбел.
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия *** що си слагат изкуствени цици, че да зариличат на жени ? Hа цици са го докарали ама фалшиви, бати грозотиите отивам да повръщам.

Спонсорирани публикации