Наско от Б.Т.Р. пя за рождения ден на предаването "Фамилно"

Продукцията по Bulgaria On AIR навърши една година
Обновена: 24 ное 2018 20:07 | 24 ное 2018 20:07, Екип на Dnes.bg
11
Наско от Б.Т.Р. пя за рождения ден на предаването "Фамилно"

Токшоуто за цялото семейство "Фамилно", което се излъчва в ефира на Bulgaria ON AIR всяка събота и неделя от 10:30 часа, навърши една година. Празнично беше и настроението в студиото на предаването тази седмица, след като един от най-обичаните български изпълнителни - Атанас Пенев - Наско от група Б.Т.Р., поздрави екипа на "Фамилно" и водещата Деляна Маринова-Джуджи с пожелание под формата на песен в ефир.

 "Фамилно" е много различно, защото показваме забавни истории, които не натоварват зрителите. През изминалата една година в предаването отведохме българските семейства на стотици вълнуващи пътешествия. Показахме им непознати кътчета, но и се върнахме назад във времето през една нова призма – чрез разкази за забележителни хора лично от техните наследници. Имахме и пътувания за сетивата и душата – културни, кулинарни, стойностни. Занапред сме приготвили на аудиторията още много изненади", казва Деляна Маринова-Джуджи.

През декември предаването ще се постарае да разкрие магията на семейното щастие, традициите и сплотеността, като представи журналисти от Bulgaria ON AIR извън професионалното им амплоа. В специалната празнична рубрика "Коледа с водещите на Bulgaria ON AIR" лица от телевизията ще разкрият как се подготвят за предстоящите празници. Какви обичаи спазват, кои са най-забавните им спомени от Коледа като деца и какво пожелават на зрителите - разберете във "Фамилно" през декември.

Освен това броени дни преди един от най-светлите празници, Деляна Маринова-Джуджи излиза от студиото, за да подари усмивки на още повече хора. Водещата на предаването "Фамилно" ще се включи в благотворителната кауза "Звезди рисуват за децата на Стрелча", която ще се проведе на 2 декември. В рамките на инициативата известни личности от страната ще рисуват картини, които след това ще си закупят, с цел набиране на средства за децата сираци, полусираци и деца с увреждания от гр. Стрелча.

Не пропускайте единственото семейно предаване в българския ефир - "Фамилно", всяка събота и неделя от 10:30 часа в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Bulgaria ON AIRФамилно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Че то през 2018 почти не се слушат нови рок песни по света. За да имат нов хит групата Б.Т.Р. трябва да запише дуетна песен или да създаде песен с алтърнатив звучене.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няско кюфтето с една мелодия и три текста изкара пенция. Щом е опрял до Жужа и тая глупост "Фламинго" може и да се е пенсионирал. Или е отишъл да се моли да го снимат на новогодишния концерт, мрънкане под нос срещу храна на корем.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя беше популярен като съм бил в 6-ти клас ,а сега съм на 32 В качеството му на какъв го канят ..
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече нямате нови хитове ,лежите най-старата слава !Дони 2 !
1
1
 
4
 
! Отговори
джуджи преди 5 години
ще ви оммммажа ,после ще видим

Спонсорирани публикации