Съботен бис: Най-известните гърди у нас и НиЛо отзад пред "Невски"

Обзор на горещите клюки от седмицата
27 окт 2018 16:56, Александър Попов
55

Шоколадова еротика с най-известните гърди в България. Снимка: PR

В разгара на "циганското лято" и приближаването на студените дни ще започнем седмичния обзор с ударна доза красота. Ей така, да се сгреем още.

Колоната ще поведе Кристин Каменова, за която нейната PR-ка твърди, че притежавала най-известните гърди. И взривила със снимка по... шоколад. Тя била и носителка на титлата "Най-еротичен модел", а комбинацията с шоколад привлече вниманието. И като видиш снимката възкликваш: "Майната му на еротиката, защо е прахосала шоколада?". Това неземно Барби, с още по-неземна и безсмислена титла, се омазала като филия, защото "мъжът й казал, че обича шоколад". И съответно целият сюжет "лети" към медиите със заключението, че всички се питали кой ще "оближи шоколада, изцапал извънгабаритния бюст на Кристин" (правописът е запазен - б.а.). Време е дружно да кажем за подобни напъни - не ни интересува кой ще "оближи" бюста на Кристин. Нито ще разследваме дали е най-известният. Поне еротика да имаше...

Но да продължим на тема естетика. Катрин Вачева се окичи с приз за "Най-добър Модел 2018" от наградите "Знаменитост на България". Ще пропусна всички 93 епитета за нейната хубост - всеки има право на вкус. Но веднага ми изникна въпроса - какво е направила, за да попадне в категорията на знаменитостите. Естествено, веднага се отнесох към Чичо Гугъл и въведох името й. Какво се появи? "Катрин Вачева заснела трупа на Жоро Илиев?", "Годеник заряза Катрин Вачева, била нетърпима", "Катрин Вачева окраде леля си, разобличиха я в Съдебен спор", "Катрин Вачева травестит ли е?", "Катрин Вачева разтърси мрежата с този пост за...". А ето и какво пишат близките до певицата медии: "Изминалата година бе много успешна за манекенката, тя получи 1-во място и златна статуетка на 10-годишният рожден ден на бранда "Мис Силикон Десетилетие", снима корица за известното модно списание "NuDe", участва във всички лятни дефилета на родните ни дизайнери, а през май месец замина за почти месец в Южна Америка, където се яви на световен конкурс и пребори кандидатки от цял свят. И си посипах главата с пепел - как да не е знаменитост? Че тя има по-наситена кариера от Кая Гербер, бре?

Продължаваме на еротична вълна с виетнамката Кристин Нгуен, която е спрягана за гадже на певеца Павел. Брюнетката реши да ни запознае с мерките и теглилките си и се пусна от спалнята си по бельо. Можете да я оцените и вие в галерията ни.

Няма как да не обърнем внимание и на носителки на титли за красота, които вече попадат в рубриката "Порция ретро свежест". Мис България Антония Петрова е на седмото небе след новината, че със съпруга й чакат първия си наследник. Естествено, Петрова поседна на диванчето на предаване, което е любимо на хората в "златна възраст", за да разкрие подробности. Тъкмо от ефира разбрахме, че забременяла "буквално за две седмици" и нямала представа, че "такова нещо може да се случи толкова бързо". И аз буквално се завърнах в 7 клас, в часовете по биология. Но така и не се сетих дали сперматозоидите "пътуват" две седмици до яйцеклетката. Как се случва толкова бързо само Антония може да обясни...

От толкова много красота следва плавния преход и към нещо красиво и при силния пол. Дами и господа, Ричи Фитнеса. Неговите съквартиранти са толкова злобни, че го увековечиха с песента "Супер жалък". Не е жалък, вече ми става жално за маданския Мистър София. Момчето си има цел да стане милионер, да раздава автографи на улицата, да бъде най-известният инструктор. И си чете книжлета за личностно развитие. А вие си мислехте, че е само мускули? Да, смята, че Христо Ботев е автор на "Малкият принц". Но само се замислете - къде в неговия свят се преплита Антоан дьо Сент-Екзюпери? Той живее в 21 век, какво да го занимава книга от 40-те на миналия век. Питайте го за Кобилкина - ще ви говори сигурно с часове за нея.

За негово съжаление едва ли ще му се отвори и парашута с Розмари, която след излизането си от къщата заяви, че годеникът й въобще не се сърди за панаира помежду им. Прав е човека да не се притеснява, то и Ричи си го призна, че не е могъл да "вдигне самолета". Така "вафлата Рози" ще си остане под германски контрол, а за девойките, които искат да напуснат селското стопанство, за да се влеят в шоубизнеса - Ричард е свободен!

Още една връзка с международно участие е застрашена. Според клюката бракът на Мика Стоичкова и Айкут се клател. Даже било още по-сериозно - щерката на легендарния ни футболист Христо Стоичков била изгонила съпруга си от дома им в Маями. За съжаление Мика не е активна и в социалните мрежи и не е коментирала слуховете.

Минаваме към новата Мис Плеймейт Жанета Осипова. При девойката нещо не се получава растеж на популярността, засега е доста скучновата. И медиите в опит все пак да й вдигнат акциите се върнаха към миналото. И направиха сравнение как е изглеждала преди и сега като носителка на престижната титла. Оказва се, че тя е олицетворение на вълната "Известни с известността си" - пластични операции до откат, докато всяка черта на младостта бъде заличена. Все пак да уточним - правила си е ринопластиките заради ревниви жени, които й чупили носа на два пъти. Един вид - жени, пазете си мъжете от този секссимвол!

Продължаваме с фолкпевицата Галена, която държи да покаже, че вече е на друго ниво. Клиповете й струват десетки хиляди левове, тоалетите й маркови, храната й златна. Снобарията й стигна дотам, че да се хвали пред последователите си, че е хапнала телешко със злато. Естествено в Дубай, сготвено от шеф готвача Нурсет Гьокче. Отделяме внимание на изпълнителката, защото е пример за успех - как от една чугунена вана може да стигнеш до златния стек.

Този обзор, посветен на красотата, завършва по най-логичния начин - с Николета Лозанова. Плеймейтката се похвали с горещи кадри, на които изпъкват задните й части на фона на храм-паметника "Александър Невски". Някои казват провокация, други - простотия. За да не ни обвиняват в хейтърство - просто я вижте!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ли са примерите за подражание на младото поколение?Затова няма да знаят таблицата за умножение и ще твърдят,че "Малкият принц" е написан от Ботев.Такова поколение отгледахме и уж изучихме.У нас всичко е уж и менте.Менте управление,менте образование,менте здравеопазване,менте култура....държава на ментетата.И за капак си имаме Мен/т/да Стоянова и Данчо ментата.
1
2
 
26
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Добре ги бъзикате тия(не ги знам повечето,но явно заслужават).Лошото е,че сигурно са толкова нискочели,че няма и да разберат,че ги нареждате.Ех,ако и Ботйов бе толкова световно известен като Екзюпери...

Спонсорирани публикации